Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nickyz

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2003 9:17 am Заглавие: butterfly |
|
|
prosto postvam edna kartinka, koiato napravih predi vreme. Tova e purvoto nesto, koeto napravih izcialo, dokato razcukvah v Adobe Illustrator 10 ;-))
http://www.nickyz.com/preview/butterfly800x600.jpg _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
krilata sa mnoo interesni, no tova koeto triabva da e tialoto ne mi haresva mnogo mnogo. ne6to mi izglejda mnoo simple mnoo edri4ko.
dam istinata e niakade tam ama tia totalno osraha seriala ^__^ _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 10:29 am Заглавие: :) |
|
|
Ne 4e razbiram ot Illustrator ama si e mnogo hubava peperuda!!!
ama verno malko tqloto i....malko se nabiva....moje bi ako e po-malko ili po-tumno....ne znam....
no i taka da q ostavi6 pak e dobre :)) _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 12:12 pm Заглавие: |
|
|
dokato se otvariashe gornata chast na krilata mi izglejdaha silno polirani ... ma nadolu rabotata poumria malko :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
.... цялата рисунка седи една такава мазна- нема лошо за тва, обаче ти липсва контраст на материалите- правилно ти казаха за тялото,
че е много еднакво като изпълнение с крилата - ако го направиш да изглежда по- различно като техника - всичко ще живне (примерно по -космато ....) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 12:25 pm Заглавие: |
|
|
exoooo tva vector be...:) pone az tai razbrah. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 12:28 pm Заглавие: |
|
|
и вектор да е- може да се напраи да изглежда по-зърнесто или космато!!! малко повече бачкане е...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 12:32 pm Заглавие: |
|
|
naistina e full vector ;)
verno, nikoi detaili sa dosta nepipnati.
Takuv vid peperuda naistina sustestuva, i e s tezi cvetove ;-) i zatova doverete sa na vkusa maikata priroda po vuprosa za cvetovete.
ako mi ostane vze pak niakakvo vreme /i ne me domurzi/ moje i da ia poopravia ;) _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|