Graphilla.com :: Преглед на тема - fonts - 4eren spisak

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

fonts - 4eren spisak
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fox she ti obiasnia koe ne mu e nared be, shtoto ti nemoja da mi obiasnish koe mu e naraed, samo s edno izrechenie: tova e nai-LAMERSKOTO I NEADEKVATNO (ma shto puk da obijdam lametata) NACHERTANIE koeto sum vijdal! Tozi koito go e pravil veroiatno e bil izpadnal v goliamo emocinalno dushevno raztroistvo i taka se e odriskal che rezultata chak pari na ochite kato go gledash! btw te psihopatite praviat neveroiatni neshta toia ne e bil takuf.

Последната промяна е направена от P E T R O V на Вто Окт 21, 2003 3:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eee piks nedej taka :) az imah predwid taka sywsem protiwni fonts det kuco i sakato gi polzwa za kot mu padne, a ne ko ni e pisnalo na nas :) ...

... sq primerno renuecyr, spacecyr ... sa ujaaaas *powry6ta*, no pyk ovalcyr mi se 4ini priqtno font4e ....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zabravih da kaja che tochno derbi e praven bez da se spazvat nikakvi pravila pri suzdavaneto na font! nekaf absoluten maloumnik e sednal hvanal e edin caligrafik brush i kakto spomenah po gore taka se e.....
fox

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
zabravih da kaja che tochno derbi e praven bez da se spazvat nikakvi pravila pri suzdavaneto na font! nekaf absoluten maloumnik e sednal hvanal e edin caligrafik brush i kakto spomenah po gore taka se e.....

ok
moje i da si prav
za men lichno Fonta ne e losh
niakoi den dori moje i da go polzvam ako se sluchi taka she sedi dobre niakade si niakak si

primerno

!!! CENZURA !!! PORADI
VSEOBSHTO NEUDOBRENIE !!!

Последната промяна е направена от fox на Вто Окт 21, 2003 3:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тва е още едно тържество на извратената геометрия над естетиката, което за радост не е много разпространено въпреки че миналата седмица успях да го зърна на няколко реклами както и предизборни плакати във Варна. Писал съм без да пипам kerning-а .. то просто си е такова .. криво ..

Да изкореним злото в зародиша му .. :(
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мдаммм
правоъгълни и остротриъгълни букви с кръгло О
това само някой болен мозък може да го направи
поне Д и Л са триъгълни
кернинга наистина е без коментар
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fox, veche zapochvam da si mislia che ili si uchastval v napravata na derbi ili poznavash vuprosnata lichnost koiato go e "izdri...."
fox

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 3:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

!!! CENZURA !!! PORADI
VSEOBSHTO NEUDOBRENIE !!!

i shto tai ???
kakvo ne VI haresa?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi "fonta" be .. mai samo na teb ti haresva... ne useshtash li !?, nai-interesnto e che si pich na koito sigurno 80% ot system fontovete mu sa pixelni kakvo tolkova haresvash v tfa urodlivo podobie na srift vse oshte ostava zagadka za men a sigurno i za povecheto koito sa zacheli postovete ...
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Be vii nemali za kvo drugo da se skarate, mi za tva tochno ?????
fox

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
mi "fonta" be .. mai samo na teb ti haresva... ne useshtash li !?, nai-interesnto e che si pich na koito sigurno 80% ot system fontovete mu sa pixelni kakvo tolkova haresvash v tfa urodlivo podobie na srift vse oshte ostava zagadka za men a sigurno i za povecheto koito sa zacheli postovete ...

mi chesno kazano malko sa sinvolite v toia shrift, koito sedeiki edin do drug praviat nedrazneshto za okoto grafichno izobrajenie, ma moje i da se poluchi neshto interesno vse pak

tai ili inache veche e v chernia spisak :-)
a go instalirah edva kogato ti spomena za nego
inache niamashe i da se setia za sashtestvuvaneto mu

stiga tolku po toz vapros che me fana sram kolko mnogo se izpisa za tui det narichash NEADEKVATNO NACHERTANIE
Върнете се в началото
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 5:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А кво ще кажете за :: Жикарьов::
Всъщност той и ДЕРБИ са ми най-Умразните!
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ok :)
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

14:40:Auslander ...w temata za omraznite fontz e propusnat Granit... ultra-gaden shrift

borkataboy

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 7:07 pm    Заглавие: ;-) Отговорете с цитат

Ееее, тоя фонт вече изби рибата! Прилича на взет от плакат "40 години циментов завод....";-))
grafik

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пичове, много ми е забавна вашата полемика но си мисля че не е справедливо да се коментира труда на колеги които съэдават шрифтове за нас!Всички сме на едната страна на барикадата и който се мисли за "много праведен" нека пръв да хвърли камъка!
Нека първо да се научим да ценим на хората труда-нищо че на някой не му харесва даден шрифт,щом се използва в практиката значи има нужда от него...
По добре да се хаби сила за разработка на нещо ново(шрифт) например а не просто да си чешем езиците.
Ако някой се е почувствал засегнат от горе писаното да ме извини.
Върнете се в началото
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 21, 2003 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

grafik
hrumva mi da pokaga ot mladinite neshto..sram ne sram tva e

Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2003 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe niama losho polojil e chovek usilia napravil e neshto, dobre, ma drug e vaprosa dali tova neshto se haresva ili ne! ti bi li polzval neshto grozno samo shtoto uvajavash truda na suzdatelia? shtoto az ne bih!

piks :) dovechera she razrovia imah edin freehand font deto si biah pravil edno vreme dano go nameria.. da ne spomenavam kolko fonts sum si kiriliziral sam :)))) kakto praviat v mother russian.
grafik

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2003 8:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еееее радвам се че най сетне полемиката взе правилната според мен посока.Piks фонта ти е много добър - моите поздравления.Много бих се радвал и други колеги от форума да последват примера ти.
Ако не те е проблем дай един линк да го изтеглим.
Да прав си Implant така е но всеки си има собствен вкус а понякога колкото и да е кофти и клиента си казва "тежката" дума и тогава...не кичозен ами "осран да е" щеш не щеш като видиш че паричките могат да отлетят в небитието....ползваш и грозен шрифт.Жалко но факт! Поне при мен се е случвало
Та затова предлагам да отворим една тема във форума само за шрифт и всеки който се чувства подготвен да поства нещо свое,някоя разработка или просто нещо на което е попаднал (font) и да го сподели с нас.Тогава наистина бих се радвал и смятам че ще си бъдем взаимно полезни.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Чет Окт 23, 2003 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tozi forum e i za tova mislia che niama nujda ot specialna tema... a kolkoto do tova s klienta na men ne mi se e sluchvalo da polzvam grozni fonts ... tuka temata otiva v savsem druga posoka koiato ne edin put sme obsujdali "povedenieto na klienta i psihologia na komunikaciata s nego" e dosta lichen proces pri vseki designer! tuka stavashe vapros za groznite fonts i black list-a v koito popadat! dano si razbral veche!

a kato mi ostane vreme shte izrovia lichinte mi otpiti za fontove.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети