Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PLAY

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 2:56 pm Заглавие: |
|
|
ami vij....edinstvenata kritika ot men e che e malko krivo pepelnicheto i cigarata kum kraq..inache strashno me kefi..nai veche oguncheto na cigarata i dimut... :))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
а е крив пепелника заради перспективата
сега е обърната наопаки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 4:59 pm Заглавие: |
|
|
ne e kriv, prosto e risuvan prez vario-zoom:) pravilno li go kazah?:)
mnogo e gotin pepelnika _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ne e kriv, prosto e risuvan prez vario-zoom:) pravilno li go kazah?:)
mnogo e gotin pepelnika |
.... разбира ти главата от пепелници .... ама ти си непушач, кво се праа и аз :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 5:13 pm Заглавие: |
|
|
razbiram dosta poveche ot tebe ot pepelnici - imam liubimi i omrazni pepelnici, koeto e pokazatelno:) i vse oshte ne sum nepushach, shtoto taka kato mi trovish nervite niama kak da gi otkaja i spri da mi klatish monitora deba:))))gad:))))sorry za off-topika:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 7:21 pm Заглавие: :D |
|
|
hehe interesna diskusiq se e zaformila tuk...v interesna istinata i az mislq 4e e muni4ko kriv :) _________________ http://www.mirasgallery.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:33 am Заглавие: |
|
|
има детайли, които са много приятни (пепелта и смачканите фасове по дъното, намалената прозрачност до- хм, как се вика тва, гнездо? жлеб? whatever! - отражението в повърхността отдолу)
обаче като перспектива скърца много... филтърът на цигарата би трябвало да е почти правоъгълен, при положение, че е в гнездото, което е на 90 градуса спрямо погледа. кривинката на самия пепелатор ти я казаха... за огънчето на цигарата - освен в момента на дърпане, когато се разгаря, стои почти черно с искрици тук-там и по ръба на хартията
пък ако гониш реализъм, не забравяй, че цигарите се тръскат основно около пепелника ;))) _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|