Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 1:59 pm Заглавие: predstaviane |
|
|
Zdraveite, misleh da se predstavia v razdel fotografia ma naskoro zapo4nah edin sait, kato klientite ne sa mnogo pretentsiozni i malko sam dezorientiran, dali da go prodaljavam v sa6tia duh, t.e. edinstvenite uslovia sa da ima zaribiava6ta animatsia i da zarejda barzo zaradi "target" grupata, a da ima i vsi4ki produkti na firmata s maksimalno opisanie, bla bla bla... Te tva e, drugoto e tuk http://musashibg.com Rabotiat "home"-a, produktite i "kontakti".
Iskam realni mnenia, 6tot priatelite i klientite go haresaha ama...
Mersi _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Eeeee...mene tova ne me zaribiva... i vse si mislia, che ne vsichki klienti na musashi sa shtangisti.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:10 pm Заглавие: |
|
|
и аз си мисля, чеполитиката на Musashi е ориентирана към фитнес залите....модата, здравословния начин на живот...така че - професионални картини - Да, но модата...маничта - Musashi...тя продава мисля....ако контактуваш с Кирил - той щи обясни колко камършъл е всичко....
та - друг е стилът за мен... _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:15 pm Заглавие: Re: predstaviane |
|
|
MixMike написа: | ..kato klientite ne sa mnogo pretentsiozni i malko sam dezorientiran... |
ама споко те клиентите пак са доста якички и здравички и ше те ориентират :о) може и Ани Лозанова да доде даже да ти покаже един два постера на Мусаши - Австралия и да се сетиш че Мусаши не е един шангист само |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Мда, Кирил доста умее да говори и изоб6то има данни на оратор, а и като се изправиш пред него трудно би му противоре4ил... Както и да е, мен ми се иска6е мнение "тук тва е ..." "на онова му намери друго място" и така... Примерно "header"-а, се стори доста "catchy" на вси4ки, ма не ми се вярва никой да няма забележки. _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:21 pm Заглавие: Re: predstaviane |
|
|
Цитат: | може и Ани Лозанова да доде даже да ти покаже един два постера на Мусаши - Австралия и да се сетиш че Мусаши не е един шангист само |
т.е.? _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:49 pm Заглавие: |
|
|
АААААА и още нещо, смисълът на анимацийката е 4е никой не го е грижа за пътя до успеха, тежките тренировки бла бла бла, освен разглеждащия и Musashi, а снимката на щангиста е сложена щот 1-во, тва е президента на фирмата, 2-ро щот е световен и европейски шампион и на "target"-a требе да му светне нещо (и да по4не да се лигави като ку4ето на Павлов или поне това на "Growling Dog"), и т.н. Както и да е, дано ми схванахте мисълта....а другото което забравих е 4е дове4ера в СофияЛенд 6те се проведе поредното щоу "Крале на Силата" от 7:00 4аса и вход свободен!!! Обещавам да е интересно, а и както изглежда пове4ето познават Киро, Ани и Митьо Крика, така 4е заповядайте!!! Всеки е добре дошъл!
И аз доскоро се задържах доста (и само) пред ПЦ-то, ма сега ве4е "work out"-вам 3 пъти в седмицата, и се 4уствам доста добре. _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 2:57 pm Заглавие: |
|
|
MixMike написа: | .....а снимката на щангиста е сложена щот 1-во, тва е президента на фирмата.... |
мдам тва важно
значи затва тук едни са си сложили снимка на децата в една елиспа с бевелче на етикетите за салами и отдлу пише сушеница, петрохан, салам Бургас и т.н - въх чи сам тъп |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Tumbiiiiiiiiii, koe ne ti haresvaaaaaaaaaaaaa, popitah? Iasno e 4e si nahitrial pred ogledaloto i iska6 da zabie6 "tapite kopeleta" v zemiata, ma agresiata ti e nenujna i mnogo slabo me interesuvat kolbasarskite ti strasti. Pomolih za to4no mnenie, a ne za "tfa mooooogu ni ma kefi", a i molia te meri si prikazkite, golemi hora sme, ili pone az _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 3:37 pm Заглавие: |
|
|
oshte v nachaloto ceni na musashi ti izpada mnogo v diasno spriamo hedara i liniata pod nego. Taia sushtata linia moje da ia poproduljisj pone da e podravnena s hedara. spokoino mojesh da se lishish ot frames osven ako niamash iziskvane toia hedar da visi postoianno otgore. edinstvenata zaigravka ti e v produkti ama tam texta s obiasnenieto kude triabva da kikna e kofti postaven po dobre go sloji otgore. Kto se vlezne v niakoia ot grupite produkti texta v liavo pak zle. Butonite ne mi haresvat na men :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 4:03 pm Заглавие: |
|
|
mersi ico e tva e mnenie, stra6no sam blagodaren. Liniikata 6e ia udalja, i az go biah zabeliazal ma ne misleh che e drazne6to, rabotia sa6to i varhu texta v "produkti", a butonite moje bi kato ostane vreme, 6toto printsipno var6a o6te dosta ne6ta. O6te vednaj ti blagodaria. _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2003 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Fun... Anyone? _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |