Graphilla.com :: Преглед на тема - wip kakto me posuvetvahte

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

wip kakto me posuvetvahte

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2003 10:58 am    Заглавие: wip kakto me posuvetvahte Отговорете с цитат

Aide zapochvaite.Kakvo da sloja, kakvo da mahna, kakvo da upravq?
Mene me pritesnqva samo onq mech, koito e tvurde golqm za neq.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2003 12:26 pm    Заглавие: охх Отговорете с цитат

мтакааа... от коланчето на полата надолу - всичко е ок! от брадичката нагоре - уеле майко!!
каква е тая любов към симетрията, какви са тия полумесеци?! махни гадните сенки очертаващи скулите, така само изглежда като бузесто слънчице от анимация за 4-годишни - отляво цялата, отдясно - колкото да се слее с другите сенки и да видим как ще изглежда.
кефи ме как рисуваш коса и косъм - аз примерно не мога, обаче тоя меч... махни че стои супер странно и не е ясно на какво е закрепен, но поне малко повече въображение при тая дръжка, толкова ли не можа да вложиш? впрочем... какво точно си си мислил когато си рисувал тая форма :)...
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2003 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami i az taka mislq ama neshto ne si haresvam kosata kak e stanala.Shte
izchakam oshte nqkolko mneniq predi da nastupq s promenite.Veche imam ideq.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne koi znae kakvo, no update!

[/img]http://survivor.free-host.com/GirlFighter1.jpg[img][/img]
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boje kakvo napravih!Mnoo sum tup eto go vsushnost.

Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe tyrpi razvitie kartinkata:))
Opravi hansha malko - dai mu po-golqm obem 4e e mnogo myjestvena taka...Nosa go dai nanovo, 4e taka na ni6to ne prili4a, Me4a ili go mahni ili mu sloji nqkakva sijimka da se dyrji za neq:)) Sega e prosto ne6to na zaden fon, sloji mi malko senki po kaniqta, i izob6to obemi, gyrdite i ne bi trqvalo da sa taka ako e bez sutien, a oven gyrdite i liceto izglejda dosta ploska - kato dyska s cici, pri tova vdylbani...Bravo za rycete, makar 4e sa ednakvi :P A,da...dorisuvai i malko ot botushite, 4e sega vse edno krakata i zavyrshvat s mustaci.
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ei ti updata i kakto mi kaza, reshih da poopravq tuk tam!

Върнете се в началото
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lele ako nqkoq frizjorka mi napravi tova s kosata
verno shte mi trqbva pistolet :))
i tva gyrdi li sa ili okosmenie ?...ili i dvete?

ti kvo oshte li ne si si vzel anatomiq?

p.s.
po geni ne se li zaglejdash? zabelegi 4e imat i lica..shte ti e ot polza ne samo za risuvaneto :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 10:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Piks ne stavai smeshen ako gledash malko poveche manga sha vidish za
kakvi pricheski stava vupros puk i tva e oshte wip i ne iskam da se kriti-
kuva a po-skoro da se davat naputstviq.Prestanete da se zaqjdate.Omruzna mi.Tva poslqdnoto ne go razbrah s licata ama qvno si
slqp i ti trqbva dosta seriozen dioptur!Imam oshte dosta da promenqm
taq gena."GLEDAI MANGA PRIQTEL"!!!
Върнете се в началото
kittin

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SSo,
piks e momiche...

Ti sega ia kaji: Realistichnost li gonish ili Manga stil?????? Shtoto v momenta ni e realizym, ni e manga...

Po risunkata: Liceto moje da se prejivee, ima i po-grozni momicheta :) obache: ako e realizym - ochite triabva da sa po-malki, ako e manga - nosyt ne se risuva taka... Ustata: mnogo e malka. V mangata mnogo riadko risuvat ustni, v realizyma - ako pusnesh po edna prava linia vertikalno ot centyra na ochite nadolu, triabva da se dopirat tia linii do kraishtata na ustnite. Tvoite opredeleno ne se.
Vrata e super debel. Razstoianieto m/u dvete ramena pri jenata e GLAVA i POLOVINA, pry MYJA e 2 glavi. Tova se otnasia i za manga i za realizym.
V mangata torsyt e glava i polovina. Mechyt prodyljava da si visi vyv vyzduha..
Gyrdite dori i da sa v mnogo stegnat sutien POVIARVAI mi, ne se padat tolkova sybrani. Ako poglednesh snimka na gola jena anfas, shte zabelejish che gyrdite ne "sochat" napred i ne sa anfas. Jenata ima poveche hansh ot tova, koeto si napravil. Bedrata syshto neshto me pritesniavat, no v momenta ne moga da kaja kakvo tochno, taka che tuka mylcha.
Botushite svyrshvat ili pod ili nad kolianoto, shtoto taka shte i ubiva adski i niama da moje da si sgyva kraka. Obshto vzeto tova e, da ne se vpuskame v podrobnosti :)
Aide davai pak da gledame!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 05, 2003 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SS ti vsemi pogledaj uroci za manga...
i slushaj kittin, dobre ti go e kazala :)

p.s.
ne se nabiraj tolkova she napravish plo4ki:)
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 1:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kittin kato si takava razbirachka nikoga ne spazvash tiq kriterii!
Ami eto maluk update i ne mi govori za manga shtoto mnogo su risuval
po tutoriali i znam pochti vsichko.Moga da ti kaja che ima i takiva nosove v mangata ama trqbva da si gledala dostatuchno.Taka moje da se zaqjda-
me mnogo vreme.Az tiq kriterii za ramene ne gi spazvam.Vseki chovek se rajda razlichen osven ako nqmash bliznak.Taka che ne moje da imash
takiva kriterii.Pogledai 10-20 animacii(demek manga) i sha razberesh, a
ako veche si go storila qvno ne si se vglejdala tolkova.Gledai Street Fighter Alfa i Street Fighter 2 da vidij ogromnata razlika v stila na 2-te filmcheta. Aide da ne sporime poveche che taka mojem da go karame do bezkrainost ili sha mi zakluchat temata, a az ne iskam tova.AAA da, update-a!

vse pak tova e wip i ne e zavursheno za tova kazvash kakvo da se opravi i kakvo te drazni i az sum za tova da si go opravq.
Dulboki izvineniq kum Piks.Ne znaeh che si momiche!Sujelqvam za obur-
kvaneto!
Shte si opravq Botushite spoko sha sloja i sutien da si lichi, che sa da gi
pochvam na novo gurdite ne mi se zanimava.ABE vse pak 10x Kittin che
mi obqsni nqkoi raboti ama sa se ucha kak se kazva, nikoi ne se e rodil
nauchen osobeno az.Taka che sha davam napred dokato ne postigna su-
varshenstvo(No vuprosut e koga shte stane tova?).
Върнете се в началото
kittin

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote=Soul)S(urvivor]
vse pak tova e wip i ne e zavursheno za tova kazvash kakvo da se opravi i kakvo te drazni i az sum za tova da si go opravq.
[/quote]

toku-shto tova ti kazah, ti typ li si ili da?!

ako beshe tolkova risuval po tutoriali, shto sega puskash takiva raboti a?
i ne razbrah realizym li celish ili manga stil? iavno manga.

vseki chovek moje da e razlichen, ama izlez malko navyn, ogledai se: da ne bi horata da sa s razlichni glavi, t.e. na edinia glavata da mu e kolkoto gyza, na drugia glavata da mu e kolkoto kolianoto?? Ima edni OSNOVI v anatomiata, horata se razlichavat, no strukturata im e EDNA I SYSHTA!

bah i kelesha, det nadrasnal bil mislovno svoite vrystnici!
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Пон Окт 06, 2003 2:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az ve4e se ubedih, 4e da ti se pomaga e vse edno da se nosi voda v sito! Nikakva polza nikomu:) Nito na horata deto ti pishat napytstviq, nito na teb, za6toto pouka qvno ne si vzimash!
Taq jena prili4a na katerica v glavata1 Rycete sa mnogo stranno kato copy paste lqva dqsna! Gyrdite sa ti glupavo postaveni taka! Kato si iztril kontura ne si gi opravil!
Stiga si manifestiral s taq manga be! Gledal sym manga! I kvo? Izgledal sym pove4e manga filmi, pregledal sym pove4e manga komiksi i tutoriali, otkolkoto ti nqkoga 6te vidish! Qvno tova ti e kriteriq za pravo da ti se obsyjda "arta". TI ne pravish manga, ne pravish i realizym, pravish nqkakva boza ot nespolu4liv realizym, sy4eran s manga-obrazni o4i! Polu4ava se nevyobrazima gadoriq.!. Ne mi izlizai i s typoto opravdanie "vsi4ki sa razli4ni" Vsi4ki sa razli4ni, no nqmat po 5 kraka!!! Nqmat i vid na razplakani 6tangistki jenite!!! Utre 6te napravish dve draskulki i 6te kajesh, 4e e sjurrealizym!!! Izqsni si sam na sebe si kakvo iskash da risuvash! I MAIKA MU STARA PRO4ETI ANATOMIITE I MANGA UROCITE!!!! nedei samo da si gi dyrjish po harda!!!!
Aide i tvor4eski uspehi!

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети