Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:28 pm Заглавие: T-Shirt design |
|
|
Искам да си отпечатам една картинка на тениска ,и се чуда кой е най-добрия начин. Рисунката сам си я направил аз, дори ;} и
има и цветен вариант. мислех си че е вазможно да се пририсува направо варху плата с текстилни бои ,ама аз сам неспособен
да го направя. ай кажете кой е по-добрия вариант?! Имайте предвид че изображението е сравнително сложно, по точно ,не е
само 2-3 вектрора...
ПС : знам че има подобна тема ,ама немога да я намеря ве хора... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:37 pm Заглавие: |
|
|
ima firmi koito otpe4atvat kartinki na teniski ot PC izobrajeniq, dava6 im snimka ili kartinka i te ti otpe4atvat kakvoto ti trebe =) _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Ако искаш сам да си го направиш, единия вариант е с текстилна боя и шаблони. Само че е малко трудно да се приготвят шаблоните и после да се оцвети ако е сложна картинката.
Друг вариант е да си купиш принтерна хартия за отпечатване на тениски. Изпринтваш картинката на такъв лист хартия и после с ютия я залепяш на дрехата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
baf ,za takvaz hartiq ne bqh chuval ... she zema da si kupa da probvam dali she stane. Pak za teq firmi det webmastora spomena ne gi znam kade sa i she trqa da tarsq. ako ti znaesh kade v pld ima takiva havi pishi mi edno pm4e
doskif |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|