Graphilla.com :: Преглед на тема - 3d grafika

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3d grafika

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hammerhead

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 4:26 pm    Заглавие: 3d grafika Отговорете с цитат

Hi na vsichki. Vishte sega az sum nov v tozi forum..enov v smisul che sega se registrirah inache samo chetoh mneiq ot mesec nasam..
Ta ideqta mi e slednata gledam hora predstavqt theni neshta tuk ... i reshih i az da pokaza neshto... Poneze ne znam kak stva priemaneto po specializiranite razdeli na foruma... Mersi za vnimanieto.

Poveche moi raboti na http://hammerhead.data.bg
...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи, аз още сутринта ти гледах сайта и се чудех кога ли ще се представиш. 3-4 пъти се връщах да го разглеждам за да не пропусна нещо. И на Моргота му го показах и му викам: Морготе, тия деца ше ни изедад хлеба, да знаеш!
Морги остана безмълвен. Може и да се е задавил....

-
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eee taq data.bg !!!
ka4i nqkyde da vidqt i drugite :((
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Даааа, качи! Нека видят всички. :)

Картинката я бива, ама не е зле да поработиш върху текстурите. Този PLATEOX2.JPG е добра основа за метална текстура, но не е зле все пак да си остане само в основата. Иначе като цяло е невероятен напредак тая картинка.

Между другото за какво ти трябваше да се регистрираш 2 пъти?
Върнете се в началото
hammerhead

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi Registrirah se dava puti zashtto se poluchi bug..Tamun misleh da pisha na admina da mi iztrie stariq account zashtto sled kato se registrirah ne poluchih meila za aktivaciq i uvisnah ...dobre che ima oste edin meil... zashto stariq mi e zaet.... sazalqvam za tova naistina....

Inache Plate Ox si e super textura ... az si q polzvam navsqkade za rust po metala... smenqm samo bump mapinga

site'a mi ima mirro na http://robotic.hit.bg moga da kacha grafikite si i tam... ama horata ot chuzbina pak nqma da vidqt nishto....
Върнете се в началото
Гавански
12:55 Am

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

po izkljuchenie mozhesh da gi metnesh tuk:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=2161
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hammerhead написа:
mi Registrirah se dava puti zashtto se poluchi bug..Tamun misleh da pisha na admina da mi iztrie stariq account zashtto sled kato se registrirah ne poluchih meila za aktivaciq i uvisnah ...dobre che ima oste edin meil... zashto stariq mi e zaet.... sazalqvam za tova naistina....

Inache Plate Ox si e super textura ... az si q polzvam navsqkade za rust po metala... smenqm samo bump mapinga

site'a mi ima mirro na http://robotic.hit.bg moga da kacha grafikite si i tam... ama horata ot chuzbina pak nqma da vidqt nishto....

Da be da... za tozi sait goworq :)) I oshte edin imashe tam s edna istoriika w introto :) Mnogo zabawni neshta prochetoh tam. :)

Za plateox2.jpg, ami da hubawa textura e, ama macwai q malko tam otgore da ne i lichi tolkowa che e tq. Towa imah predwd da sedi w osnowata. A inache taq kartinka srawnena s ostanalite, e golqm napredak. Te ostanalite gledam che sa ot minalata godina, taka che towa e ok. Uspeh.

A za dwoinata registraciq, prosto se chudeh, ne che e problem.
Върнете се в началото
Zs_cGk#hъH8cl1()oW

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм в България и нищо не виждам. Да не си го изтрил?
Върнете се в началото
hammerhead

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Spacer>> Kato gledam si porazgledal delata mi...svali si igrichkata mi i filmcheto s neq... kazva se Alien Destroyer III ... no tva kakto i da e ... v tozi forum malko hora shtese zainteresuvat ot programirane ... Inache za animaciite... ama i te sa na data.bg
A enshtot koeto ne rabiram e kakuv e problem da si lichi che texturata e tazi koqto is varvi s max'a ..nishto losho ne vizdam tq za tova e slozena...sega da q prikrivam... neznam .. ianche ako ne vi haresva moze da q popromenq.... A inache neznam koi moi grafiki si gledal.. tezi v directoriqta /designer na data.bg li? ianche tezi v http://hgs.hit.bg sa ot gamedev proekta mi i sa prosto prednaznacheni za drugo za tva sa grubovati i nedodqlani :)

Gavanski>> shte ti kacha toxic_city.jpg na ftp'to ti za da q vidish ... predpolagam tova e problema s data.bg 'to i ne vi q pokazva vav foruma right....

Rdam se che se opravi accounta mi ...extra..mersi
Върнете се в началото
hammerhead

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gavanski>> sorry che postvam otnovo ... ama tova ftp e super bavno... hosta bulgarski li e?
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2003 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hammerhead написа:
Gavanski>> sorry che postvam otnovo ... ama tova ftp e super bavno... hosta bulgarski li e?

Abe tq i kartinkata ti ne e kato da ne e 400K...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети