Graphilla.com :: Преглед на тема - Тест +-

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тест +-

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kowd

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2003 11:58 pm    Заглавие: Тест +- Отговорете с цитат

Здравейте на всички, това са ми пъвите постове тук и доколкото разбирам е нужно някакво представяне. Сигурно.

16 години, още уча, заета личност. Занимавам се с Флаш откакто излезе Flash 4, по едно време използвах 3Д студио макс, но реших да не се разпилявам и скоро се върнах отново към Флаш.

за илюстрация:
http://kowddomain.tripod.com/bullets_3
http://kowddomain.tripod.com/flower_4.JPG
http://kowddomain.tripod.com/gal_1.GIF

И още, но не му е сега времето. Някои са големички. Сори.

--------------------------- ТЕМАТА------------------
Последно се захванах с една тест система. Идеята е да се направи добре изглеждаща флаш анимация- тест, която да взима цялата необходима информация за самия тест от външни .XML файлове, и да я представя нагледно и красиво. След месец разучаване на XML, и много опити се получи и е в почти краен стадий на разработка, но пък външния вид на теста не ми харесва. Засега слагам само скрийншот, после ще кача и самата анимация.

Искам някои препоръки по дизайна, за да може докато работя върху него да правя промени. А за това време ми остава само в Събота и не знам колко често ще ъпдейтвам. Но ако има препоръки ще се старая да съм в час. :).

Вероятно имате въпроси.
- Това, което виждате е един от 8-те шаблона, които могат да се използват в теста.
- празния квадрат под "меню" и "провери" не е случаен. Там би трябвало да има картинка, представяща нивото, до което сте достигнали, в зависимост от отговорените въпроси.
-"прозорчето" долу вляво ("шот") представлява заредена картинка, плъзга се при натискане.
...

Никакво време нямам сега, като ъплоадна по-завършената версия, повече.

---
And let us evolve.
kowd

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се вижда картинката. Не знаех, че така ще стане (?) .

http://kowddomain.tripod.com/menued.JPG
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

toz tripod mutnit go zeli:(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо се не види от тоз Tripod деба :>(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kowd

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Досега не се беше налагало тия картинки и някои друг да ги гледа :)

Предполагам, че такива проблеми повече няма да има. Благодаря на niki michailov за своевременната помощ.

http://efk.cult.bg/present/pics/up1.JPG
http://efk.cult.bg/present/pics/menued.JPG
http://efk.cult.bg/present/pics/gal_1.GIF
http://efk.cult.bg/present/pics/flower_4.JPG
http://efk.cult.bg/present/pics/TK.jpg

последната е от темата "помощ за знак" , но не искам и там да си говоря сам. Това не е всичко, но утре като се осъзная малко ще ги кача някъде сигурно.

---
Защо няма редакция на мненията, ами се налага да се излагам сега? :(
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....koeto hich ne mi prechi da ta strelqm za proekt nomer 2:)))))
q da widim sea otde da te pochnaaaa
aide ot prawopisa - NONER malkia shrift-abzaca, purowto izrechenie
jultatata lenta minawa6ta zad spomentaia abzac otklonqwa wnimanieto i kakto sea sam zdrawata zaspal mi prechi epten da go cheta, da ne goworim che otkriwam natatuk o6te greshki w dumichkite.
PRIEMAME che towanqma de da idesh ako se stigne do fizicheska realizaciq i shte si go oprawish.

towa SHOT deto stoi tochno do abzaca naprawo wliza brutalno w razrez s prawilat za mirno sujitelstwo
nqkude tam gore wlqwo si slojil dwe prawougulni siwi ne6ta s tochki w tqh - mahni gi - nenujni sa.

WUPROS 5/6 e nenujno udebelen ili e s nqkakuw drug shrift
jultatt horizontlna linia koiato se sliwa w edin moment s wertikalna takawa(koqto oswen teksta skapwa i cifrite po kwadrat4etata) moje i da ostane ako i namerish smisul/mqsto - bez wertikalnata obache , tq da zamine na 100%. kato gledam obache i horizontalnata nqma mnogo smisul da stoi tam

razdelq6tite liniiki w menuto moje i da se prigodiat za sluchaq, obache wdqsno towa MENU - TOCHKI - PROVERI waob6te ne trqbwa da e napraweno ot takuw rod liniiki
izbqgwai da prawish formi ot nezatworeni kriwi(prawi) stoi taka sqkash shte se razpadne wseki moment

wuwu fona si slojil 2 bukwi -ne im e mqstoto tam waob6te

moje da ti se struwa che mahnh wsi4ko i cqlata postroika, no ako prosto promenish ne6tata(pri polojenie che primerno darjish da ostane podoben dizaina) moje da se poluchi ponosim rezultat.
ochakwai ko nqkoi se zaqde specialno s toq proekt w podrobnosti da te naprawi na 2 stotinki:)
i ne se obijdai ot takuw wid durjanie - towa e reakcia na ne6to koeto wijdat a ne cqlostno otno6enie kum teb samia
----------------
miiiiiii...kat gledam si naprawih normata za dneska:)))))))
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 3:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
....koeto hich ne mi prechi da ta strelqm za proekt nomer 2:)))))
q da widim sea otde da te pochnaaaa
aide ot prawopisa - NONER malkia shrift-abzaca, purowto izrechenie
jultatata lenta minawa6ta zad spomentaia abzac otklonqwa wnimanieto i kakto sea sam zdrawata zaspal mi prechi epten da go cheta, da ne goworim che otkriwam natatuk o6te greshki w dumichkite.
PRIEMAME che towanqma de da idesh ako se stigne do fizicheska realizaciq i shte si go oprawish.

towa SHOT deto stoi tochno do abzaca naprawo wliza brutalno w razrez s prawilat za mirno sujitelstwo
nqkude tam gore wlqwo si slojil dwe prawougulni siwi ne6ta s tochki w tqh - mahni gi - nenujni sa.

WUPROS 5/6 e nenujno udebelen ili e s nqkakuw drug shrift
jultatt horizontlna linia koiato se sliwa w edin moment s wertikalna takawa(koqto oswen teksta skapwa i cifrite po kwadrat4etata) moje i da ostane ako i namerish smisul/mqsto - bez wertikalnata obache , tq da zamine na 100%. kato gledam obache i horizontalnata nqma mnogo smisul da stoi tam

razdelq6tite liniiki w menuto moje i da se prigodiat za sluchaq, obache wdqsno towa MENU - TOCHKI - PROVERI waob6te ne trqbwa da e napraweno ot takuw rod liniiki
izbqgwai da prawish formi ot nezatworeni kriwi(prawi) stoi taka sqkash shte se razpadne wseki moment

wuwu fona si slojil 2 bukwi -ne im e mqstoto tam waob6te

moje da ti se struwa che mahnh wsi4ko i cqlata postroika, no ako prosto promenish ne6tata(pri polojenie che primerno darjish da ostane podoben dizaina) moje da se poluchi ponosim rezultat.
ochakwai ko nqkoi se zaqde specialno s toq proekt w podrobnosti da te naprawi na 2 stotinki:)
i ne se obijdai ot takuw wid durjanie - towa e reakcia na ne6to koeto wijdat a ne cqlostno otno6enie kum teb samia
----------------
miiiiiii...kat gledam si naprawih normata za dneska:)))))))

Ei tui se kazva gradivna kritika, mdam... de da imah uchitel kato tebe v uchilishte :(
niki michailov
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))) e sega imam chuwstwoto che mi sa podigrawash hahahhahah:))))))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети