Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:17 am Заглавие: Panzerjaeger |
|
|
Panzerjaeger ot nemskata armiq ot wremeto na Vtorata swetowna wojna.
Moliv, posle photoshop. Wreme na rabota: 1 4as, 23 min. i 42 sec.
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 10:03 am Заглавие: |
|
|
тва на кръста дето го е припасал граната ли е или лопата? И това в ръката като го гледам мина трябва да е ма на мене ми прилича на шапка.
Не си си почистил изобщо снимката от молива. Личат си едни такива точици около рисунката и дразнят.
Би магъл да оделиш малко повече време за работата си.
Успех!!! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 10:39 am Заглавие: |
|
|
a zashto ima takyv barbi vid glavata mu? prili4a na maneken ne na nqkoi deto se vre pod verigite deba i mini sa razkysali pone 99% ot priqtelite mu... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 10:53 am Заглавие: |
|
|
А за анотомията какво да кажем
Голям глава, прекалено ниски рамене
къс труп и много дълги крака
Типичен изпаднал германец;-)
Това че пушката граната и мината приличат на дески играчки е друга тема
А що се хили като ряпа не разбрах обаче _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
koceto - prav si, naistina e nedoizipipano, osobenno metalnite 4asti i skicata. 6te se popravi. Blagodarq:)
ovendelon - izvinqvai za stila mi na risuvane na lica ...
ValBo: za anatomiqta - kanon 7glavi i polovina Bames...edinstveno moooje bi vrata mu e malko dylyg...
Aza6to se hili kato rqpa - a sega de...trqbva li da obqsnqvam gluposti:) mi aide: Tova e 4i4o Hans ot Deutscher Heer, i se e nahilil za6toto e zabelqzal T35 prez binokyla:) Taka se obqsnqva i iliuziqta za kys trup. Poneje e sapior i kato slaga kysi fitili 6te e trup _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Samo malko po-golyama tryabwa da e minata, i mu oprawi oruzhieto, che wuw momenta ne prilicha na nishto :-))))
A, da. I shtom e zabelyazal T-35, znachi tryabwa da e sus zimna uniforma, shtoto edinstwenite T-35-tsi koito wlizat wuw kontakt sus Nemskata pehota sa tezi izpolzwani po wreme na Zimnata Kontraofanziwa ot 1941-42 pred Moskwa. Wsichkite drugi T-35 ili se preebawat po putishtata, ili edin batalion StuG III im razkatawa igrata pri Kiev, 1941.
Aaaaaaaaaaaaaaare :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 1:08 pm Заглавие: |
|
|
:))) dobre de pisah bez da mislq ...moje i Mark3 da e vidql:) A moje i da se e hilil za6toto e ostanaliq 1% jivi:))) Pushkata 6te se doizpipa:)
Tuka probvah polu-cartoon stil na risuvane! Edinstvenite zabeleji, koito sa mi stranni sa "za6to se hili", "po kakva pri4ina ima binokyl" "ama 4ist germanec li e ili e amerikannec aktior i sled karq na denq qhva podvodnicata i se vry6ta u doma" _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 1:20 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | koceto - prav si, naistina e nedoizipipano, osobenno metalnite 4asti i skicata. 6te se popravi. Blagodarq:)
ovendelon - izvinqvai za stila mi na risuvane na lica ...
ValBo: za anatomiqta - kanon 7glavi i polovina Bames...edinstveno moooje bi vrata mu e malko dylyg...
Aza6to se hili kato rqpa - a sega de...trqbva li da obqsnqvam gluposti:) mi aide: Tova e 4i4o Hans ot Deutscher Heer, i se e nahilil za6toto e zabelqzal T35 prez binokyla:) Taka se obqsnqva i iliuziqta za kys trup. Poneje e sapior i kato slaga kysi fitili 6te e trup |
контура за пореден е в ужасно състояние.
относно "стила ти за рисуване на лица".. аз персонално разработена стилистика не виждам...пък и независимо от "стила ти на рисуване на лица" е хубаво да вложиш малко характер...."рус пич с квадратна брадичка" не е равно на "чист ариец"
също така 7 и половина глави анатомична фигура не правят.
относно "Чичо Ханс"...еми...нищо общо...това дето си го нарисувал е по скоро "Добрия батко Ханс"...и се е нахилил все едно току що са го пуснали отпуска...
та.. ако тез неща като "това защо е там"..и "що се хили" и прочее и прочее за теб са без значение то тогава не си нарисувал "Panzerjaeger ot nemskata armiq ot wremeto na Vtorata swetowna wojna."
а просто едно...Moliv, posle photoshop. Wreme na rabota: 1 4as, 23 min. i 42 sec. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 1:26 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | :))) Tuka probvah polu-cartoon stil na risuvane! |
аа ок!
обясни ни точно какво си пробвал тогава...в смисъл тоя полу-картуун стил в кво се изразява? особености? къде? какви? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Mersi za detailno razraboteniq literaturen analiz na texta na posta mi:) Liceto naistina bie na Disney - ne sym kazval 4e sym otkril ne6to novo:) Nikyde en sym kazval 4e e 4ist ariec osven tova. Drone moje da potvyrdi 4e e imalo Albanci, 4ehi i kakvi li o6te ne (sorry 4e te izpolzvam Drone, no vijdam 4e se interesuvash) :) Pak seobry6ta po-golqmo vnimanie na kakvo se pishe - glupostta za T35ticata, otkolkoto na kartinkata - kolkoto i nepravilna da e tq. Ne sym tyrsil batalna atmosfera i boini rani po izmy4eoto mu lice:)
Polu-cartoon - smesica mejdu cartoon i realisti4no izobrajenie - da re4em -blavata e s po-cartoon tip, tqloto - po-anatomi4no "verno". _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
ne be pi4, tva ne e nqkva ataka sreshtu tebe, nishto ne razbiram ot risuvane i za tova "stila" ti ne mi pre4i... prosto kato obikoven gleda4 na kartinki o4akvam da vidq lice na VOINIK, a ne na myja na barbie, koito si e oblqkyl karnavalen kostium. Sigurno i v nemskata armiq e imalo pedali, ama kolkoto i meka da mu e kitkata na toq... voina e bilo deba |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:46 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Mersi za detailno razraboteniq literaturen analiz na texta na posta mi:) Liceto naistina bie na Disney - ne sym kazval 4e sym otkril ne6to novo:) Nikyde en sym kazval 4e e 4ist ariec osven tova. Drone moje da potvyrdi 4e e imalo Albanci, 4ehi i kakvi li o6te ne (sorry 4e te izpolzvam Drone, no vijdam 4e se interesuvash) :) Pak seobry6ta po-golqmo vnimanie na kakvo se pishe - glupostta za T35ticata, otkolkoto na kartinkata - kolkoto i nepravilna da e tq. Ne sym tyrsil batalna atmosfera i boini rani po izmy4eoto mu lice:)
Polu-cartoon - smesica mejdu cartoon i realisti4no izobrajenie - da re4em -blavata e s po-cartoon tip, tqloto - po-anatomi4no "verno". |
яяясно...
тууни часта - ок, релистично изображение...адски си далече..а както разбирам е било цел...повече старание следващия път.
смесицата...провал.
картинката..ми ок е. за вида в който я показваш си загубил много време с нея.
иначе си има всичко...4 крайника на фигурата..жълтавичко, кафявичко..щърбав черен контур..
в момента гледам една жълта капачка от тоник под монитора си...честно да ти кажа..произведена е сериийно за част от секундата а носи същия смисъл като твойта картинка..и изглежда по добре. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Mdaaaaaa, i ponezhe Drone ne razbira gram ot risuwane (kolkoto i da mu se iska da ne e taka), produlzhawa da plyampa po stranichni temi:
Imalo e i Chehi, i Albantzi, i Harwati, I Shwedi, i Norwezhtsi, che i Belorusnatsi, ama ne wuw Wehrmachta (kakuwto e twoyat pich), ami wuw SS (totalno razlichni uniformi -- kamuflazhi, etc.).
Inache, za kartinkata, chestno kazano ideyata mi hareswa, obache naistina konturite stoyat prekaleno grubichki, nazubeni sa edni takiwa. Ama mozhe da se polzwa za conceptche za 3D, ako se dade oshte malko detail na litzeto i se oprawi Disney ustata.
A, da, na granatata glawata e chist tsilindur sus yasno ochertani rubowe. Abe tryabwa powechko igrane na Day of Defeat :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Abe tryabwa powechko igrane na Day of Defeat :-)))) |
eto tuka ne si prav Drone ;)
trqbva pove4ko igra na battlefield1942 :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llex

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 2:08 am Заглавие: |
|
|
samo iskam da opita6 edno ne6to
az opitwah am tova koeto postignah e da me zaboli prysta
q hwani edin binokul:)))
i oburni fnimanie na paleza si
e osven ako ne si plastikman:PPPPP;)
osven tov 4e i edin panzer nqma da mu sedi zle otzad na fon:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 8:41 am Заглавие: |
|
|
Готин си го направил. Не разбирам много от оръжия, ама тая пушка малко старичка ми се вижда за 2рата световна.
:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Hackum ...trqbvashe da e ne6to kato Mauser 98K... :) ne vsi4ki fashistki gadove sa bili s avtomati:P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
А-а Nox, сега се сетих, че като играх на Medal of honor стрелях с такава германците или беше подобна :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 3:29 pm Заглавие: |
|
|
abe mai si4ki sa v gre6ka!! toq pi4 otiva da jitka na funiiki s Serioja Pliukat ot Stalingrad:))) 6e jitkat na vurzano!! Doi4 na men s edna duma Mausera mi mqza na trabi4ka deto jitkaHME edno vreme :)) detail mu e mamata man:)) i ti go znae6 otli4no ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Нед Сеп 21, 2003 4:56 am Заглавие: |
|
|
drehata mu nqkak si ne mi stoi kato negova
lato na zaka4alka e malko =) ina4e za tolkova malko vreme e dobre
za tova 4e oryjiqta prili4at na igra4ki ve4e kazaha =) _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|