Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 8:55 pm Заглавие: Oficialno izvinenie |
|
|
Molya priemete izvineniyata mi kakto za poslednite snimki, koito postnah tiya dni, taka i za izkazvaniyata koito napravih.
Byaha neobmisleno pusnati i malko po-emocionalni otkolkoto bi tryabvalo.
Mislya, che zabravih kude se namiram.
V sushtoto vreme naposleduk sum s mnogo smeseni chuvstva otnosno uchastieto si tuk. Vseki ima nyakakvi lichni prichini za da pravi neshtata, koito pravi i za dumite, koito kazva. Poluchava se nyakakuv sblusuk, v koito az ili sum uchastnik ili iniciator i mi e mnogo stranno, zashtoto nikak ne sum takuv v 'realniya jivot' i horata, koito me poznavat mislya che shte se suglasyat.
Mnogo glupavo se chuvstvam naposleduk s uchastieto si tuk i tova e neshto, koeto ne mi haresva.
Mnogo sum blagodaren na mnogo hora tuk, koito mi otvoriha ochite za mnogo neshta. Ne mislya obache che moga da ostana.
Shte si potursya drug nachin da davam jivot na porivite si... bili te snimacheski, photoshoperski ili slovesni.
Blagodarya vi, izvinyavaite i dovijdane.
Neka ne se priema tova kato nyakakva srudnya ili podobna glupost.
Kakto kazah, chuvstvam se glupavo, yad me e na mene si i zaradi tova za men graphilla se prevurna v myasto, koeto mi nosi diskomfort, vupreki, che mnogo go obicham.
Ami tova e... _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 11:02 am Заглавие: |
|
|
и сега остава да затворим форума щото ако ще постваме само аз и пикс, а аз поствам когато фламинго ми прелети край прозореца, няма да има смисъл
няма да е същото (в хубавия смисъл) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 12:57 pm Заглавие: |
|
|
.... не си прав сумо!!! тва си е направо цупене..... при всички суперлативи които си получавал до сега, при малко критика от същия вид в който я даваш и ти
и веднага ти стана дискомфортно!!! сам си противоречиш и не виждам дали го забелязваш... търсенето ти на изяви по друг начин различен от graphilla-та
не вярвам да "успокои" смесените ти чувства.... всеки човек си харесва това дето е направил независимо дали е рисунка, снимка или нещо друго
и не вижда дефектите или слабите страни на произведението си... когато професионалист ти направи корекция не те е толкова яд,
особено ако е казано без подигравка и подценяване на труда ти....
във всяка работа може да се намери по нещо хубаво което да се доразвие - това е и идеята на този форум....
фрази от рода : "тва не стаа!!!" или "почвай наново" не водят до нищо градивно (мноо мраза тая дума) и само обезсърчават или озлобяват потърпевшия...
според мен в graphilla са се събрали повече хора които казват :
"виж какво мога!!!" , и по- малко от типа : "... кажи кво да напраа?"- щото просто тия вторите ги изядоха с парцалите и никой,
който не се чувства достатъчно добър не публикува (освен S)(S...)....
затова и в някой от форумите са останали шепа хора на които не може да се каже нищо освен : "жестоко!!!", "брутално" и "мноо яко"-
просто те не понасят други думи ....
от всички спецове и професионалисти в graphilla (по мое мнение), единствения, който обяснява на всеки изчерпателно без никакви нотки на сарказъм и пренебрежение
е alex в 3D-то.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
adi sia pak choveshki drami............. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llee
|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 5:26 pm Заглавие: |
|
|
eee sumo chakai be chovek stoi malko, ne e pravilno da se vliaesh taka ot vsiako mnenie , az naprimer mnogo ti haresvam neshtata i dori da ima manichko znachenie tova vse pak si e neshto :) vse si mislia che ne puskam dostatachno neshta tuka no puk az niamam mnogo vreme da snimam vapreki che sam po cial den na snimki a az rabotia kato operator ... iskam da kaja che daje niamam io mnogo vreme da se otbivam tuka v graphilla i da postvam mnenia . siguren sam che e taka s mnogo hora koito chlenuvat tuka t.e ne znaesh realno vsichki mnenia znaesh 2-3 a i ne znaesh koi go e strah,sram, spek da si kaje mnenieto shtoto zlite ezici pak shte rugaiat sled tova:) imai malko poveche viara v nashte sposobnosti, naklonnosti i jelania da podbirame hubavite za nas neshta i da si postvame mneniata. dai ni shans... :) triabva si malko profilaktika moje bi .... izchezni za malko pochini si i kato se osvejish ... ela s noivi sili nie sme tuka . no taka da vdigash race e kofti za motivaciata po princip i moje da e malko obidno za niakoi hora . . . zadraj moliati se ... _________________ "Myself I embrace, and mine own hands I kiss/ And amorously thank myself for this," 600BC |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 9:49 am Заглавие: |
|
|
ne misleh da pisha poveche... obache shte napravya posledno izklyuchenie, zashtoto se okazva, che chovek ne moje i da si trugne bez da se zayade nyakoi s nego.
ne znam zashto nyakoi vse durji da se sumnyava v motivite na horata, no tova e druga tema.
---
kazvam pak - ne e cupnya, ne e ot vchera tova reshenie.
ako nyakoi e chel vsichko shte vidi, che ot kritiki ne se zasyagam, kakto i ot tova, che nyakoi ne haresal snimkite mi.
draznya se ot tova, che vinagi se minava na lichni obidi i na zayajdanki i me e yad che se poddavam i az na tazi inerciya i se zayajdam i az.
predimno na men si me e yad, che pozvolih da stana kato hora tuk, koito sa mi nepriyatni sus zayajdankite si i otnoshenieto kum drugite.
---
predniya put kato si trugnah pak stavashe duma za lichni napadki
postoyanno ima nyakoi, koito durji da te smachka i da te nakara da se pochuvstvash maluk i smotan
ima hora, koito durjat da si pompyat samochuvstvieto na gurba na drugite.
ne iskam da sum chast ot tova poveche.
kazah - bilo mi e mnogo priyatno tuk, graphilla e unikalno myasto, nauchih mnogo neshta i sreshtnah priyatni hora.
neka me izvini vseki, kogoto sum obidil s neshto.
oshte vednuj - blagodarya i dovijdane. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|