Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 2:36 am Заглавие: Hydrant tutorial |
|
|
Става въпрос за онези кранове дето май пак отплуваха на страница 2. Там някъде бях обещал да направя нещо като туториал, та това е резултата:
fire hydrant tut
За съжаление са доста обемисти тези филмчета. Ще тествам, на по ниска рес и в случай, че някой изобщо прояви интерес, ще постна и Low Res версия. Засега само 800x600 Divx5.05.
2:20 през ноща е, а аз още съм в офиса, тъй че ще ви помоля за извинвние в случай на правописни грешки, счупени линкове и други подобни малоумия от моя страна.
Както и за набързо скалъпената страничка.
Ааа, и още нещо! То е ясно, че аз по принцип поствам само за да се изфукам, ама са за разнообразие бих се зарадвал на някои и друг коментар. :))))))))))
-- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 2:39 am Заглавие: |
|
|
SUPER !
samo pohvali i blagodarnosti za tova nachinanie :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 2:46 am Заглавие: |
|
|
SPACERe, :)) vupreki 4e az ne se sum golqm fen na postovete s kranove, pironi, V & K i razni drugi posobiq ot toz rod, naistina oba4e ti kazvam edno golqmo BLAGODARIA 4e si napravi truda da gi napravi6 tiq ne6ta i da gi pusne6 tuk:))) Hei takova ne6to mi treba6e mmdam:)) 4e texturki me 4akat brrrrrr X-)) 10X pak! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 9:28 am Заглавие: |
|
|
Spacer - браво
много благородно
пак и парвото туториал на ГРПХЛЛА вече е готов :о)
готов си да работиш за GNOMON - те и без това за 3ds Max немат трайнинг DVD та |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:45 am Заглавие: |
|
|
az mislq 4e e MUST SEE tova deto si napravil :)
hora tiq mb-ta deto sha teglite si struvat vseki bit :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 12:20 pm Заглавие: |
|
|
Iha, samo da se pribera i wednaga shte go drupna! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Pozdravlenia
i blagodarsko za truda |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 3:39 pm Заглавие: |
|
|
досега винаги си бях мислил, че само руснаците са способни на такива неща(да се трогнат да свършат нещо от рода само заради общата идея), евала отвсякъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Galileo написа: | досега винаги си бях мислил, че само руснаците са способни на такива неща(да се трогнат да свършат нещо от рода само заради общата идея), евала отвсякъде. |
мчи той Шпаци си е руснак бре - ако имаме предвид как пие водката... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Evala i ot men _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 4:34 pm Заглавие: |
|
|
Бравос ..
Готово е за ГрафиллаТуторс... _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Galileo написа: | досега винаги си бях мислил, че само руснаците са способни на такива неща(да се трогнат да свършат нещо от рода само заради общата идея), евала отвсякъде. |
мчи той Шпаци си е руснак бре - ако имаме предвид как пие водката... |
Не си си направил устата да почерпиш, да видиш тогаз на кви неща съм способен! :)))))))
А за туториалчетата, мерси, хора! Радвам се, че са интересни, щото то това беше най-голямото чудене, да поствам ли, да не поствам ли.... Викам си: То тва са основни неща, са дали няма да са обидят про-тата.
Ама ги пуснах не с претенцията "Тия неща ей тъй се правят!", а с "Абе аз така ги правя и лично на мене ми е по-удобно и ми върши работа, ей глейте!"
Така че съм доволен. А ако изникнат някакви проблемчета с кодеци, или квото и да било там, казвайте! Както и ако някъде има неразбираеми пасажи, щото като смъкнах на 15fps и на някой места май не се вижда къде бяга курсора.
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Spacer, mnoo yako tutorialche man! Nauchih nyakolko nowi trikcheta :)))) Dano ne mi se surdish, che si pozwolyawam da ti dawam akul, no obiknoweno (Photoshop/Diffuse Map) se poluchawa po-dobre ako slozhish ruzhdata pod boyata, izrezesh dupki wuw boyata i slozhish lek drop shadow -- dawa obemnost na "lyuspite" okolo dupkata -- i posle si nalozhish razmazanata ruzhda nai-otgore :))))
Iskreni blagodarnosti za usiliyata i truda! Az lichno sum napred s materiala dneska :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Spacer, mnoo yako tutorialche man! Nauchih nyakolko nowi trikcheta :)))) Dano ne mi se surdish, che si pozwolyawam da ti dawam akul, no obiknoweno (Photoshop/Diffuse Map) se poluchawa po-dobre ako slozhish ruzhdata pod boyata, izrezesh dupki wuw boyata i slozhish lek drop shadow -- dawa obemnost na "lyuspite" okolo dupkata -- i posle si nalozhish razmazanata ruzhda nai-otgore :))))
Iskreni blagodarnosti za usiliyata i truda! Az lichno sum napred s materiala dneska :)))) |
Хе! Че защо да се сърдя, бре Дроне?! :)))))) Идеята си я бива!
Ще я пробвам задължително! :)
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Много добър туториал, благодаря, Шпацер! Полезни са тия неща за хора, дето като мене са скарани с рисуването ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Edno ogromno evala i ot men , oshte ne sam go poglednal shtot se tegli sa - ama sam ubeden 4e e cenen .
oshte vednaj evala i blagodarsko
Uspeh _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 4:28 pm Заглавие: |
|
|
НОБОДИ написа: | ее Spacer аре ша идем довечера кам 20:00 в "мечата дупка" на 14 километър да те почерпим тук по бира за доброто дело и току виж се заформила и първата 3D | Compositing среща значи, ша знайш, пак ако уплаоденш и fire_hydrant.max мое и "Салата Слънце" да почерпим |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Ako iskash da znaesh dragi mi Tumbi, tochno za towa neshto se oplakwah snoshti na Spacer po ICQ-to (toi ima neblagorazumieto da me addne i sega mu wisya i na nego na glawata :)))) Oplakwah se, che uzhasno mi se iska da wi widya wsichkite 3D-ta na zhiwo ama nemaaaaaa :'( Taka che nedei s golyamata badanarka :))))
BTW, mnoo gotin awatar si izbaral :)))) Kwo stana sus Mayata? Da ne e izbegala? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | toi ima neblagorazumieto da me addne i sega mu wisya i na nego na glawata :)))) |
в таа връзка се сещам... вчера глеам аз туторияли - влизам в страничката - и глеам - ааааааа 4.... а па аз имам 3..
викам почвам да даунлоудя....
ма пусто трафик - шма бият..
мисла
треа помоля Шпаци некак да го зема тоз 4тия тут...
после са сещам че той Шпаци ми в съседната стая баси... ://
мноо сам смотан
та така де - Дроне имах предвид че ти ако му висиш на кюто - аз му вися на тиквата - и само го викам да ми помага - ЩАСТЛИВЕЦ съм ас... даже дет са вика - скоро и предстаане за 3Д треа правя... :))
ама
Шпацере - от тоз кран бира не тече - ай отивай да земеш по една - а аз шти покаа после как са праат чипове на 3Дто :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 5:46 pm Заглавие: |
|
|
kwa bira na toq stud bre?!? Taman naprawih kafe. Hodi w kuhnqta da si sipesh!
Toi onzi edrichkiqt kolega (kak mu beshe imeto), sa go gledam che i chai she prawi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|