Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CKY2K

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 2:13 am Заглавие: |
|
|
az kolkoto razbiram ot tiq raboti ne mi se struva zle:)
ama mnog opuntiri i kareta be, v povecheko mi idvat!
neznam kakva ti e vruzkata s magstudio tam rabotish li neznam ama mnogo se kefat na 6tougulnici:) q polovinki kato strelkite v headera ti q takiva kato nai-gore i nai-dolu vlqvo, puk i na tehniq si site mnogo be, BAH:)
inache za designa na mesta mnog prazno mi se struva deto sa pravilata za polzvane, puk na drugi mesta po natrupano... :)) _________________ life's a bitch and then you die |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 3:27 am Заглавие: |
|
|
tva e zashtoto contenta oshte ne e addnat be man:) a designa e s`obrazno s profila na firmata. a kakvo zna4enie ima v kakva vr`zka s`m s MagStudio tova ne razbiram????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 9:01 am Заглавие: bug |
|
|
pusni si site-a na 1280x1024 ili po-visoka resolution i gledai kakvo stava _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 9:46 am Заглавие: Re: bug |
|
|
nickyz написа: | pusni si site-a na 1280x1024 ili po-visoka resolution i gledai kakvo stava |
spored men si e dobre na 1280 :)
nesto koeto mnogo me izdrazni e poiawiwaneto na logoto - mnogo dyrweno dwizenie niakak... moze bi ako ne se poiawiawashe s perspektiwa shteshe da e po-dobre |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 10:15 am Заглавие: Re: bug |
|
|
mnogo stranno - imashe niakakuv bug v stranicata, koito vodeshe do edni razmestvania, no sled niakolko "Refresha" se opravi...
stefan написа: | nickyz написа: | pusni si site-a na 1280x1024 ili po-visoka resolution i gledai kakvo stava |
spored men si e dobre na 1280 :)
nesto koeto mnogo me izdrazni e poiawiwaneto na logoto - mnogo dyrweno dwizenie niakak... moze bi ako ne se poiawiawashe s perspektiwa shteshe da e po-dobre |
_________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MAR MORTO

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 10:27 am Заглавие: |
|
|
super! mnogo vpe4atljava6to hubavo.
oba4e ne6to nikude ne go pi6e stilmet... osven s onea malkite bukvi4ki na home-a...
ima edna 4upka s nejasna 6arenia nad "pravilata za polzvane" kojato njama mnogo smisyl iii...
tea strelki letja6ti ve4e po si4ki sajtove na mag li 6te gi ima????
i 6to prec cjaloto vreme... poznavam dosta hora koito mnogo se draznjat ne6to da im murda postojanno
inak - cool design! mag si dyrjat :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 2:02 pm Заглавие: Re: bug |
|
|
stefan написа: | nesto koeto mnogo me izdrazni e poiawiwaneto na logoto - mnogo dyrweno dwizenie niakak... moze bi ako ne se poiawiawashe s perspektiwa shteshe da e po-dobre |
mda tuk ima constructivna zabelejka:) da taka e no tova se vijda 4ak kato se sloji v raboteshtiq html:) tova si go bqx nabelqzal za update:) are 10x:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 2:08 pm Заглавие: |
|
|
MAR MORTO написа: | tea strelki letja6ti ve4e po si4ki sajtove na mag li 6te gi ima???? |
ami ako trqbva i na moq site shte q addna:)))))) samo deto tq taq strelka ima drugo prednazna4enie v slu4aq. demek identify na projects na MagStudio. v`preki 4e az ne rabotq tam:)) e trqbvashe i az da si sloja nqk`de na skrishno moq marker:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
CKY2K

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 2:10 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | tva e zashtoto contenta oshte ne e addnat be man:) a designa e s`obrazno s profila na firmata. a kakvo zna4enie ima v kakva vr`zka s`m s MagStudio tova ne razbiram????? |
e qsno ako shte ima content pod pravilata za polzvane:) ne be napravilo mi e vpechatlenie che te na sita imaha mnogo shestougulnici deto se vurtqt (spored mene dosta glupavo pone da nqmashe gap mejdu 2ta elementa) i sa ti si slagal i gledam mag otdolu i zatova... ne go kazvam s losho chuvstvo:) _________________ life's a bitch and then you die |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 1:44 pm Заглавие: |
|
|
saite malko mi prili4a na mtel-skiq site.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 1:50 pm Заглавие: |
|
|
saiteto e gotino
ma zashto ne go centrira
taka kato vidia niakoi site zabit v liavo i me fashta skomina |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:04 pm Заглавие: |
|
|
fox написа: | saiteto e gotino
ma zashto ne go centrira
ami skivai sega. zna4i pri smqna na rezoliuciq se polu4ava slednoto. poneje sa masa malki images sled kato se minimizira win-a ise xvane markera na win za uveli4avane namalqne na prozoreca ako e center samiq site refresha vinagi po baven i images gonqt da se naredqt v poziciq. osven tva ne mi stoeshe toq site da e centeriran. v`pros na vijdane.
a i ma i drugo tav e ne e final v`preki 4e e gotovo mai otk`m administraciq na site. ima za updates razni malki xavi kato header-a na flash koito e sega. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Q2k написа: | saite malko mi prili4a na mtel-skiq site.. |
ami ne znam tova:) iam pravila za pravene na takiva webs. sigurno zatova. a za grafi4niq design ne misq:) osven tva mislq v slu4aq 4e na mtel pril;i4a na tozi web:) kakvo imam predvid:) az ne pravq web po shabloni man:) v slu4aq tozi design se v`rzva izcqlo s profile na firmata. vij s kakvo se zanimavat i shte razberesh za kakvo ide re4 v toq komentar. vseki design trqbva da si e s`obrazno content-a a ne da si pravish tirenca kavi4ki i pro4ee drebni detaili i da mislish 4e pravish design. e nqmam nishto naprotiv site i designa na mtel ama mai stariq beshe v po vqrna nasoka. are tva mi e komentara:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:14 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | fox написа: | saiteto e gotino
ma zashto ne go centrira
ami skivai sega. zna4i pri smqna na rezoliuciq se polu4ava slednoto. poneje sa masa malki images sled kato se minimizira win-a ise xvane markera na win za uveli4avane namalqne na prozoreca ako e center samiq site refresha vinagi po baven i images gonqt da se naredqt v poziciq. osven tva ne mi stoeshe toq site da e centeriran. v`pros na vijdane.
a i ma i drugo tav e ne e final v`preki 4e e gotovo mai otk`m administraciq na site. ima za updates razni malki xavi kato header-a na flash koito e sega. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:16 pm Заглавие: |
|
|
opa
:-)
ti ma uvi
zatva li mislish
che koi si razpava prozorcite tolkova aktivno che da se zamisliame i za tezi problemi
btw mnogo trudno te cheta s tia ```` |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:22 pm Заглавие: |
|
|
ne no i tva e edna ot pri4inite. nai ve4e stoto ne mi stoi da e centeriran. a tva s`s ````` zna4i navik ne se korkai:) sorry ma s`m svikal:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:25 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | tva s`s ````` zna4i navik ne se korkai:) sorry ma s`m svikal:) |
BE SIGUREN SAM MA LOSH NAVIK MOGA DA GO NAREKA :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:36 pm Заглавие: |
|
|
man ti si p`rviq deto se oplakvash ot tova ```` _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 6:44 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | ne no i tva e edna ot pri4inite. nai ve4e stoto ne mi stoi da e centeriran |
men pa tai si mi haresva :-)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|