Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 3:37 pm Заглавие: |
|
|
ami njama kak, 183cm sam :) ina4e mi se nrawi nai-adskata rabota w armijata ;) ama po princip ne mi se kara kazarma... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Абе една от нащо даскало завърши West Point и там се ожени за някъв танкист малко над 2 метра, така че не се оплаквай ;) Танк без сауна и джакузи не е танк... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 3:50 pm Заглавие: |
|
|
ee, ti mi prikazwash za amer. tank, mi to na tjah trjaa im e udobno i toplo i sito
a ruskata tehnika e za istinskia muj ;)
btw seriozno ruskite tankowe sa i dosta po-niski ot zapadnite, taka 4e iziskwaneto za wiso4ina e daje po-strogo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alien

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 4:27 pm Заглавие: |
|
|
така е, ниски са :( даже аз дето съм 1.70/55 кг съм успявал да се заклещя във отвора между мястото на кемафа и останалия екипаж. А и колко съм си удрял главата в тавана ... :(((. _________________ Don't trust anyone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 4:47 pm Заглавие: |
|
|
az sum zavurshil NMG. sled kazarmata edin semestur matematika v SU. neshto mi pisna, motah se sumata ti i vreme i izkarah edna philosophia pak v SU - ei taka za kef. Biah zapisal i vtoro politologia ama go otebah, fanah se s computarite i niamashe smisul. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Mehanoto /bivshia Stalin - viz postinga za rab. kalendar :))))/ posle kazarma. Abe i 2 godishen kurs animacia sum karal 4estno kazano. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Завърших Промишлен дизайн в Русенски университет. В трети курс с няколко колеги направихме фирма с гръмката табела IDS Industrial Design Studio и там започна същинската част от обучението ми в бранша. После минимиро ми дойде новобранец във фирмата и те заха, че му го признаха за казарма ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Чет Дек 12, 2002 10:45 pm Заглавие: |
|
|
sliven, hud. gimnaziq - reklamna graphika
[nishto 4udno 4e s mim sme bili v 1 klas :P]
polse neshto se zavyrtqh v NBU, no byrzo izbqgah..
..
a da, sega se motam v BAN
no shtoto u4a tam :P _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Съб Дек 14, 2002 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Mi...
sredno - 7 mo uchilishte Sofia
sled tva 3 godini kandidatstvah ednovremenno v akademiata i vuv vitiz animacia(edin put ot kazarmata):))18 meseca
i kato izliazoh zeha da se preebaha i me prieha v hudojestvenata akademia sofia , no ne suzaliavam chestno kazano
sega zavurshvam 5 kurs:)) da vidime dali she go zavursha
iska mi se da hodia da poucha malko navun edna ili 2 godini
ako imam kusmet i pari v London ili v Switzerland ima edno mnoo iako uchilishte v Bazel no zamechtah se taka che tva e :))
S komputrite ot 2 kurs se pochnahme ama mai rezultata e za tiah za sega
iskam da se razvia v oblastta na postprodukciata i broadcast animaci pa sha viim........... _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Съб Дек 14, 2002 11:49 pm Заглавие: |
|
|
bassi to kato gledam po4ti si4ki se pohvalihte pyk az kvo da kaja :(
taq godina, ako si vzema maturite zavyr6vam frenskata gimnaziq ot pesenta :)
a ako ne si vzema maturite nqmam nikva ideq kakvo 6te pravq... bassi na tiq kila 6te me vzemat v kazarmata i 6te me napravqt para6utist mama im deba :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|