Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alex
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Matematicheski dokazani sa 14 izmerenia, ne che ima nekvo znachenie.
Za arta maximuma v momenta e 4d painter :)))) ma toi e dosta starichak.
Mozhe bi angelite i t.nar aliens mesteshti se ot izmerenie v izmerenie da vizhdat nekvo divo poslanie v tvoite kartini, ma na mene neshto ne mi se udava, ma tva e shtoto sam tup. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 4:20 pm Заглавие: |
|
|
ob6to vzeto ni6to novo, 6eraniikite vseki moje da gi cvuka. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
4esno kazano mai sa dosta raznostilni tez trite no tretoto miaza da ne6to m/u grafitti i abstract ....
inache ima baia agresia vuv vtorata kartina, ta kato gi gledam 3-te na kup moga da re6a che si dosta neuravnovesen chovek...
inache kato vuv vsiako izkustvo triabva da ima niakakuv balans kompozicia i t.n. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 2:07 am Заглавие: |
|
|
Много си ме радват:) Не знам защо трябва да приличат на нещо, супер са си така. Всичко си е в гама, стилничко.. Третата не я разбирам толкова, ма и тя си има излъчване. Ще се радвам да видя още твои неща! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 2:35 am Заглавие: |
|
|
reverned написа: | Третата не я разбирам толкова, ма и тя си има излъчване. Ще се радвам да видя още твои неща! |
obqsni na tsiganite tuka diletanti pone parvite dve deee ... molq .. molq ... !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:43 am Заглавие: |
|
|
а тия кат мен без достъп до бг веб все изпускат веселото :-( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 1:38 pm Заглавие: uff |
|
|
tova sa abstractni Kontrastni kompozicii risuvani sa predi dve godini nqkude kogato kandidatstvah v akademiata i vsqka edna ot tqh(imam predvid tezi + nqkolkoto ot predishnoto predtsvqne koito levitator pusna za purvi put) sa praveni po konkretni temi v koito ima vid vzaimodeistvie,protivopostavqne na materii i komponenti
imam edin vupros kak moje nqkoi da kaje : "vtorata kartina e mnogo agresivna.ti mai si neuravnovesen 4ovek" ?ima li samo spokoini hora koito risuvat edni harmonii i nuansi na cvetovete v sku4nata im forma i samo agresivni,na koito kartinite sa im sa ogledalo na harektera...?nali hudojnika izobrazqva razli4ni sustoqnia s razli4ni pohvati.vzima RAZLI4NI obekti i razsujdava po tqh bez dumi..4udq se ako nqkoi e dostatu4no uravnovesen i polu4i za tema Sblusuk ili Konflikt kakvo shte pravi?hehhe
neznam,moje bi mi se vijda stranno ,zashtoto u4a scenografia i sa me u4ili ot tolkova vreme da buda edin hameleon,ako se pravqt vuobshte abstractni kompozicii te sa spored slu4ai,tema,zritel...
moje bi napravih greshka 4e pokazvam raznorodni raboti na raznorodna publika i se polu4ava haos...
taka ili ina4e nqmam ve4e skanirni raboti koito da postvam
moite uvajenia kum vsi4ki tuk no ve4e vse po-rqdko i po-rqdko imam entusiazum da vzimam u4astie vuv tezi forumi...
tuk nasitina moje da e mnogo interesno ponqkoga,no v daden moment se 'sduhvat' neshtata(nqkoi ot po-starite u4astnici tuk moje da mi kaje kak se prevuzmogva tova ;)) heheh) _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 1:52 pm Заглавие: |
|
|
miloshevich написа: | ob6to vzeto ni6to novo, 6eraniikite vseki moje da gi cvuka. :P |
Vidove Cvetovi gami - ahromati4na,monohromna,blizkorodstvena,dale4norodtvena,KONTRASTNA,nuansna.Kontrasti na protivopostavqne i i kontrasti na svurzvane.
Konstrast -
Otnasq se do ustanovqvane na razli4iqta ...Cvetovite kontrasti mogat da se definirat spored vida na cveta(!),svetlotata,qrkostta(!),nasitenostta,otnoshnenieto tumno-svetlo,goleminata i formata na cvetnoto petno i fakturata
demek.shareniikite si4ki gi mojem i majem zashtoto kakvoto i da napravish se shte stane neshto cvetno i kontrastno..no kogato imash postavena zada4a da napravish neshto kontrastno spored 'vida na cveta' i 'qrkostta' neshtata se promenqqqt...
no subektivizmut v qrkite kartini e zaduljitelen zashtoto ti 'kreshtish' pred zritelq i toi se pooburkva kakvo po napred da si pomislii .granizata mejdu tova dali shte mu dopadne 'silnia ti ton' e mnogo tunka...zatova uvajavam tvoeto mnenie miloshevich,razbiram go _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Ama daite da vidja i az beeee, tuka hich nishto se ne skiva... kachi gi njakude ta i drugite "tsigani diletanti" da pogledat, molja! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | Matematicheski dokazani sa 14 izmerenia, ne che ima nekvo znachenie.
Za arta maximuma v momenta e 4d painter :)))) ma toi e dosta starichak.
Mozhe bi angelite i t.nar aliens mesteshti se ot izmerenie v izmerenie da vizhdat nekvo divo poslanie v tvoite kartini, ma na mene neshto ne mi se udava, ma tva e shtoto sam tup. |
hm interesno
az znam 4e izmereniata sa 14 nepoznati na nas i 3te ,s koito boravim...toest 17 obsbhto..nqma zna4enie .teorii vsqkakvi i ti si prav suhto moje bi
interesen e factut oba4e 4e nqkoi hora smqtat4e Picasso e bil hudojnih v pove4e ot 3te ni poznati izmerenia...kogato toi e ckiziral naprimer 4ovek..e pravil intensivni obikolki okolo nego v neprekusnotao dvijenie na glednite to4ki i e risuval tova koeto vijda v opredeln moment no ot strashno mnogo izkriveni rakursi i pogledi..nakraq se polu4aval edin haoti4en produkt kato prizma koqto nikoi ne razbiral-izglejdal prosto edin super izkriven obraz,dori razmazan...ta misulta mi 4e tezi skizi govorqt za edno Sled/Nad 3d risuvane
sohte neshto nali znaesh 4e poslaniata v abstrakciite ne gi puskam az ami 4ovekut koito gleda kartinkata...az dori i da sum se opitala da 'hvana' dadeno sustoqnie ili poslanie ,sum sigurna 4e to nikoga ne shte doide do nqkoi drug v moq si vid
kogato vidish edna prosta i tupa linia ti kazvash 4e e horizontalna a az kazvam 4e e vertikalna(da re4em zashtoto vinagi kato gledam si naklanqm malko glavata )
ako si v edna prospast moejsh da vidish kraq i po dva na4ina...ako si dolu v propastta i gledash nagore shte vidish bqla to4ka ,i obratnoto ako si gore na zemqta shte vdish edna 4erna to4ka
taka 4e zareji priemaneto na divi poslania ot men...priemi si gi otteb _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Еи, стига със тия измерения, че ме фащат бесните :))))
Още 1673 г. Декарт разработва много простичка система за работа с вектори вув Н-Мерно пространство. Втората половина на 19 в. са разработени различни системи Не-Евклидова Геометръя от хора като Лобачевски (Геометрия на Лобачевски-Боляи-Гаус, още хиперболична геометрия) и Риман (елиптична геометрия). Те дават вузможност за работа и опериране в Н-Мерно пространство, и това се прави BIG TIME оттогава насам.
Моля ти се стига с тия 17 измерения че ставам луд само като го прочета.
За Пикасо и повече от 3-те измерения -- тва е несерьозно. Човешкият мозък НЯМА как да възприеме повече от 3, колкото и да ни се иска да не е така. Когато се напич и пътя отскочи и ме удари в челото и на мене ми се струва, че са повече от 3, ама уви, това е заблуда.
Можеш да направиш Грасман изображение на изометрична проекция на Н-Мерно пространство на Лобачевски в (2n-1) Евклидово пространство, но повярвай ми, това ще има минимална художествена стойност. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:21 pm Заглавие: |
|
|
mnogo e gadno da podcenqvash horata...kakto kazah ima teorii vsqkakvi i az znam tazi
bih ti blagodarila za tova koeto nau4ih otteb samo da ne beshe s tozi gaden ton se edno nsihto drugo ne e vqrno osven tvoeto si
ta nali i ti promenqsh mirogleda si podnovqvaiki se s novi znania
no ako vseki po-mudur otteb ti govori s takova leko prezrenie shteshe d ori da podminavash zabelejkite mu _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Iana :)
Vizh sega, nedei taka me natazhava...
Vse pak mozhe (i e redno) da proumeesh che v tozi forum mozhe bi ne si edinstvenata koiato e chuvala za Picasso, izmerenia, cvetovi gami i kontrasti, kompozicionni galimacii i kiorfisheci.
Zashtoto mene a i dosta drugi hora tuka se opitvash da ni vurnesh godini nazad (dosta godini) kogato za nas tezi neshta sa bili neshto novo i nie kato edni vuztorzheni deca grebem s pulni shepi znania ot nekoia kaka ili batko det se prai na interesen :)
Dai da ne si govorim za izkustvo v edno izrechenie i da ne se praim na kuratori - Istinata e che vseki shit mozhe da bude zashtitavan slovesno (ne go priemai lichno),i dumite ne go praviat nito po-dobar, nito tolkova smel, a prosto vse po-glupav i po-glupav.
Edna rabota ili vazdeistva ili ne.
...za tova kak se izdurzha v podoben forum shte ti kazha - prosto kato ne kazvash "Hop!" predi da si skochil, toest ne se nadceniavash i ne si mislish "lele ei sa sha im pokazha kolko sam genialen" a si otvoren i dostatachno inteligenten da si izvadish pouka dori ot nai sarkastichnoto koeto ti se kazva.
Drugoto e maika ti da hodi po sasedkite i da pokazva tvoi "kartini" i da razbravia "moeto dete risuva nai-dobre". Togava vsichki shte te laskaiat i ti shte si nai shtastlivia hudozhnik i to priznat prizhive :-) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:26 pm Заглавие: |
|
|
hora svqkakvi sme daite da se uvajavame dokato si razmenqme bezcennite uj znania!! _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Mda, prawa si. Ponyakoga ne se useshtam, i arogantnoto mi ego wzima control. No towa stawa samo kato sum mnogo yadosan.
Wizh sega, tuka ne stawa duma za hipotezi. Stawa wupros za izpolzwane na Matematikata kato instrument -- podhod, koito e pratil hora da hodyat po Lunata, i koito ni e dal tezi computri, chrez koito sega w momenta comunicirane. Stawa duma za neshto absolutely REAL.
Ti kak shte se pochuwstwash, ako az wzema da ti obyasnyawam, che si prawya zelenata boya kato si smeswam cherweno i oranzhewo? Ama werno ti kazwam! Smeswam gi, i ei-go na! Zeleno! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:36 pm Заглавие: |
|
|
imenno i az tova imah predvid
to4no tova koeto ne iskam da vijdam u drugite mai go ima i u men
az kazvam razni neshta koito sa mi v glavata v momenta izvinete me 4e sum kilometri sled vas i se pravq na otvorko
samo 4e repliki ot roda 'mnogo sa razli4ni kartinite ,mai si neuravnovesena' sushto e replika koqto nikoi v nashe vreme ne bi kazal ako znae kak sedqt neshtata
a tova 4e zvu4a seriozno ta 4ak tupo moje bi shte se opavi...faktut 4e ne poznavam nikogo ottuk me kara da sum malko po oficialna i da prili4am na takava koeto si misli 4e e otkrila toplata voda...
ne nadcenqvam nikogo tuk no ne go i podcenqvam...siakh malko laf na lubimi temi...to puk seki neshto se obijda i trugva da zvu4i napravo stranno
mam4eto se kefi na kartinkite i iska da slaga v ramki i tova sushto me izkarva ot relsi zashtoto ne haresvam istinski nikoq ot mazanizite si...znam 4e imam dulug put
i vie koito ste po-napred ot men znaete 4e e dulug putq,no ne hvurlqite kal po onezi koito vurvqt po vahsite stupki ,samo zashtoto sa po-nazad,tuk ne stava vupros za sustezanie i pobediteli nali _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: |
Ti kak shte se pochuwstwash, ako az wzema da ti obyasnyawam, che si prawya zelenata boya kato si smeswam cherweno i oranzhewo? Ama werno ti kazwam! Smeswam gi, i ei-go na! Zeleno! |
spoko nali ima i daltonisti :))vse za nkoi shte e zeleno _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | Iana :)
Edna rabota ili vazdeistva ili ne.
:-) |
shtom ne ti vazdeistva okay-az sum si otvorena za otricatelni menia nali e forum vse pak
mnogo hora na koito mnenieto e cenno za men mi kazvat 4e tezi raboti imat vuzdeistvie
ne predpo4itam da gi slusham tqh ,ne e intereno _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Mi chestno kazano rabotite sa meko kazano haotichni. Ne govoria za abstraktnoto izkustvo po princip a konkretno za tvoite raboti. Dori edin Jackson Pollock koito poliva s metla ili kofa ili prosto pruska s chetka tursi svetovi balans i nekva parvichna kompozicia.
Pri tebe izglezhda che prosto zapulvash izobrazitelnoto pole s nekvi formi ei-taka-kakto-ti-doide, bez iasna cel i posoka demek bez iasna ideia za vnushenie.
Verno e che abstrakciata se dooformia v zritelia ama trebe da se dade pone otpravna tochka nekva inache si stava test na Rorshah, edin leko absurden i glupav eksperiment imash cel da dokazhe samo tova che edin ima po-razvintena fantazia ot drug.
(molia grupata vazdarzhaite se da mi obiasniavate koi e rorshah i che ne e glupavo ;))
LICHNO MNENIE _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 21, 2003 4:00 pm Заглавие: |
|
|
moje bi nqkoi ako napishe neshto za Rorshah samo ti shte go priemesh za razqsnenie li4no za teb
toku vij ima neshto det neznaesh za nego i se u4udish _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|