Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sovellis
|
Пуснато на: Съб Окт 05, 2013 12:14 am Заглавие: Университетска платформа за дизайн студенти |
|
|
Отдавна не съм пускал тук, а и не знам дали се чете тази секция вече, но все пак.
Това е главният ми проект от последната година в университета - http://creativeuni.co.uk/ Накратко university dashboard за creative студенти. Имам готов целият дизайн и front-end на http://creativeuni.co.uk/dev/dashboard.html и остана само програмирането, което така и не видя бял свят.
Та като цяло, ако някой има start-up идеи или по някакъв начин вижда това нещо в употреба (не е нужно да е същият проект, може да се ползва като дизайн, framework и т.н.) може да ми пише да колаборираме. Много ще се радвам да видя тази идея в употреба от някое уни, тъй като аз мразех студентския софтуер докато следвах. Но както знаем пропусквателният режим за нови IT технологии в тези институции е като туристически режим в Северна Корея. Така че ще се радвам, ако това нещо се ползва под каквато и да е форма, тъй като "събира прах" в момента. _________________ WooGuru.net - unlimited WooCommerce support |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пон Окт 07, 2013 9:01 am Заглавие: |
|
|
Добре бе това е супер якото, защо не го искат?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Пон Окт 07, 2013 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Много трудно може да изцоцаш и 1 стинка от университет. Бюджетите са разпределени с договори за години напред и особено IT инфраструктурата е толкова деликатна материя, че не може да ги накараш да сменят и мейл клиента си. Виж вече някое малко частно училище или курс би им паснало добре. _________________ WooGuru.net - unlimited WooCommerce support |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Окт 10, 2013 8:25 am Заглавие: |
|
|
Да, това ми изглежда интересно, определено те разбирам с мъките по университетските сайтове. То като гледам, те са едни от най-остарелите морално и ужасни като дизайн. Един вид... ирония в действие.
Велинов знае ли, че му ползваш арта под чуждо име? :) Иначе от гледна точка на интеракцията малко ми се стори странно да имам картинка под полето, което я описва. Представях си го или отстрани, или картинката над описанието.
Добра работа, щях да се радвам да имам такъв дизайн на училищния софтуер. То сега нищо никъде не може да се намери, язък, че е университет за дизайн (www.academyart.edu) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Чет Окт 10, 2013 10:58 am Заглавие: |
|
|
by artist for artist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Велинов знае ли, че му ползваш арта под чуждо име? :) |
Не, мислех да му пиша за разшрение, но проекта потъна и така си остана... Кредитнах го на creativeuni.co.uk, надявам се не е проблем.
Жалко да - софтуера е наистина на трагично ниво и още по-трагично е какви пари се дават за тези платформи. До мен стигнаха цифри от рода на £250.000 за update на Blackboard. _________________ WooGuru.net - unlimited WooCommerce support |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|