Graphilla.com :: Преглед на тема - ...zima ideeeeeeeeeee....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

...zima ideeeeeeeeeee....
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аре се пързаляме
('гати що трябва аз да го кажа :)P....)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fox

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

batMAN написа:
... pak kazvam ,4e 6ejnata e napulno funkcionalno godna za exploataciq....i ne po-opasna ot srednostatisti4eskata...

verno li e tova deto kazvash?

sega mojesh i da mi obesnish tochno kolko vreme shte triabva da obesniavash na vseki potencialen kupuvach / kakvito sme i nie tuk deto ti govorim gluposti / tova, che niama da si schupi glavata s tova chudo na dizaina i injinernata misal

dori i da raboti, v koeto vse oshte se samniavam mai nikoi niama da ia kupi

ili teb ne te kasae tova

obesni mi i kak stava po eftino da narejesh pod opredelen agal niakakvo djelezo na niakolko mesta, da go zavarish i da go shlaifash i vsichko tova dori moje bi po-barzo ot tova da go oganesh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Почти съм на път да извадя стари тетрадки с лекции и да ти сметна защо точно ще оре, но няма да го направя. А ако не сте видели конкуренцията - ето, те си огъват профилите без проблеми. Почти на 8.
http://www.market.bg/onestock.phtml?t=stocks&sid=1407&parent=&step=
RG®

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 7:52 pm    Заглавие: Е, Fox, така си е! Отговорете с цитат

Щото Той, българският робот /както и полицейският, дет обезврежда бомби/, взима по 150 лв. на месец.

Е, вярно, оставя си ръцете върху заварките - ма кат плащат колкото за 30 бутилки ракия...

На кого му пука?!

Голяма работа, че никой няма да си купи "нашето" нещо! Ние нали си произвеждаме.

Ей тва е жесток маркетингов похват! :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

priqteli....s risk da naru6a dobriq ton 6te kaza slednoto:az (moq milost) sum napravil dovolno mn proaekti-(pod4ertavam)REALIZIRANI I TIRAZIRANI v hilqdi brojki>zna4i i kupuvani!!! ne samo v BG....da re4em ,4e imam zaviden staz kato konstruktor i dizajner s prakti4eski izmereniq...mi az ne nasilvam nikogo da mi kupuva... proizvezda...prodava... moite proekti >pri tova rabotq za sebe si -ne sum argatin kakto mn ora deto mn go vdigat... sami kak moza da mi pokaze6 tva suvur6eno izdelie(6ejnata na dqda koleda hehehe)>mi oburni vnimanie na profila:12x26,6x1,8T-plosuk oval-stomana-oguva se s dornik,glava i rolka,nqma termi4na obrabotka predi i sled oguvane,za dizajna na taq pe6terna konstrukciq nqma da govorq....sq ....inzenere da ti obqsnqvam li kak stoqt ne6tata s cvetnite metali(v slu4aq s alloy).... ma da si slu6al v lekciite po materialoznanie...hehe..are kojto se naema da ogune i termoobraboti dvojnoizpuknalplosuk profil sus slednite harakteristiki>model:H21-10 20,5x67x2,45T da se obadi i oferira cena ...puk az 6te mu namerq mn rabota hehehe pi4ove ... ve tva s guneneto moze sqkak ,no povqrvajte ne e prosta rabota...ne mi e cel da kaza kolko sum velik,no ne priemam akul ot hora koito si vadqt hlqba s vizitki ...suzelqvam.....da vidim sega koj 6te se zasegne...heheh - maj otidoh mn daleko ..ma ne pasem kravi 6a izvinqvate...
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

purvo da poqsnq 4e nqmam nikakvi pristrastiq po temata... i samo iskam da te pitam za6to sled kato
Цитат:
no ne priemam akul ot hora koito si vadqt hlqba s vizitki ...suzelqvam.....
vuob6te si si pravil truda da postva6 ?!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

De da znam, az nai-obicham da se purzaljam s nailon... imashe edno vreme i edni sheini, edni takiva plastmasovi, sjakash po matrica praveni. Bassi jakite bjaha, kolko sum se puskal s tjah, i dizaina prostichuk, i udovolstvieto 100%-vo... inache batman-e, az ne sum dizainer i ot metali ne razbiram mnogo, taka che ne moga da komentiram tvoita sheina. Gotina e kato koncepcija, ama kato funkcionalnost neka razbirachite da kajat... Uspeh!
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Ное 06, 2003 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...aaa sami ,priqtelu zabravih>ako izvadi6 starite tetradki da smeta6 obadi se da ti pratq 4ertez-6toto mn 6a ti trqq za iz4isleniqta >puk ako smeta6 po kartinkata 6apka 6e ti svalq dozemi,no pri uslovie,4e smetkite ti ne sa bakalski heheh
ну,дорогой RG !!! если тьi чут-чут,немножко соприкасался с Набоков,Платонов,Булгаков.......я буду тебя горазда более уважаю!!!
...етом по поводом Лермонтова...
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

losh ruski... mdam ;)
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hmmm, trudno se oguva takova jelqzo (ili kakvuto metal e, ne sum v 4as za tova), skupo bilo, po eftino i lesno bilo sus zavarki, s rqzane....... hmmm, ne znam sas sigurnost no mai i da napravi6 mountainbike s jakuzzi e mnogo trudno..... i moje bi zatova nikoi ne go e napravil :) (sega nqkoi 6te me zatapi 4e ve4e ima - ama razbirate kakvo iskam da kaja)

ami kato e tolkova trudno napravete taka 4e da moje, drug profil, drug material, takiva ne6ta..... samo zatova 4e moje i taka ne mislq 4e e opravdano :P ina4e da si priznaq mnogo me kefi kato looks :)

PS: abe ne moga da si predstavq i ne znam kakuv prodava4 bi me ubedil 4e #1 se purzalq po dobre ot #2.......... hmmmm ne moga da obhvana logikata ot nikude......

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много се извинявам....че си позволих....цялата работа е в това,че вече години се занимавам основно с огъване,конифициране,рязане , всякакво формоване и преобразуване на тръби от кръгло в дадено сечение.....при това от различни сплави,експериментирал съм и с композитни материали....пределно съм наясно с инструменталната екипировка....и конструкторската документация по въпроса...и изведъж ми се обяснява колко било просто, и всеки го знаел...при това с назидателен тон...но вината за грозната ситуация си е моя-признавам...още веднъж се извинявам на всички колеги ,които засегнах-пряко или косвено....
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ti sedna li da ni ubedi6 4erno na bqlo 4e tova bi vur6ilo rabota vse pak :)

samo kazva6 kolko opit ima6 i kolko si navutre :P az li4no sum liubopiten da razbera kak to4no stava rabotata

ni6to li4no ;)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...и за лошият руски се извинявам...мн ....бьiло очень,очень давноооо....;)но руската култура познавам и уважавам....без павлик морозов-обаче:))) в известен смисъл се се забавлявах добре...благодаря за което(не се издърва дълго сериозен)...ми закачах се малко >човек с такъв аватар не може да не е лигоч хехех
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 3:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe nema jadove za ruskija, radvam se kato vidja che njakoi malko ot malko go govori:) A Pavlik ne go pipai, te yankite si imat Rambo , ni si imame Pavlik Morozov ;) :))))) ta otnosno sheinata si misleh neshto, shtoto tankovete mi sa hobi/maleee otkude trugnah/, ta pri tjah kupola se pravi taka, che da ima minimalno naprejenie pri popadenie na snarjad, povecheto ruski tankove se pravjat s krugul kupol s mnogo maluk ugul, koeto pravi profila na tanka dostatuchno nisuk, taka che snarjadute da otskochi pri popadenie. Amerikanskite i izraelskite tankove polzvat kvadraten profil, koito obache e s mnogo maluk ugul i osigurjava pochti sushtata zashtita. Ta misulta mi beshe, che dori profilut na laisnata da e pravougulen, prosto e dostatuchno toi da e pod maluk ugul, taka che da pozvoljava na sheinata nezavisimo ot tejesta si da preodoljava vsjako edno prepjatsvie po pistata bez nenujno naprejenie. Predstavih si, kato primer, zaledena purzalka pod koiato obache ima zamruznal kamuk, kato monesh s sheinata otgore, ako ugula e takuv kato v segashnija ti proekt, picha kotio se vozi shte se naloji da si maha krakata izzad ushite, osven ako predi tova ne si e izbil zubite razbira se ;) tova e moe mnenie razbira se, ne sum razbirach, ama imam opit kato spuskach s nailon i "samokovsko korito" ":))))) a i predi da zabravja, sedalkata naistina e kofti, ne moga da si predstavja ako njakoi se spusne po neizchisten teren/ne vseki se puska po ski pisti/, glasut mu shte iztunee s godini napred :)
batMAN

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 4:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za analogiqta s tankovete mn si prav>vsi4ko zavisi ot racionalno podbraniq ugul na ravninite:maluk joker za 6ejnata>(kato pri amerikanskite tankove)!!!uglite sa 2 ,i atakuva6tiq rub ne e ortogonalno orientiran sprqmo posokata na dvizenie-stava vupros za prednata 4ast na plazovete.vtoriqt ugul osven,4e namalqva 4elnoto suprotivlenie ot trieneto e v ogledalna simetriq za dvata plaza>podobno na shodimostta na prednite kolela pri avtomobila,t.e. 6ejnata se stremi kum ustoj4iva traektoriq,makar i za smetka na povi6eno suprotivlenie,za6toto nabutva 4ast ot snega mezdu plazovete...6ejnata e predvidena za upotreba v zimni kurorti(ski pisti)kato bude predlagana izklu4itelno na hoteli,koito da q otdavat pod naem,kakto skite...sedalkata e ot dostatu4no tvurd inpregniran plat,...az sum se spuskal kato dete predimno s naeloni po vsqkakvi tereni:s kamuni,bor4eta....i glasut mi e o6te debel i zenata ne se oplakva hehehe;)))
mmiv

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe hora re6ih i az da se namesiq...
niakoi da si spomnia "mini ski"-te??? che to kato gi poglefne6 da ne bi da sa po malko ne efektivni? s po malko s4upvania da se oturvavash i po malko opasni da sa????
ma kakto i da e...
prosto e rano sutrin i taia glavobluskanica po-nagore mi doide mnojko :)))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mmiv

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 10:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a plus tova, mart padnah sus ski i sega kolianoto mi e mn. zle, ta moje da probvam shejnata :))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sami

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Та значи, ако си обърнал внимание зададох няколко конкретни въпроса, на които обаче не видях конкретен отговор. Имай предвид, че ние съдим по това, което виждаме на картинката. Като не можете да огънете алуминия, или пък е прекалено скъпо, огънете друг материал. Затова дадох и примера.
Цитат:
za6toto nabutva 4ast ot snega mezdu plazovete...

И къде отива после тоя сняг?
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вий нямате ли си календари за правене?!
За една шейна колко приказки се изприказваха
А то и сняг още няма
Айде всеки да си хване мишката, че календарите чакат;-)
fox

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

iavno sheinata naistina raboti shtom veche se predlaga

http://www.balkan.bg/tempo/bg/?prm=sledges

iavno triabva i da se izvinia za nekompetentnoto si mnenie otnosno tehnologichnia proces na izrabotka
no edva li shte go napravia, tai kato naistina ne vijdam logika v napravata na tozi na prav pogled opasen ured za zimni zabavlenia

ne razbiram zashto e nujno da se praviat neshtata po slojnia nachin vmesto da se oprostiavat

vsashtnost prichinata moje bi e samo edna
ikonomicheski podhod
po-skapo za izrabotka
po-skapo kato pazarna cena

ako vsashtnost imashe sachetanie na dizain i tehnologia, moje bi shteshe i da fashta okoto

no tezi rabove i tozi alarmirasht za opasnost cherven cviat prosto ne biha mogli da me nakarat da se kacha na tui chudo na injinernata misal

p.s.
otivam da si kupia armiran nailon padne li parvia sniag
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети