Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Abbath
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:48 am Заглавие: .:: Metal World ::. |
|
|
Zdraveite... Pochti sym siguren, che shte opliuete toia sait (na vas kato, che li vi e vgradena taq opciq :) ) i vse pak... eto edin screenshot:
Daite nqkakvi prporyki! _________________ http://metal-world.kafence.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Abbath
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:50 am Заглавие: |
|
|
Zashto toia forum nqma edit, sbyrkah linka i trqbvashe da dam novo mnenie!? _________________ http://metal-world.kafence.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Abbath
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:52 am Заглавие: |
|
|
Vsyshnost tova ne e krainia variant... She ima logo otstrani, sorry, che snimkata ne se vijda, ama v momenta sym v comp lub i ne moga da q sloja!
Moje bi trqbva da se smeni fonta na butonite v header-a?! Az pone taka mislia! _________________ http://metal-world.kafence.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roje

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 12:07 pm Заглавие: Re: .:: Metal World ::. |
|
|
Abbath написа: | Zdraveite... Pochti sym siguren, che shte opliuete toia sait (na vas kato, che li vi e vgradena taq opciq :) ) i vse pak... |
Misli6 li 4e e moderno da se idva tuk s kafevi ga6ti? Poreden slu4ai ... proqvqvai pove4ko samuvajenie, m8 ... ako byde oplut ima seriozni 6ansove da stane dobyr ... ni6to li4no ... za samiq site no comment ima si web masters te 6te ti kajat i po-dobre gi razberi pravilno ...
Uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 1:42 pm Заглавие: |
|
|
li4noto mi mnenie, kato 4ovek deto ne razbira mnogo ot eweb design ama vse pak gleda...
Vsi4kite ti metalni 4asti sa ili pocinkovani (menuto v lqvo) ili brushed metal ( headera), tova pone na men mi drazni okoto mnogo, stoi mnogo kato kolaj, opitai se s drug metal, ako skash da e metal razbira se:) ryjdi senki, takiva mi ti raboti _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:28 am Заглавие: |
|
|
tva ne izglejda kato praveno ami kato nqkoi tutorial, ot nqkoi buton vzet teq deto gi ima navsqkyde i spread po site-a, hi4 ne stoi, grozno e _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 10:07 am Заглавие: |
|
|
ltl_bee написа: | tva ne izglejda kato praveno ami kato nqkoi tutorial, ot nqkoi buton vzet teq deto gi ima navsqkyde i spread po site-a, hi4 ne stoi, grozno e |
Еееееее :) Човека може да се обиди като му кажеш тъй "грозно е"! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
мне, не е грозно. даже става - тълпата горе вдясно придава някаква атмосфера - да се неначудиш :) (дори дигиефекта с линийките дето повече приляга на електро-сайтовете не ми изглежда несъвместим с метълите :) Чудо... )
само горе вляво - синьото и сивото полета ми стоят голо, плачат просто за някаква текст украса в стил заглавието на LotR за да си личи, че е метъл сайт все пак :) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:00 pm Заглавие: |
|
|
firefox написа: | мне, не е грозно. даже става - тълпата горе вдясно придава някаква атмосфера - да се неначудиш :) (дори дигиефекта с линийките дето повече приляга на електро-сайтовете не ми изглежда несъвместим с метълите :) Чудо... )
само горе вляво - синьото и сивото полета ми стоят голо, плачат просто за някаква текст украса в стил заглавието на LotR за да си личи, че е метъл сайт все пак :) |
Ибааме се начи? :)))) Дубреее. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|