Graphilla.com :: Преглед на тема - Edna shapka s koiato se borihme skoro :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Edna shapka s koiato se borihme skoro :)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oza

МнениеПуснато на: Вто Окт 28, 2003 4:00 pm    Заглавие: Edna shapka s koiato se borihme skoro :) Отговорете с цитат

Tva e edna reklamka s koiato se borihme predi 1 mesetz.
Nie pravihme samo kombiniranite kadri. Snimanite neshta sa ot kupeni ot Image banka. Ideiata e na klienta. Muzikata sushto.

http://www.cgfarm.com/Postbank.avi

tova e 4mb DivX 5.05
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre e stanala reklamkata :)))
osobeno mi xaresva ID-animeto nakraq :)) ... stilno e
.... oba4e :)) napravi mi vpe4atlenie statikata na kadrite (4isto montajno ne mi se vryzva) ....

zna4i v na4aloto (ponikvaneto) ima edno dvijenie na kamerata nagore, koeto spored men triabva6e da zapazite i v ostanalite kadri ...
... do tozi s deteto pod vodata (tam pak si go ima dvijenieto) .... dori ne e nujno da e v posoka nagore ... no pridava niakakva dinamika ....

ot pluvaneto natatyk mi e ok :)))

xaresvat mi i cvatovete ... qki sa, qko e stanalo :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ovendelon

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x, man :)
a, kefi li te 3D-to? mai za nego po ni trqbva mnenie zashtoto drugite sa kupuvani (ne sme gi izbirali nie)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nali znae6, 4e nerazbiram ot 3D :)))
mnogo qko bebe ste napravili ... xexexexexe :)))
....

tam s peperudata cialata scena li e 3D ili samo front view?

qko e stanalo .... priqtno :)))
Върнете се в началото
TurboAnimator

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Twa koeto vidiah na mega bavnia mi comp e che materiala na peperudata ne e dobar.Ne e twa det trebe da e...
Samo twa i kuca na reklamkata na pruv pogled.
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

De da znam -- da ne bi da ti e ot monitora? Na mene peperudata mi haresa nai-mnogo ot wsichko!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Shtoto Drone,niamash kriterii za hubava 3d peperuda...
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 4:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Koeto si e werno -- werno si e. Pokazhi nyakoya, ta da znam za kakwo da gledam weche :))))

Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdrasti Drone-nie maj napravo si chatim..:))))Kakto i da e!
Naistina perfektnata peperuda (3D) kojato sam vijdal(ne sam ja pravil az !!!) e ot filma praven v "New Image" "Hell" sas Jan Klod.Osven che materiala i beshe neverojaten,beshe izrendvana perfektno i beshe vkarana v sreda oshte po perfektno! Otkadeto i idva mojat kriterii za 3D peperuda.
A ne se zajadam.Idejata e niakoj kato pokaje neshto,da e v chas s podobni neshta na sashtata tematika koito sa praveni predi nego.
V NU Image horata im se e nalojilo da smeniat materiali kato ludi po chujdi prishtevki(rejisiorski) i sa imali vazmojnostta da ja dokarat do savarshensto(i kato animaciq)
Tui che Drone ne se zasiagaj na mojte belejki!Ako imash otkade gledaj toz inache tup film "Hell" ma maj e veche s dugo ime...Da skivash peperudata tam.Ima ja v dosta shotove ot sekwi gledni tochki.
Върнете се в началото
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ama texturata na bebeto e mnogo qka :))))))))))))
Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E da ama basejna e sniman :)))))))))))))))))))))
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chestito, momcheta, mnogo dobre se e poluchilo.

btw, moze li da go polzvam klipcheto za BG-arhiva?

Turboanimator, man... ako byah na tvoe myasto nyamashe da kritikuvam tolkova a shtyah da si opravya site-a, shtoto na nishto ne prilicha v momenta. ot potfolioto ti stava yasno che si rabotil samo na edno myasto po edna porachka... ne e dobre, ako si tarsish rabota po internet. vsashnost, kakva e celta na site-a ti? i az ne se zayazdam, prosti mi ako ne razbiram nesthto...

ade, uspehi na vsichki :)
oza

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 12:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

10x :)
shte popitam klienta dali moje da se polzva shapkata. Ako moje shte ti pratia msg
Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon написа:

Turboanimator, man... ako byah na tvoe myasto nyamashe da kritikuvam tolkova a shtyah da si opravya site-a, shtoto na nishto ne prilicha v momenta. ot potfolioto ti stava yasno che si rabotil samo na edno myasto po edna porachka... ne e dobre, ako si tarsish rabota po internet. vsashnost, kakva e celta na site-a ti? i az ne se zayazdam, prosti mi ako ne razbiram nesthto...

ade, uspehi na vsichki :)

Nixon-e,izvinjavaj che ne postnah dejurnata pohvala za klipa(kato vav narodnoto sabranie otpredi 89-a godina,da glasuvame kato edin det se vika)
Po otnoshenie na stranicata si abs prav.Tia beshe chsit experiment.Samoche v momenta se zanimavam s drugi raboti.Niamam comp v momenta i ne moga da praia nishto...

Javno spored teb triabva da se chuvstwam dlujen da ne kritikuvam.Ako twa e celta na foruma,kav e negovia smisal.Aide Uspeh s glavno U.I ako ne si razbral neshto proshtavaj! :)
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Po-spokoino pichowe, shtoto i dwamata ne ste prawi (izreche mudro Drone i si namesti ochilata ta da si dokara malko po-entelegenten wid).

Turbo, ne e redno i normalno da prawish srawnenie mezhdu nyakolkosekunden clip i multi-million $ produktsiya, osobeno wuw CG otnoshenie. Wse edno da kazhesh: "Mi da, ama ILM shtyaha da go naprawyat po-dobre!" Towa ne e normalna kritika, ami takawa, koyato leeekichko otskacha kum zayazhdane -- ako ti naprawi wpechatlenie, az purwi go naprawih na wupros. Wseki si ima ideali, no da gonish ideal izwun contexta e prosto.... neumestno.

Nixon, twa sus Websita beshe malko w stil "Zayu, a na tebe kade ti e shapkata?!?!"

Estestweno, che nyama nuzhda da se sipyat samo hwalebstwiya, ama kato se kritikuwa, pone da e smisleno, shtoto inache naistina si e prosto malko zayazhdane na drebno.

Aaaaaaaaaaaaide, i ne si gubere wremeto s gluposti.
A, ako ne sum kazal oshte, shapkata mnogo mi se haresa, ima mnogo dobur rythm -- puk-puk-puk-puk, kato toku-shto izgurmyano shampansko :))))

Drone

Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Verno kritikata mi zvuchi kato zajajdane.
Ne sam iskal da zasiagam nikoj.Sledvashtia pat she pisha"oshte malko i she e idealno!"
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

turboAnim: basi nqmashe da ti otgovarqm, ama sega me boli zverski korema i mi e zle, za tova ne moga da se vyzdyrja:
basi tova koeto me podrazni e, 4e kritikata ti pyrvo beshe "neshto ne e nared, vijte tam opravete go", pyk posle stana "mi te X/Y/Z ei taka sa go napravili" a ne logi4noto "az bih go napravil edi kak si". kakto i da e priemam 4e peperudata ne e ok, ama nqma zna4enie radostnoto v slu4aq 4e za klientite beshe dostaty4no dobra, koeto nas ni urejda 100%. taka ili ina4e klienta ne e prirodonau4niq muzei, a poshtenska banka, taka 4e da gonim psihorealizym bi bilo razto4itelno, izlishno i nai-vajnoto nedooceneno i oshte po nai-vajnoto NEplateno v razmera, koito bi zaslujil.
Върнете се в началото
TurboAnimator

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Klienta vinag i prav.Vajen e krajnija resultat.A toj e che shapkata e odobrena i sichki sa dovolni!
Poveche niama da komentiram.
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 8:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

posledno poqsnenie:
kraq na pyrviq kadyr (sys semeto) e podmenen s 3d* zashtoto ne ni stigna dyljina i ne zastavashe v poziciq za blendvane sys rozata

*3d = semeto e 3d i mazane vyv DF da dokarame nekyv background
tam ima problemi shtoto osvetlenie blik ne sa mnogo ok no kakto vijdam nikoi ne go e vidql koeto e ok :)
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TurboAnimator
много ш ма извиняваш за пеперудата и глиста и тревите - но в момента гледам принт рекламата и моем ти каем че ЦЕПЯТ с детайл и реалност (според мен).

Бравус момчета за доброто труд и творчество!!!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети