Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reverned

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 7:35 pm Заглавие: Печатен дизайн и предпечат |
|
|
Намерих време да upload-на някои от нещата си! Както и да е, имам много, много да уча и се надявам да ми помогнете. Ще се радвам да разбера какво мислите.
P.S. : На бутона WWW под поста ми ще видите за какво става въпрос. Така и не намрих време да си направя сайт ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 7:48 pm Заглавие: |
|
|
The page cannot be found
az li neshto byrkam... _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 7:53 pm Заглавие: |
|
|
...i na mene taka _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 8:02 pm Заглавие: |
|
|
ei tuka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 9:14 pm Заглавие: |
|
|
The page cannot be displayed[/i] _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Окт 09, 2003 9:17 pm Заглавие: |
|
|
За късмет на reverned, hit.bg в момента не работи. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2003 7:34 am Заглавие: |
|
|
Добре дееее... Май само аз и BadmotherfuckeR го виждаме hit-а. Ето ви линкче в data-та.
http://reverned.data.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 8:24 am Заглавие: |
|
|
Как може тази тема да е видяна от повече от 100 човека и никой да не остави и едно мнение за нещата? Много странно. Не търся одобрението на никой, нито имам мания за величие. Просто искам да се уча и реших че обективният поглед на професионалистите тук ще ми подейства добре. Ако мога да получа и някакви права ще съм още по-щастлив, защото ще мога да поствам проекти по които работя и да стават по-добри чрез съветите ви. Дори да съм много зле, мисля че поне заслужавам да ми го кажете нали? Доста труд съм положил все пак.
Поздрави : Милен Михайлов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 9:54 am Заглавие: |
|
|
abe chowek ne wijdash li che horata ti kazwat che ne mogat da ti widiat neshtata, a ti iskash da ti kajat mnenie ... i az ne moga da gi widia ... mi taka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 10:01 am Заглавие: |
|
|
Имаш приятни неща-Mokarabia, Guess...Успех:-))) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 11:46 am Заглавие: |
|
|
az sia she si kaja mennieto no imai naizpredvid che ot predpechat nishto ne vdiavam, prosto kato edin user:
1.Cooperative Key-
v purvia momet si pomislih che e neshto svurzano s Heftohim..dokato zatzepia che onia i oneia sa letzti...tva nekakvo Uchenie li beshe C. Key2003? vtoroto ot seriata pak...
2.Guess kak moja da preebesh worka s toia 1px razpunat ne znam:))
nadolu veche s obsth comment mnou beveli, shadow, mnou pretrupani neshta(osven black&white Moccarabia, tia mi dopadna) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Дам, надолу са ми най-старите неща, когато още бях главозамаян от инструментите и ефектите, а не от целите... Иначе да, Cooperative Key-а е едно NATO-вско учени, за което правехме папки и тетрадки т.е.- първата визия се прегъва на две, другото си е сертификатчето. Иначе си прав, сега като се замисля наистина може би трябваше да акцентирам върху аеро елемента с цел по-силно първо впечетление. А GUESS-а.. Незнам, мен лично много ме кефи разтягането, все си мисля че съсредоточава силно композицията и придава някаква сила (подобно размазване сме свъкнали да асоциираме с motion blur примерно). Сигурно съм го използвал наистина доста сурово в сегашният му вариант - незнам. Както казах имам много, много да се уча, и се радвам на отзива, тъй като тези неща примерно не ми бяха направили впечетление, а са важни. А имам да поствам и още доста неща. Това в момента е възможно най-ориентировъчното. Можех да постна и доста некотирани проекти примерно, които ми допадат повече от постнатите мокарабии:).
Ще пробвам да хостна и другаде за да види народа:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Окт 11, 2003 6:42 pm Заглавие: |
|
|
sorry naistina mi se iska da kaja ne6to po temata, no i az ne go vijdam, moje bi poneje sym v usa,.. ama postni go i nqkyde drugade www.free-host.com _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 10:06 am Заглавие: |
|
|
Вече съм в световният нет!!! (sorry за банерите)
http://reverned.freewebpage.org
Вече трябва всички да го виждат. Чакам критики:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 11:17 am Заглавие: |
|
|
Njkolko kritiki
I. Kafeto e burzooborotna stoka. Reclamite tam ne gi pravish za image. Chovek kato gi vidi trjabva da mu potekat ligite. Da spe v naj blizkoto barche i da si porucha. Trjabva da sa aperitni i produkta NA MAX. Trjabva da mu se prishte vednaga da piine edno kafe., njma nujda da ekrasivo, vapreki she pomaga, no ultrarealizma e po-vajen.
II. Cvetoznanie. NIKOGA ne reclamiraj topla napitka sas studen cvjat. Sinjoto e OK za bezcvetni studeni technosti (mineralna voda primerno). Kak da mu potekat ligit na chovek za neshto goreshto, kato reklamata mu predstavja prohlada. Kafeto se svarzva s toplina i uiut. I kamina da plesnesh, vse e po-dobre. Po komunistichesko vreme e imalo opit za sinja limonada. S temenujki, mnogo hubava ama nikoj ne ja kupuva shtoto horata ja asociirali s mastilo. Da si vijdal napitka sas sin cvjat? Za kafe vlez v tolata gama, v kraen sluchaj neutralna.
III. Dizajn i effecti OK, ama ja pomisli malko. Karash po magistrala. Za kolko vreme poglejdash billbord? Me mnogo, 6toto inache shte se utrepesh, pak v Pirogov ima Nova Brasilia i Elite... Na krastovishtata sashtata rabota. Pravi za billbordi pravi neshtata ultraprosti inache prosto nikoj ne gi vijda (znam che tia na M-tel sa sashtata rabota, no nikoj ne tvardi che rabotjat). Kato pravish billboard misli za chalga i za rap. Tova e polojenieto. Nikoj pochti njma da spre nasred krastovishteto da se opitva da razgadea kakvo e na bilborda. Pak ako spre edva li shte kupi mnogo kaffe. Tova vaji i za gornite na guess i corporate key.
IV. Az lichno (ama lichno mnenie) ne sam napalno ubeden she slojboto logo na tocho tova kafe e dostatachno fiksirano v saznanito na potrebitelja. Men ako pitash plesni napravo njkoja opakovka. Kato vljazat v magazina horata da ja razpoznajat. Po-grozno e, ama prodava poveche i klienta shtastliv. Ne znam kakav ti e budjeta i kakvi sa celite. Ama mislja che chisto otkam PR ako shte nalagate logo pravish 2 billborda edin s nnjakakva jaka chasha s pjana i pushek i 30 metra sled nego sas zagatnata chasha i goljmo logo. Kato kafeto ti e s Arabia njma kak da se ottarvesh ot asociacii s arabi, misli v taj posoka. Tova garayscale s mackata e podhodjashto za italianski marki, ne za musulmanski ili zapadnoevropejski.
V. Kakvo e guess? Kavo e Kooprative key? Koj po djavolite e Mladen Kazakov che da mi puka za podpisa mu? Ako shte reclamirash site imaj v prdvid che povecheto potreviteli v BG ne mogat da browse-nat dokato sa na krastovishteto ili magistralata che da se zapoznajat sa site. Ako shte go reclamirash na billbord, ponae se postaraj da zapomnjt URL-a ta kato se priberat v kashti parvoto neshto koeto da napravjat e da vidjat za kakvo stava duma. Inache shte se otplesnat i effect nicht. A za cooperative key... taka se pravi reclama za hora koito znajat kavo e i go uchakvat. Tova e idealno za vatre v expo-ta ama za choveka ot ulicata... ne znam. Designa ti e obshto vzeto dobre spored men, ama kato ravish reclama imaj v predv che design sam po sebesi ne e zadaljitelno da prodava. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветчетата, отбеляза ми няколко доста полезни пункта. Наистина трябва да почна да мисля по-материално. А старите неща за мокарабията ги правих за морето и реших да има по-морски цветое - синйо, жълто.. Иначе за цветовете и аз така мисля. Марката в действителност е италианска.
Cooperative Key не е борд а папка и сертификат за вътрешно ползване - те си знаят кои са. BadMotherfucker ме накара да се замисля дали нямаше да е по-добре ако подсиля летателният елемент там..
Първите картинки на вторият ред са книжка за вино Chateau Paradis, която се згъва вертикално. Трябваше да сложа малко пояснения.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 1:27 pm Заглавие: |
|
|
A, OK togava, ako e za vatreshno polzvane sa si super. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2003 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Imam edin konkreten vapros... logoto na kafe mokarabia... tva choveche tam, ti li si go pravil ili .... ne?
Za da ne se chudish zashto... onzi den v edin samolet popadnah na spisanie na AriFrance v koeto imashe reklama na niakakvo frensko kafe sas ABSOLIUTNO sashtoto logo, i pisheshe, che e est. 1954-ta. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2003 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Човечето си е част от оригиналното лого, което не е правено тук (БГ). Не знам каква е историйката му. Ще се радвам да разбера:)
Поздрави : Милен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 1:25 am Заглавие: |
|
|
Както и да е. Upload-нах още работи. Първите три са : корица + 2 табели. На втроият ред се мъдри брушурка за едно хотелско комплексче плюс каталог за бижута.. Следват вариации на тема "Метро Фото" (табела и стикер за работното време) и cooler-и за минерална вода Minera. Чакам коментарчета (по възможност критики:). Как стои тука въпросът с членството. Не че се натискам, засега и тука мога да си поствам:)
http://reverned.freewebpage.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|