Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 11:52 am Заглавие: |
|
|
Духовете ме радват доста. Особенно светлината и атмосферата. И самите типажи са яки. Готино кривнати фейсове и силуети.
П.с.
И да използвам случая за един въпрос във връзка с предните страници.
"Ползвал съм алкохолни и акрилни макери... "
------
За каква марка и модел става дума? Мойте правят някви мн. кофти номера-по време и малко след работа цветовете седят свежи, но след няколко часа наситеноста им избледнява значително. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти 'ловецо'!
Маркерите които ползвам са алкохолни Copic и акрилни Molotow.
И двете марки ги има на пазара в БГ. Копиците се пазаруват от http://www.artservicebg.com/ , а Молотов от Triphouse на Цар Асен 52.
Това ми е инфото... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Златен си! _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2012 12:28 pm Заглавие: |
|
|
много солидна работа вършиш!
На мен ми е интересно за каква част от процеса ползваш cintiq, ако го ползваш изобщо за тези. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2012 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Балгодаря ти Стефане!
Синтика е много хубав инструмент и е удачно да се ползва при всяка работа, но в моя случей старите навици трудно се преодоляват и чисто процентово ползвам повече конвенционалния таблет, защото доста ми липсва близостта на клавиатурата по време на работа. Ползвам го най вече за детайли, но досега не е имало случей в който да почна и да завърша една работа само на него. Ако въпросът ти е свързан по някакъв начин за смисала на подобна инвестиция, то определено си заслужава. Моят личен проблем е, че за прекалено дълго време бях оставил молива и белия лист и съм отвикнал, това което рисувам да го виждам под ръката си, както си му е реда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2012 3:02 pm Заглавие: |
|
|
интересно ми е, понеже си от хората, които работят със замах. За текстурите и по обемистите неща няма много нужда май, за първоначалните скици ясно че е бая удобно... та за каква част от финализациата и детайлите, колко от началния етап ти спестява и т.н. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
GreatKhan
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 1:59 am Заглавие: |
|
|
А!Ей туй чудо и аз го обимислях.Много удобно.Но аз толкоз и рисувам вече...
Последните работи са ниво,отново! Много е харно,че си сред най-големите в момента. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 11:53 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Балгодаря ти Стефане!
Синтика е много хубав инструмент и е удачно да се ползва при всяка работа, но в моя случей старите навици трудно се преодоляват и чисто процентово ползвам повече конвенционалния таблет, защото доста ми липсва близостта на клавиатурата по време на работа. Ползвам го най вече за детайли, но досега не е имало случей в който да почна и да завърша една работа само на него. Ако въпросът ти е свързан по някакъв начин за смисала на подобна инвестиция, то определено си заслужава. Моят личен проблем е, че за прекалено дълго време бях оставил молива и белия лист и съм отвикнал, това което рисувам да го виждам под ръката си, както си му е реда. |
И аз имах подобен проблем в началото, но си взех една безжична клавиатура дето ми е на краката докато рисувам и от тогаванямам проблем да ползвам синтика за целия процес.. незнам на 24 инчовия дали ще е също толкова удобно, че тои е огромен, но за 22 е идеално. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Настина 24-ката е огромна и клавиатурата ми седи отстрани, но това не е проблем и се ползва пълноценно, когато съм седнал. Интересното в случея е че в повечето пъти когато съм зад Синтика предпочитам да рисувам прав, тъй като стойката му позволява това, като са изправени рамената.
GreatKhan - Не знам дали съм сред най-добрите, но се надявам поне да съм достатъчно добър, че да не падна от борда. Благодаря ти! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 7:13 pm Заглавие: |
|
|
виж, за рисуване прав не се бях сещал, макар че при мен няма как да стане.. но е готина идея, ако си намеря по-висока маса :) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2013 3:50 pm Заглавие: |
|
|
MTG: Gatecrash
...и моят принус към общото цяло. Изключително критичен съм по отношение на работите ми за целия сет, но човек има падове и пикове. Тук съм нацелил нанадолнището... :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2013 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Много добри! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GreatKhan
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2013 2:49 am Заглавие: |
|
|
Все по-мащабни стават като усещане. Харно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2013 12:37 pm Заглавие: |
|
|
дори и в нанадолнището доставяш много добро качество, ма ми е интересно да видя нещо свободно от душа :) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2013 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Чудесни, ма верно си бил в стегнация ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smid

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fannie

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2013 10:27 am Заглавие: |
|
|
Към всичките суперлативи само ще добавя, че задните планове са прекрасни - особено на първите три. Много красиви цветове и много приятно разработени |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2013 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Абе още ставам казвате... :) Благодаря на всички.
Правя си тука малко опити с аналога... :) Голяма забава!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paco_00

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|