Graphilla.com :: Преглед на тема - Trepanaciq

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Trepanaciq

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alex_3d

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2003 9:15 pm    Заглавие: Trepanaciq Отговорете с цитат

Towa trqbwashe da e glawata na "Hrabriqt izsledowatel Jim", no neshto ne se poluchi i zatowa mu q reznah , kato w posledstwie dobawih i drugi ekstri kym neq. Ochakwam da si kajete mnenieto, sywetite, preporykite, kakto i ako znaete nqkoe tutorialche swyrzano s texturirane( po specialno nqkoe koeto shte mi pomogne da naprawq stichashta se alena krywchica ot ustata mu ili pyk ostawenite sledite po mecha :)

Eto q tuk bez mecha : http://alex3d.free-host.com/head%20low.jpg ,
a tuk samo glawata : http://alex3d.free-host.com/head09.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az sam dowolen! :)))) krywta e mnogo gotina!!!

mai ne e daleche wremeto kogato neshtata ti shte dobiqt stoinost na zawyrshena kartina... nqkolko godinki sigurno! s tozi temp, edna, mozhe bi dwe.

BTW, pichowe, slagaite si po edna po-slaba lampa i ot tymnata strana na obekta.. :-/ Ne e tolkowa slozhno, nali? I ti i onq twoq priqtel Lunatik li beshe...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voltaja

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jako varvish naprede momko samo taka :)) i da farlai po edno omni mnogo slabo da sveti otzad da neprai reflex - da stane po istinsko
Uspeh
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 12:58 pm    Заглавие: malko da se zashtitq Отговорете с цитат

Abe to az po princip si slagam mnogo swetlinki, kakto razbrahte ot 2X100W, ama sega ne znam kwo mi stana i lepnah samo edna, no obeshtawam da go oprawq, a s Lunatika nqmame nishto obshto, s izkluchenie na lubowta kym 3D-to. A kolkoto i nepriqtno da mi e da go priznaq krywta ne sym q prawil az, a si q namerih w neta :( , no sled 1-2 godinki moge i az da uspeq da si q naprawq :) Blagodarq wi za mneniqta, a za wyprosa za podhodqshtiq tutorial dali mogete da mi pomognete ili pone da kajete w obshti linni, kak stawa, a po natatyk az shte se oprawqm.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
voltaja

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

alex_3d написа:
a za wyprosa za podhodqshtiq tutorial dali mogete da mi pomognete ili pone da kajete w obshti linni, kak stawa, a po natatyk az shte se oprawqm

Neshto sam prpopusnal za kakav tutorial govorish?
tech_noir

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 6:41 pm    Заглавие: tutorials Отговорете с цитат

vij na http://free.data.bg/theadmin/bookz/animation

s max li si (6toto Jim go pomnja ot edna knijka za Max-a)[/url]
tech_noir

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

opaaaa... njama redakcia...

mi shto ne probvassh s Reflection Map na kravta. Dosta 6te jivne. + malko pove4e prozra4nost i po-interesen pod da ima kvo da prozira leko prez kravta. Moje i malko Displacement Map i njkakva shumova Transperancy Map ako iskash da e taman poi4nala da se sasirva... i razbira se raytrace material za kravta. Eksperimentiraj s indexa na pre4upvane na svetlinata.
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Neshto sam prpopusnal za kakav tutorial govorish?

Goworq za tutorial koito shte mi pomogne da naprawq po dobro texturiraneto, koeto w momenta nikakwo go nqma
Цитат:
nqkoe tutorialche swyrzano s texturirane( po specialno nqkoe koeto shte mi pomogne da naprawq stichashta se alena krywchica ot ustata mu ili pyk ostawenite sledite po mecha :)
Ako imate wyzmognost pomagaite.
Jim naistina e ot edna knijka za max-a i towa syshto e praweno na max-a, a kolkoto do knigkite, nqkoq konkretno li mi preporychwash zashtoto az po imenata im ne otkrih nqkoq koqto e swyrzana s texturiraneto( ne che go znam toq angliiski de :(
A sega moge mnogo da se izloga ama shte pitam. Towa poslednoto koeto napisa prilogimo li e za kryw koqto e prosto edna texturka ?
Върнете се в началото
tech_noir

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A, mi... hmmm. pojesh da dokarash cvjat i bljasak na texturkata kato smesish 2 materiala (edinia na poda i tozi na kravta) s alpha canal i da simulirash obem s displacement map i pak shte stane mnogo po jako, am ako iskash da e best si go napravi kato obect za da e obema istinski, svetlinata da se prechupva kato horata i saotvetno poda, prozirasht prez kravta da si stane to4no taka izkriven, kakto pri istinska technost. Napravi si go kato obekt ako ne te marzi, mnogo po-jako e ( i paechelish bonus chastici iz kravta). A bih go napravil i s dopalnitelni razpljokano obekt4eta vatre v te4nostta, koito da sa s razlichen cvjat i index na prechupvane ot neja (sasirachetata). Am verno si e baja igrachka bez plugin.

Inache za angliiskia ne moga da pomogna. Koj shte sedne da prevejda profy u4ebnici pr strana s takova mani4ko naselenie (i pazar) kato balgarskia. Inache i tutorialite detro si varvjat s maxa varshat sashtata rabota kato prevedenite uchebnici.

Ako se obpravjash s ruskia (shtoto na men lichno mi e po-zle ot angliiskia i nemskia), vij kakvo mojesh da si namerish na http://www.render.ru/tutor/
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети