Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 2:27 pm Заглавие: Malko pomosht |
|
|
Pichowe,
Nyakoi da ima MeshTools za Max 3.1? Shte sum bezkraino blagodaren! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Az imam meshtools 2.5 ma njamam predstava za koi max e _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 3:14 pm Заглавие: |
|
|
To i az imam 2.5 ama neshto ne shte da trugne. Spomnyam si, che predi wreme chetoh, che za 3.1 tryabwa oshte nyakakuw script za stdscript foldera, ama ne moga da otkriya nishto po neta.
Dosega wse bachkam samo sus standartnite modeling tools, ama wze da mi piswa ot nyakoi drebni gluposti (a i Mayata me e razglezila) i mi se iska da gi probam nai-nakraya tiya MeshTools.
Taka ili inache, thanks! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Wsishtnost, stawa duma za Meshtools v.0.4 i za MAXscript Extension, koito e plugin, ne script. Dano nyakoi gi ima zabutani nyakude.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
larky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2003 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Ne se wizhda izwun BG, mama mu stara :-)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|