Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fox

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 12:40 pm Заглавие: porednoto dizainche |
|
|
mnenia + komentari |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 1:28 pm Заглавие: |
|
|
mene lichno tva chervenoto mnogo me drazni..napravo mi reje ochite. hmm v liavo da gubish tolkova miasto s toia kolaj, puk hosting planovete da go ostavish otdolu ne mi se struva dobra ideia lichno na mene. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 1:31 pm Заглавие: |
|
|
drazni me bevela v logoto i na malkite cherveni akcenti na butonite... i mnogo iskri tfa cherveno _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 2:02 pm Заглавие: |
|
|
kat gleam seki wika ko go drazni - men pa me drazni pattern-a na snimkata :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 2:26 pm Заглавие: |
|
|
hmm, mnogo biva..haresva mi..:)
no implanta e prav..za bevela:))ama 4ervento si e ok (vsustnost, ako e malko pritypeno ste e oste po-oka ) :-)) mn se kefq na tazi kombinacia na red i silver") |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2003 3:12 pm Заглавие: my suggestions |
|
|
moito mnenie i preporuki sa slednite:
kato cialo mi haresva. no:
1. malko me smushtava underline-a pod logoto.
2. Chervenoto e prekaleno mnogo, zatova predlagam da hahnesh chervenia cviat po sredata na stranicata, tam kudeto sa "standart hosting plan.." i "a..." + praznoto cherveno pole, a da gi napravish cherni kato v gornata chast na na pravougulnite poleta pusnesh 4px visok cherven pravougulnik kakto, imash 4px siv , no v menuto.
3. dolu sa prekaleno nabulskani logotata na crednite karti footer menute... malko mestence mejdu tiah im ostavi _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Вто Сеп 09, 2003 6:26 pm Заглавие: |
|
|
eto i rezultata sled 1vata namesa na porachitelia
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Окончателният вариант е gif #4, нали? На мен доста ми харесва! А за дизайна-истината е по средата. Най-добре е, когато си успял да убедиш клиента, че твоите виждания са подходящи, ама винаги има и "твърди глави", дето не приемат съвети. Успех, fox;-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
borkataboy написа: | Окончателният вариант е gif #4, нали? |
moiat okonchatelen e #4
inache v neta shte e Mochahost_1.jpg
demek tui det az ne go moga - shareno, kato ciganska karuca |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
pri karucite ima stil i tradicia, ako shte i da sa shareni _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 5:04 pm Заглавие: ;-) |
|
|
Жив да си!;-))) Рекох си: "Абе това шареното не може да го е правил fox!" Нейсе! Ами в крайна сметка щом си ги кефи... _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2003 5:12 pm Заглавие: |
|
|
hmm, v sluchaia i tvoia design e malko sharen...vij kolko activni cherveni neshta imash po designa(s tva cherveno deto drazno ochite), posle gore ti e siva diasna chast...s sinio-zleno nekakvo liava chast i tam oshte edin siv pravougulnik ima.... otdelno...mnogo neshta ima mai oshte na indexa... login formi..support formi...se pak ot toia site se ochakva da se prodava hosting ne da suportva ot index.page oshte.... zatva si imash Support link gore za suport...
sia za kolejkata designa i nema obsujdam shtoto nema da e mnou normalno sled kato tia ne go e slojila tuka... da i majem keremidite na neia:)..no samo v logoto tia ima 5 razlichni tzviata...drugo ko da kaja....
sia az imam suvsem razlichno vijdane po vuprosa za host sites i kvo trebe da ima na indexa...moje i da gresha tuka..gledam toia site e orientiran kum po visok hosting tzenovi klas...ma nachi trebeshe da izglejda oshte po high kato visia sledovatelno...taka mislia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Еййй, умрете си да слагате някакви patterns на картинките и тва си е!!!! За да изглежда като от bad CRT монитор ли, що ли? Говоря за 4-тия GIF...може ли автора да ми обясни каква точно естетическа стойност има този pattern? Aкао картинката, която си избрал поначало, извендъж ти се е сторила скучна, това смяташ ли че я прави по-интересна? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:54 pm Заглавие: |
|
|
d-phrag написа: | умрете си да слагате някакви patterns на картинките и тва си е!!!! |
pa znam li zashto gi slagam
niakak si mi sedi malko po-nenatrapchiva snimkata moje bi
a ti zashto mislich che ne e dobra ideia da se polzva podoben efekt? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|