Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
_Noldor_
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 9:04 pm Заглавие: problem s InDesign-a!??!!Heeelp! |
|
|
Zdrawejte,
i pomooooosht! Prawq edin naruchnik za izpolzwane ot 150 str., koito za sega nqma da se pechata i trqbwa da e w PDF format. Prawq go na InDesign 2.0. Problema e, che sled 76 str. wsichko izliza prazno w PDF-a. Kogato wkaram nqkoia ot problemnite stranici w drug fail i stawa! No ako wkaram nowi stranici w nowiq fail i sloja sudurjanito pak se poqwqwa sushtiq problem. Ako nqkoi moje da mi kaje za kakwo stawa wupros, shte sam mnogo blagodaren, zashtoto estestweno srokowete pak sa za vchera.... predwaritelno blagodarq. _________________ ...Anar Kaluba Tielianna! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 8:25 am Заглавие: |
|
|
ne moga da kaja zashto stawa ... ama ako si tolkowa na zor - namirash si Adobe Acrobat producta (ne Adobe Reader). Konvertirah documenta w PDF ot InDesign na chasti - spored katkto ti pozwoliawa Indesigna. Posle otwariah w Acrobata i dobawiash drugite PDF-i za da se poluchi edin cialosten PDF. Posle save na taka poluchenia document ot Acrobata i si gotow. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_Noldor_
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 9:32 am Заглавие: |
|
|
vALE написа: | Konvertirah documenta w PDF ot InDesign na chasti - spored katkto ti pozwoliawa Indesigna. Posle otwariah w Acrobata i dobawiash drugite PDF-i za da se poluchi edin cialosten PDF. |
Blagodarq ti za suweta, i az probwah towa no w tozi sluchai mi se izgubwat hiperlinkovete ot sudurjanieto kum texta, kakto i samoto sudurjanie kato bookmark:(( _________________ ...Anar Kaluba Tielianna! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Label
|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2003 12:09 pm Заглавие: |
|
|
V Acrobata ima vazmoznost da napravish linkovete otnovo.
Bookmarka stava lesno Ctrl+B. 150 stranici ne sa chak tolkova mnogo.
Neznam kak generirash i samiat PDF. Ako e sas "save as" probvaj i prez drivera na Acrobata. Toj si kachva virtualen printer Acrobat PDF Writer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|