Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mmiv

|
Пуснато на: Пон Окт 13, 2003 10:30 pm Заглавие: ami shtom triabva - PREDSTAVIANE |
|
|
zdraveite na vsichki kolegi!
malko mi e tapo da pisha za sebe si kakvo i da e...
ako ima vse pak niakoi vaprosi orientirani kum pechat, digitalen pechat i t.n. moga da buda polezen...
ta nadiavam se na op-a da bude blagosklonen ;)
pozdravi
johnny |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 9:29 am Заглавие: |
|
|
сега трябва и да покажеш нещо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 12:51 pm Заглавие: |
|
|
ami predi vsichko se zanimavam s predpechat i opraviane na klientski gluposti... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orng°Gray

Регистриран на: 29 Сеп 2003 Мнения: 9 Местожителство: Mississauga, ON
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 4:45 pm Заглавие: |
|
|
kyde e predstawqneto w cqlata rabota, wyobshte kwo stawa?.
ako ne e v men problema, to ti prosto ne si pokazal vizualno dokazatelstwo, 4e si dostoen za blagosklonstwoto na modovete. _________________ оранжево небето, оранжева тревата.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Niakoi, niakoga da e kazval, che trebva da e vizualno ???
Az lichno nemam protiv i specove ot sapatstvashtite designa oblasti da prisastvat tuk. V sluchai bih se vslushal v preporaka ot niakoi ot diehard prepress-adjiite. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 10:43 pm Заглавие: |
|
|
и как ша го познаеш че е спец в предпечата, на едната честна дума ли ... щото те тука много се направиха на дизайнери, а после кво стана ... нищо лично към mmiv - може и да си разбира от работата човека, ама знам ли ... я там си измислете критерии и за това |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 10:49 pm Заглавие: |
|
|
be to dizaineri i dizaineri edno ma predpechatri se mi se struwa che e ne6to drugo
ei naskoro rowih starite temi w "predpechat"-a i edin chovek kat obqsnqwashe za rasterite i warteneto im pri pechatan w/u nailon prosto si prolicha koi razbira i koi slusha s interes
to sha se chue(moito "pruccc" nai silno sha se chue ma to twa e druga istoria=) .....) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 9:18 am Заглавие: |
|
|
pichove gotini!
sas sigurnost s povecheto ot vas sme se vijdali, shtom vi triabva malko poveche CV eto go
purvi stupki v pre-pressa 1992 (niakoi moje i da sa hodili pod masata oshte)
ot 1995 - 1997 AZ Press (parvoto chasno studio s exponator)
ot 1997 - 2000 K+K Advertising & Marketing affil Publicis
2000 - 2001 Balkanpharma
2002 - ta i v momenta - Bulged Ltd.
pozdravi
a inache moga da sloja razni proekti - prosto niamam jpg v momenta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 9:28 am Заглавие: |
|
|
damite da ne se surdiat che ne se oburnah i kum tiah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:30 am Заглавие: |
|
|
Ami tova e edna diplianka koiato mi e pod ruka :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:48 am Заглавие: |
|
|
малко забележки...
магентестите столове на първа страница ми бъркат в здравето
вътрешните страници може и по добре, тифеца на жълтия стол ми докара истеричен пристъп:)
имаш работа по текстовете още, разни неприятно висящи думи се намират...тва каре долу дясно е много блъснато, събери "седалката" и ще ти се освободи ред за да не забиваш цялото каре в снимките.
абе общо взето вътрешните страници са много претрупани и изглеждат претупани набързо..нищо непоправимо обаче:)
малки бели буквички на черен фон? ако е композитно черно има вероятност да засветят шаренко..ако е само К...ще е сухо и неприятно навсякъде:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 11:09 am Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | малки бели буквички на черен фон? ако е композитно черно има вероятност да засветят шаренко..ако е само К...ще е сухо и неприятно навсякъде:) |
хмм
кой не е внимавал в уроци за трапинг;-)
няма да свети ако е направено правилно - с тънка черна рамка с овърпринт и по дебела черна без овърпринт;-)
За дипляната - като се изключат дребните ми забележки по тифеца и разпределнието на текстовете ми харесва
добре дошъл _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 11:16 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | R1dler написа: | малки бели буквички на черен фон? ако е композитно черно има вероятност да засветят шаренко..ако е само К...ще е сухо и неприятно навсякъде:) |
хмм
кой не е внимавал в уроци за трапинг;-)
няма да свети ако е направено правилно - с тънка черна рамка с овърпринт и по дебела черна без овърпринт;-)
За дипляната - като се изключат дребните ми забележки по тифеца и разпределнието на текстовете ми харесва
добре дошъл |
спя още бе...то нормално:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 11:20 am Заглавие: |
|
|
относно малките буквички в черно може би не си чувал, но някои RIP-ове поддържат технологията White Framing т.е. CMY са леко понавътре така че не става разминаване .... или просто Black Stroke behind fill - overprint
та от техническа старана проблеми няма... плюс това този проект е реализиран и много добре приет...
още повече просто искам ако мога да бъда полезен на хората занимаващи се с предпечат
та така топката е У вас :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 11:24 am Заглавие: |
|
|
mmiv написа: | относно малките буквички в черно може би не си чувал, но някои RIP-ове поддържат технологията White Framing т.е. CMY са леко понавътре така че не става разминаване .... или просто Black Stroke behind fill - overprint
та от техническа старана проблеми няма... плюс това този проект е реализиран и много добре приет...
|
ахум..незнаех:) тенкю за инфото и велком от мен:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 11:47 am Заглавие: |
|
|
mmiv написа: | относно малките буквички в черно може би не си чувал, но някои RIP-ове поддържат технологията White Framing т.е. CMY са леко понавътре така че не става разминаване .... или просто Black Stroke behind fill - overprint
още повече просто искам ако мога да бъда полезен на хората занимаващи се с предпечат
та така топката е У вас :) |
Veche e u teb:))) Welcome.. ma nedei taka s nervite... takiva sa pravilata, vse pak. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|