Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Малко странно ми се струва точно модераторите (визирам my favourite Цецко, разбира се) да бъдат хората , които най-много пишат offtopic...за срането, насирането и село....ама може ид а не ги разбирам тия работи. На мен и стария контрол панел си ми харесваше, но новия вид е по...fresh някак - нямам забележки . PEACE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Machi li te neshto be mamin ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Machi li te neshto be mamin ??? |
Ооооооо, взехте верно вече да ми писвате...това ми е последния пост тук. Вечно сте едни докачливи, човек да не ви каже нещо...и не съм ти мамин. Добре, айде - SNAKER IS DA BEST PHOKKIN DESIGNER IN DA WHOLE WORLD. Явно нямате нужда от чуждо мнение, интересно за кво тогава правите форуми...имате си ICQ, ходите си на по бира...еми то друго кво ви трябва. Това беше от мен...и май няма да съм последния, на който вече му писна в тоя форум. Накрая ще си останете само малка дружинка advanced designers...ние простосмъртните ...ооо, защо си губя времето |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
a de ??? shto si gubish vremeto verno ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Абе дали да не направим форума да не е задължителен? Че много страдания много нещо, май нямаме морално право да принуждаваме хората да присъстват? То по-тежко от казарма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Az sam saglasen.... otmeni povinnostta... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | a de ??? shto si gubish vremeto verno ??? |
за правата и добруването на простосмъртните...
има си кауза човека..
войвода един вид.. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Mda ... tyi 6te e - advanced usera sHaker - kadyra za koito samo ako NASA znaeha ... kato topyl hlqb go wzemat. Pyk i toi idwa s bonus - high level expert po wsi4ki widowe kenefi, bry6lqnite krai tqh i tainstawata koito se wyr6at wytre.
Drugiq stylb, pytewoden direk, 4oweka koito po4wa winagi wsi4ko ot na4alo - lamant ... ex slawna drujina ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Bobolin написа: | Mda ... tyi 6te e - advanced usera sHaker - kadyra za koito samo ako NASA znaeha ... kato topyl hlqb go wzemat. Pyk i toi idwa s bonus - high level expert po wsi4ki widowe kenefi, bry6lqnite krai tqh i tainstawata koito se wyr6at wytre.
Drugiq stylb, pytewoden direk, 4oweka koito po4wa winagi wsi4ko ot na4alo - lamant ... ex slawna drujina ... |
абе буби...тая мисъл на един път ли ти мина?:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Hora, sprete da se izlagate. Ako wi muchat kompleksi za malotsennost, polzwaite spetsializirana pomosht, ne si gi izbiwaite tuka. Taya sus "Modowete sa kopeleta" ne wurwi, ami idwa malko na zhalko hlenchene.
Az sum ot horata, koito sa otnesli mnogo flak ot Snaker pri predstawyaneto im, no sega osuznawam, che e imal prawo, i sledowatelno -- no bad feelings. I pri towa ne me byaha hwanali da renderiram chuzhdi modeli. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Stiga pak i ti sa zaiajda s chuveka... sha si ide i nema da ima koi da ni veseli... dokato obiadvame... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Ama az za tui postwam - da wi weselq be mom4eta. Wie da ne si mislite 4e ne6to kym nqkoi takowa imam ... 4e ne6to web design ... oooo ... ma nema takowa ne6to - iskam da wi e ubawo, da ma obi4ate, da spodelqme, wliwame i izliwame edin w drug ...
Pyk za misylta ... mai da - taq sutrin razmi6lqwaiki priweden wyrhu beliq porcelan (shaker - da ne mi se obidi6 - znam 4e w twoite u4i e blqskaw piedestal ot koito zapo4wa i swyr6wa wsi4ko ama az mu wikam kat posledniq prostak kenef) ma ozari proswetlenie ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Bobolin написа: | da spodelqme, wliwame i izliwame edin w drug ... |
Аха, може пък и да се вдъхновиш някой път от нечия чужда работа.. знае ли човек? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Bobolin написа: | da spodelqme, wliwame i izliwame edin w drug ... |
Аха, може пък и да се вдъхновиш някой път от нечия чужда работа.. знае ли човек? ;) |
недей бе морг...недей...сега пак ще избухне в ридания... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | morgoth написа: | Bobolin написа: | da spodelqme, wliwame i izliwame edin w drug ... |
недей бе морг...недей...сега пак ще избухне в ридания... |
... i to neudyrjimi ... wselenskata myka 6te izleq w tqh ...
ex kak bqh kowarno zalowen ... plagiat s plagiat takyw ... sram ma e ot men ... sram myka i kyrwawi kasketi ... smenqm profesiqta ... ne tyrsite li nqkoi pri was da wi nosi birite we4er po kry4mite, da wa sybujda s kafe pred wratata, da sa wpe4atlqwa ot rabotite na nqkoi ot was a kysno no6tem obe6tawam swit w ygyla na ofis4eto s win95 na prenebrejitelno podhwyrlena 486 6a hwyrlqm skri6om pogled prez ramo i 6te izcejdam ms paint-a ...
M.S. Mom4eta - mislite 4e na 90% ot was mnenieto wi stuwa za men pone kolkoto hartiikite ot zahar4etata na sutre6noto mi kafe?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Bobolin написа: |
M.S. Mom4eta - mislite 4e na 90% ot was mnenieto wi stuwa za men pone kolkoto hartiikite ot zahar4etata na sutre6noto mi kafe?! |
Ami, wsushtnost, da. Inache ne bi postwal tuka kato plaha mastiya wuw slamena kolibka sled wsichki... hmmmm.... nerazumni neshta, koito naprawi. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Честито Бубчо... ти си първият официално баннат от ГРПХЛЛА :)))
Единодушно стигнахме до извода, че ти си обида кам всички хора тук, които са професиналисти и мнението им струва повече от пликче за захарче. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bobolin

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Bobolin написа: |
Ami, wsushtnost, da. Inache ne bi postwal tuka kato plaha mastiya wuw slamena kolibka sled wsichki... hmmmm.... nerazumni neshta, koito naprawi. |
"Plaha mastiya" - tui we4e e dosta seriozna obida izliza6ta ot kryga na 6egowitite napadki. Drone po-spoko da ne preminawame na rodninski wsryski. mastyia nali znae6 na koi samo moje6 da wika6 - pyrwoto ne6to koeto se seti - to e. mnogo otworen si be kele6 ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:56 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: |
Честито Бубчо... ти си първият официално баннат от ГРПХЛЛА :)))
Единодушно стигнахме до извода, че ти си обида кам всички хора тук, които са професиналисти и мнението им струва повече от пликче за захарче. |
БРАВО!!!! Единодушно - като в комунизма :) Трябваше да се хвана на бас с някой, че това ще се случи!!! И напълно във ваш стил: надървяте ли се така като баннете някой? Ех, дребни душици...айде, аз съм next banned. Само че, както казват по филмите - "You're fired!!! - No, I'm not - I quit". Пожелавам ви бъдещи творчески и лични успехи, както и добро физическо и психично здраве...другото майната му |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Vervai mi che na nikogo niama da lipsvash. Predpolagam i nikoi ne te e kanil ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|