Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 17, 2002 7:08 pm Заглавие: |
|
|
output2.avi
mno ma izkefi ideiata za dwizemieto na moliwite ma abcoliutno nisto ne se widi ot teksta niaka si bukwite sa mi malki i staia skorost waobte ne swastam akcentite na poslanieto.
otput 1 avi
no comment mnooiako mene proste ne mi se wruzwa 4erwenia cwiat s background cwetowete.ma twa moze da se izpolwai kato efect da go zabelezis:)))
output
wrha weee
2d to 3d :)))))
transform//deform//topform
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Вто Дек 17, 2002 7:45 pm Заглавие: |
|
|
output2.avi
znachi tova s malkite tekstove - da ne se chetat zashtoto e mnogo malko no i inache ideiata e ne da se prochetat tui kato tova beshe chast ot pechatnata reklamna kampania prosto tezi bukvi biaha po tozi nachin na koricata na kataloga i az ottam se setih molivite da go izpisvat:))
mersi...
output 2 da moze bi si prav za chervenia cviat prosto transfera go pravi cherven i osven tova stava vupros za pustinia ala bala deistvieto na filma se razviva f avganistan vse pak i takuv e filma zaradi tova i toplata gama na cialoto
mersi otnovo..
output 3
mi ... ot haosa ta da se stigne do perfektnata forma:)
tova e imeto na studioto mersi man naistina iskah da gi obsudia s niakoi zashtoto nikoi pochti ne gi e vizdal i... znaesh kak e da te poopluiat malko da ne se zabraviash
(ne che si me oplul de ..) _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 17, 2002 10:20 pm Заглавие: |
|
|
nemas grizi, az kat edin LAMER trea da ima ot koi da krada zanaiat:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2002 2:58 pm Заглавие: |
|
|
absolutno NE za prekrystwaneto
i kojto dosega ne gi e widjal tezi nesta da pobyrza :)
compositing-a e izkustwo .... nadjawam se che wsichki go osyznawat
moga da kaja samo BRAVO na rabotata na plakatista :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Дек 25, 2002 3:46 am Заглавие: |
|
|
Ufffffffff, gadno e chovek da ima modem..basi vryzkata...................
Ta da si doidem na dumata. izteglih output.avi i output1.avi i sega teglia uotput2.avi. Ami pyrvite dve sa si adski gotini. Nachina po koito se izpisva topform me nakefi mnogo. Vyobshte vsichko si e the best, samo che avi-tata sa leko pixelizirani, no spored men tova se dylji na malkia razmer koito si iskal da bydat, nali (?). A za izpisvaneto na producer-a nqkak si v nachaloto nadpisa mi se izgubi, e posle se chete de, no mislia che bi bilo po-dobre(a moje i producenta da iska:)))ako imeto se vijda po-dobre i v nachaloto. Inache spored men( e vse pak az ne sym nikakyv kriterii no vse pak) rabotite sa mnoooooogo dobri, a na vsichkoto otgore i se uchish....evala....s netyrpenie chakam da vidia i tretoto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Дек 25, 2002 4:06 am Заглавие: |
|
|
Aaa sega vidiah i tretoto. SUPER E.........samo shte se syglasia s nubizus che bukvichkite sa malko malki, ama tova hich ne e bolka za umirane i taka me kefi. Chisto i prosi - POZDRAVLENIA, i az triabva da pochna da gi razuchavam teia programki, ama vse oshte sym v nachaloto......dokato vi stigna hora ima kakvo da ucha kato gledam .........davai samo taka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Чет Дек 26, 2002 2:03 am Заглавие: |
|
|
Mersi
mi znachi pixelite sa tochno zaradi malkia razmer i niskoto kachestvo za da sa malki i az gi uploadvam s modem se pak:)))
a inache nadpisite se skivat po princip specialno za tva s molivite ama za da e malko kato Mb.....
mersi oshte vednuj .....polzvam combustion osnovno za tia zastavki i photoshpeka estestveno...
a za po novi raboti she trea da pochakame che zasega rabotata e zaciklila nadrugade... ma po natatuk:))) s udovolstvie shte spodelia... _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|