Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Z-z-Z-z-Z
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 9:40 am Заглавие: просто питам ... ? |
|
|
Здравейте, имам намерение до края на месеца да си купя компютър, на който ГЛАВНО ще ползвам Corel, Photoshop и други графични програми, и бих желал да ми дадете съвет в рамките на 500 лв (нов компютър, без монитор) каква конфигурация бихте ми препоръчали и защо? До момента съм питал около 10 човека и 10-те мнения бяха противоречиви. Имам няколко идеи относно това какво предпочитам. Просто разберете че неискам ракета ... просто искам да си върша достатачно прилично работата. Повечето казват че АМД били добри процесори, но много греели...съгласен ,съм но пък има едно дъно на Елитгруп за сокет А, K7SOM с вграден процесор, видео, звук, лан, ползва ДДР рам и няма агп слот ....което е под 100 $ (говорим за дъно + процесор) . Същото дъно го има в разновидности без процесор.Предложиха ми го като евтино решение, но незнам (понеже не разбирам) дали си заслужава да го взимам. На пръв поглед това ме устройва, но както ви казах един ми казва едно друг - друго ... така че обяснете ми кое си заслужава и какво да си взема (в рамките на горепосочената сума)....благодаря!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 10:08 am Заглавие: |
|
|
та..аватарчето да си го направиш 100х100(сто по сто) пиксела...
и понеже мноу бързо се ориентирате как се слага аватар...а точно там пише:
Показва малка картинка под вашите детайли в бележките. Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 100 пиксела, височина не по-голяма от 100 пиксела и размер на файла не по-голям от 16kB.
следващата тема/мнение на някой новоизлюпил се потребител с по-голям от посочения размер аватар..ще я изтрия с най голямо удоволствие...
четете бе...деа. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Z-z-Z-z-Z
|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Z-z-Z-z-Z написа: | Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш |
Avatarcheto nai dobre da si go zabiesh otzade!!! moje da ti prosvetne kuv komp da si kupish togava |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:57 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | Z-z-Z-z-Z написа: | Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш |
Avatarcheto nai dobre da si go zabiesh otzade!!! moje da ti prosvetne kuv komp da si kupish togava |
Шшшшшшш :))))
я не ме намесвайте - да не идвам да ти дигам гирите :РРР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 3:01 pm Заглавие: |
|
|
hmmm...znaesh li kakvo da si vzemesh? Vzemi si kompiutar s klaviatura i mishka.
P.S. Moje i printer, a sushto i skener
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Z-z-Z-z-Z написа: | Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш |
тук на всички им е пределно ясно че съм тъп модератор, но имаме изискване размера на аватара да не надвишава 100х100 пиксела.
моля, при следващо слагане на аватар да се съобразите с това изискване.
много се извинявам че Ви причинявам това неудобство. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 4:20 pm Заглавие: |
|
|
ах-ах ах... дечица мили :twisted:
са няма да седна да ти обеснявам къв комп да си вземеш, първо защото парите които си приготвил/а са малко и второ щот ме мързи ( да мързи ме, и кво ). Вместо това ето ти няколко съвета. Ако искаш да минеш евтино и все пак да имаш нещо качествено то тогава си вземи AMD. Кота избираш дъно гледай да не е на EliteGroup, за мен те са мизерници и ще си имаш ядове с тях ( лично мнение ) Гледай дъното ти да няма куп вградени неща от сорта на видео карта например. Почти всяко ново дъно има вграден звук и лан, които са доста прилични, но видеото обикновенно си е съкс. Също няма да е зле да си вземеш повечко RAM памет и т.н.
ае стиа толкова, че ми се спи ( да спи ми се, и кво ) Хехехех ае cya and Hi from the cookie factory
успех _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ying

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Шшшшшшш :))))
я не ме намесвайте - да не идвам да ти дигам гирите :РРР |
Xaaaaaaaaaxaxaxax:)))))) She se prusna:) Avi mnogo nepriqtni perspektivi se razkrivat pred teb mai:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|