Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NoDude!

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 11:45 pm Заглавие: Незнам какво да кажа... |
|
|
Щом ще се представям, по-добре да започвам.
Почнах да се занимавам с web design буквално по неволя. Преди две години( и нещо си ) ме наеха в една фирма като преводач, но бивайки първата ми платена професия шефа ми се усети, че няма да е лошо не само за преводи да ме ползва и ми възложи хипер-ултра-мега тежката задача да направя страница на фирмата му (ма найстина толкова тежко ми беше!). След акто се справих с тази непосилна задача ми възложи да направя страница и на втората му фирма. Третото му желание беше да се направят флаш банери което направо ме закопа, все пак Флаш-а ми хареса и реших да продължа да се уча на него. От тогава до преди 1 месец съм си правил всякакви експерименти с флаш. Преди един месец ме наеха на истинска (платена) дизайнерска работа и направих едно две хубави (според мен) неща.
Това е първият ми флаш сайт след като разбрах кой инструмент какво прави: www.concordia.datacom.bg/stn/
С това се занимавах междувременно (и на двата проекта actionscript-а е 1 0 0% моя разработка) :
www.concordia.datacom.bg/elastic/
www.concordia.datacom.bg/balloon/
Това е последната ми страница (поне може да се гледа без сълзи в очите): www.concordia.datacom.bg/htlbg/
А това интро го свърших вчера: www.concordia.datacom.bg/diel/
И да си дойдем на думата, не-флаш дизайна малко ми куца, www.fddee.org (най-вече защото освен флаш друго не съм държал отворено до сега за повече от 10 часа наведнъж), но искам да се усъвършенствам в тази насока, затова се надявам и да ме приемете като член на форума.
Надявам се да бъда одобре, благодаря ви предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:51 pm Заглавие: |
|
|
abe ti i flash introto ti e tolkoz zaspalo izlishno ama ...
ok de ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NoDude!

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Съвсем сериозно не разбрах какво ми каза... май не ти харесва интрото, което няма да ме накара да се метна от балкона, но все пак съм се гърбил 4-5 дена по него.
P.S. Ако имаш по-добра идея за интрото, която задължително трябва да включва трите снимки с хората в началото, то тя ще бъде добре дошла. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 10:13 am Заглавие: |
|
|
NoDude! написа: | ...май не ти харесва интрото, което няма да ме накара да се метна от балкона, но все пак съм се гърбил 4-5 дена по него.
P.S. Ако имаш по-добра идея за интрото, която задължително трябва да включва трите снимки с хората в началото, то тя ще бъде добре дошла. |
Ако правилно съм схванал мисълта ти, ако не ти харесам интрото то значи трябва да ти измисля по-добрата идея! В противен случай трябва да си мълча ли?
Виждам, че като не ти харесаха 4-5 дневното творение и се наостри. Недей така, полека. Тук членуват много хора, някои от тях са си погубили голяма част от живота пред монитора, колкото и прекрасен да ти бъде даден проект определено не всички ще го харесат. Както се казва "Разни хора, разни идеали". Що се отнася до Снейкър - послушай го, определено има какво да научиш от него!
Сега по сайтовете:
Както и много от колегите вероятно ще ти кажат за последният сайт - този бевал мммм мноо е гаден. Кафевият цвят е много близък до... поне на мене не ми харесва. Никъде не ми харесаха шрифтовете. Определено трябва да поразгледаш в интернет какво се харчи в момента. На сайта за вината долу в дясно първо фонта е супер гаден ама по фрапиращото - защо след като жси4ки ромбове, а и сайта като цяло е наклонен наляво, точно името на фирмата е италик (наклнено на дясно) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 11:09 am Заглавие: |
|
|
kato gledam si izpulnil 1 kum edno klientskoto zelanie
da e flash
nesto tam da murda
da obiasniaa kolko sa weliki materiite
i nakraia da ima nekw slogan
ok dotuk dobre ma ot tuka natam e we4e twoita rabota dizaineriu,
samo se ti kaza 4e twae flash ne e powerpoint / dalboko uwazawan ot men programka:)/ pomisli za dwizenieto za taiminga / ako iskas da 4eta ko pise w teia shareni tekst4eta mi gi zoomni i zabawi animaciata/
w slu4aia ako imas za cel da wpe4atlis usera triabwa da isiberes edna nasoka
ne 2 ednowremenno/ ili ste go enterteinwas ili se mu dawas akcentuwana informacia / wazmozen e i warianta da mu dawas akcentuwana informacia entertainno:))) ma na toia etap se ti e slozno.
porazgledai malko poe4e sites i kopirai i prerabotwai twa det e tuka e opit.
prodalzawai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:34 pm Заглавие: |
|
|
абе що веднага се нафърлихте да ядете човека бе.... не може ли да обяснявате без сарказъм и чуство за съвършенство???... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 1:03 pm Заглавие: |
|
|
a macemn sori az takowa nesto ne sam pokazwal, a sam i siguren 4e twa deto sam go kazal e 100 gradiwna kritika:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Мейсман, няма такованещо бе човек!!!
Казах само да не се обижда на негативни мнения.
Иска критика дават му я - не винаги е добра и това е съвсем нормално и не трябва да се реагира лошо тва е! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Окт 03, 2003 12:29 am Заглавие: |
|
|
NoDude! написа: | Съвсем сериозно не разбрах какво ми каза... май не ти харесва интрото, което няма да ме накара да се метна от балкона, но все пак съм се гърбил 4-5 дена по него.
chi boli ma mene kolko si sa gurbil ... ? tva pokazatelno za kakvo e !?
add-nat si po drugi prichini koito ne sa design sposobnosti i mnogo barzo moesh i da izfarchish ...
pak ti ako iskash se metai ot balkona ...
she sa vidim v web design ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NoDude!

|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Snaker, защо толкова грубо бе човече... да съм те обидил по някакъв начин. Когато казах, че не разбирам какво си написал имах предвид точно това. Доколкото разбрах, май каза че съм нахвърлял нещо затова и споменах че все пак съм се постарал (доколкото се простират възможностите ми).
И аз не знам по каква причина са ме адднали модераторите, при положение, че единствените неща които(както вече казах) смятам за годни са:
www.concordia.datacom.bg/htlbg/
www.concordia.datacom.bg/diel/
Но при положение, че са го направили съм се съгласил с правилата за ползване и не смятам да отправям нападки към никого (нито пък да изострям тон. Като теб.)
Върви си с мир човече, не е нужен този тон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2003 9:02 pm Заглавие: |
|
|
kade ma prashtash da varq be frodo !!?
az sam moderator tam ako ne si videl ... ibasi i balamite naposleduk ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NoDude!

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Opitvam se da buda vuzpitan i da durja na blagopili4ieto, no najstina prekalqwa6... Ne znam kak si stanal moderator, no si naj-nepodhodq6tiqt 4ovek za tazi rabota. Ti si izbuhliv, netakti4en, cini4en da ne govorim za netoleranten. Pod avatara ti NE pi6e 4e si moderator i samo za protokola sum visok 1.86m i teja 79Kg, dale4e si ot istinata za Frodo! O veliki moderatore!
P.S. Zamisli se v dumite Snaker, za6toto naj-veroqtno 6te buda izhvurlen sled tozi post i nqma da moga da gi povtorq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 11:14 pm Заглавие: |
|
|
NoDude! написа: | Opitvam se da buda vuzpitan i da durja na blagopili4ieto, no najstina prekalqwa6... Ne znam kak si stanal moderator, no si naj-nepodhodq6tiqt 4ovek za tazi rabota. Ti si izbuhliv, netakti4en, cini4en da ne govorim za netoleranten. Pod avatara ti NE pi6e 4e si moderator i samo za protokola sum visok 1.86m i teja 79Kg, dale4e si ot istinata za Frodo! O veliki moderatore!
P.S. Zamisli se v dumite Snaker, za6toto naj-veroqtno 6te buda izhvurlen sled tozi post i nqma da moga da gi povtorq. |
hehehe .. da be da ... takuv sam ... tai e ...
glei sa ... add-nahme te shtotu sa zanimavash s flash ... a nqmame izobilie ot flasheri ... drugiq mod ti nameri flasha na eno drugo mqsto i stana samnitelno ... kakto i da e ... mahname te shtotu videhme che predvid kak zapochna da davash akul koi kak se darjal i koi za kvo ne e staval v posledstvie - AKALII ne shtem ... greshka beshe che vaobshte te add-nahme shtotu za web design nqma kvo da si govorim ... ama neise ...
vsushtnost ako si prochetesh po-nagore postovete nikoi ne e bil nevazpitan po edna osnovna prichina - NE SME NA KOKTEILCHE TUKA !?
btw. trebeshe da zapochnesh s merkite ve brat ... tai po-lesno shtehme da ta priemem v web design -nii tam tei gi zimame ... mdam ... ma na ... glei sa ko stana ...
kakto i da e ... sega poneje gledam si si publikuval razmerite - tuka veche zalojihme po petarka kvi gashti nosish ... taaa ... bi li ni kazal - ponee naprejenieto se pokachva i moe sa sbiim predi da sme chuli otgovora ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MX_RS

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:52 am Заглавие: |
|
|
Snaker написа: |
... drugiq mod ti nameri flasha na eno drugo mqsto i stana samnitelno ... |
http://www.concordia.datacom.bg/htlbg/ =? http://www.pixelranger.com/
Snaker - ne e hubavo da izpolzvah izruza "eno drugo mqsto" kogato stava vupros za PixelRanger (koito bachka v 2adv i im napravi v4 ) :-)
//shegichka
Puk ako tolkova ste ostanali bez flasheri i az moga da svursha rabota.... ;-) _________________ Woman: "Do you think it'll convert"
Scientist: "To convert is it's choice to make" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:55 pm Заглавие: |
|
|
MX_RS написа: | Snaker написа: |
... drugiq mod ti nameri flasha na eno drugo mqsto i stana samnitelno ... |
http://www.concordia.datacom.bg/htlbg/ =? http://www.pixelranger.com/
Snaker - ne e hubavo da izpolzvah izruza "eno drugo mqsto" kogato stava vupros za PixelRanger (koito bachka v 2adv i im napravi v4 ) :-)
//shegichka
Puk ako tolkova ste ostanali bez flasheri i az moga da svursha rabota.... ;-) |
mi ne stavashe vupros za tva miasto deto ti si posochil puk da tikaja az. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Tva web-designerite mnou kibritli beee:))))))
Btw, shto go adnahte, kato ochevadno e posredstven... sami ste si vinovni. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:18 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Tva web-designerite mnou kibritli beee:))))))
Btw, shto go adnahte, kato ochevadno e posredstven... sami ste si vinovni. |
ko naliwash maslo be :))))))
addnali go - dobri dushi sa... :))
samarqni :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MX_RS

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 3:14 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: |
mi ne stavashe vupros za tva miasto deto ti si posochil puk da tikaja az. |
Mi ako ne stava vupros za tozi site TI PREPORUCHVAM da skivash pixelranger (iskreno se nadiavam che veshe si go vizdal imaiki predvid che si mod) i da skivish splash page i da chuesh sounda
Puk ako si go vizdal na drugo miasto znachi Pixelranger ima 2ri dublikat! _________________ Woman: "Do you think it'll convert"
Scientist: "To convert is it's choice to make" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Az lichno ne mojeh da shavana koga i kade nekoi e spomenaval toz pixelrange, ama sigurnoi shtoto ne sam chel vnimatelno...
Tva nekakvo novo zname v web designerskite sredi li e? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 3:37 pm Заглавие: |
|
|
MX_RS написа: | TI PREPORUCHVAM da skivash pixelranger (iskreno se nadiavam che veshe si go vizdal imaiki predvid che si mod) |
ne stava vupros za toia mu sait za edin drug proect tam s balona deto go beshe pokazal, go ima na edna bg design company za test za flasheri...ne go napisah shtoto moje i toia pich da go e pravil toia test.
btw tva che sum mod ne znachi che trebe da znam sichki sites v internet i da sum gi obikolil pone 2 puti. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|