Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 11:37 am Заглавие: Събирам инфо за т. нар. виртуални дебитни карти |
|
|
Има ли случайно някой от вас опит с т. нар. виртуални дебитни карти? Интересуват ме следните неща:
1. Има онлайн магазини в Америка, Англия, Япония и т.н., които не приемат дебитни/кредитни карти от България - виртуалната карта ще реши ли този проблем?
2. Можете ли да препоръчате конкретна чуждестранна компания/сайт, предлагащ такава общовалидна международна виртуална карта, която би се водила английски/американска, не българска.
10х _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 7:24 am Заглавие: |
|
|
Ами за целта си направи visa или mastercard... Какво ще се занимаваш с виртуални такива... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 11:00 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Ами за целта си направи visa или mastercard... Какво ще се занимаваш с виртуални такива... |
Ама не четете Велинов не четете :) ... аз карти си имам, въпроса е, че те се идентифицират като български, докато виртуалните могат да се идентифицират, като американски, английски и т.н. демек да се приемат от магазини, които не приемат български карти, да не говорим, че при виртуалните карти не шерваш лични дани с търговеца :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 11:22 am Заглавие: |
|
|
Първо, извинявам се, не разбирам от т.нар. "виртуални карти". Аз купувам доста неща онлайн и ползвам само PayPal, досега не съм имал случай магазин да не работи с него. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 11:23 am Заглавие: |
|
|
С виртуалната картa Virtual Visa и Virtual MasterCard
можете да пазарувате свободно в глобалната мрежа,
на всички сайтове, обозначени с логото на Visa и MasterCard
чуждестранна компания/сайт
http://www.xmarks.com/topic/virtual_credit_card |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 11:42 am Заглавие: |
|
|
Аз досега не съм имал проблем да пазарувам от където и да било, стига картата да е международна, била тя евро или доларова. Това е параметър който се задава при издаването и. Така, че не мисля, че имам пропуски в четенето.
Друг е въпроса ако не искаш да шерваш информация за картодържача. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 11:59 am Заглавие: |
|
|
Моите карти СА "международни", но има (макар и рядко) търговци, които приемат само местни "международни" карти - да знам звучи абсурдно но е факт.
Аз и PayPal имам, но има търговци, които не го ползват и така :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 12:25 pm Заглавие: |
|
|
И аз имах "международна" карта и добре, че попитах преди едно пътуване и се оказа, че е международна само за ЕС.. Та си извадих друга за целия свят (visa electron). Visa classic също е международна за цял свят. Би трябвало да няма проблем с тях |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 12, 2013 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ползвам само PayPa |
Те тфа е. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|