Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 10:30 pm Заглавие: Logo Aradoro |
|
|
Проект за лого на фирма Арадоро, което всъщност значи златен папагал - Ара е вид папагал, а доро значило злато. Та фирмата се занимава със шиене на работни дрехи - манти, гащиризони и други такива работни облекла . . . ми горе-долу това е за сега, аз лично съм за първото, защото най-много над него работих.
Ще Ви постна и едни идиотски визитки. Направих ги за да им покажа как горе-долу ще им стои логото на визитка и бланка.
бланка някаква
ми ще се радвам да си кажете мнението ... 10х _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeRox
|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 11:11 pm Заглавие: |
|
|
многосаяки,ноазпърворазгледахкартинкитеипослепрочетохобяснението.
честнодакажапървотомивпечатлениебеше,честававъпросзафирмазанедвижимиимоти.илидоставканапапагалипоофисите...:)
смятамчезалогосамопапагалаедостатъчен,друготоразмиванещата,невиждам"вица"вкартинката.
азпримернобихмусложишгащеризонибихгонаправилпо-комичензадевладее.
иначедоколкотовидяхдругитетинещасмятам,чесиединотнай-добритевтозифорум.
затованемисля,четрябвадаслушаш"съветите"накойтоидае,
апростоданаблюдавашреакциятанапростолюдиетовърхупроизвдениятаси.Urox! _________________ владея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Tова второто като некакъв папагал кинг конг над небостъргачите ;)
Ами всичките са ненужно усложнени с базсмислени карета, подложки, точки, чертички, полукръгчета, джвъчки и прочие ненужности. Като начало само главата на папагала и надписа в номер 1 ти стигат. Клише е ама по на лого ще мяза. Пробвай някакви по-интересни композиции между тези два елемента. Предостатъчно е! Успех. _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 1:48 pm Заглавие: |
|
|
@Hesux
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:31 pm Заглавие: |
|
|
::лого::тип::че:: за Годзила съм съгласен, отгоре стои така да, пробвах и като глава на зградата да застане, но не ми допадна.
Да ти кажа пробвал съм го варианта папагала с шрифт #1, но ми стои доста семпло и не знам дали ще захапе клиента.
... morgoth, честно да тикажа много не схванах какво точно искаш да ми кажеш, но ако съм схванал правилно идеята ето ти една 10 минутна разработка набързо - на базата на вашата разбира се
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
easyman

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:33 pm Заглавие: |
|
|
и трите варианта за лого са тежки, претрупани с ненужно много елементи... опитай да редуцираш малко графичните елементи
в този вид прекалено много разсейват, вместо да конкретизират някаква фирмена идентичност. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Опа, извинявам се за офф-топика, горният пост беше адресиран само към HeSux... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Начи. ти на тоя клиент не му правиш ...каталог, а лого все пак. Що мислиш че като го претрупаш с джунджурии и той ще ахне. Или ще каже ..."Боже колко дълго е работило момчето! Дай да му дам повече парички"... ;) Както беше написал Hackum в една друга тема "логото трябва да съдържа една графична идея и един акцент". По-дългата и задълбочена работа в/у едно лого води до усложняването му, а напротив до максималното му изчистване и опростяване. Пък ако има и неква идея - може да стане и хубаво лого. _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Опа пропуснах едно НЕ и стана безсмислица.
По-дългата и задълбочена работа в/у едно лого НЕ води до усложняването му, а напротив до максималното му изчистване и опростяване. Пък ако има и неква идея - може да стане и хубаво лого. _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 6:03 pm Заглавие: |
|
|
smao papagal i srift spored mene... no pyk znae li chowek - pokazi na klineta mnogo warianti toi she si izbere... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 6:33 pm Заглавие: |
|
|
tova s mnogoto varianti ne e dobra ideq :P ot li4en opit znam 4e pove4e ot tri varianta samo moje da go oburka i d se po4ne edna "aide sega tova ot tuk s tova ot drugoto, am v cveta na tretoto...." i stava mazalo :P
az li4no sum za papagal i text samo _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 6:36 pm Заглавие: |
|
|
koftito obache e, che powecheto hora niama da znaiat kakwo oznachawa aradoro i she sechudiat kakwo obsto ima toia papagal s cialata rabota :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 6:39 pm Заглавие: |
|
|
hmm.... ima i drug na4in na deistvie - da se nablegne na deinostta na firmata, a ne na imeto :) probvai i v tazi nasoka _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 7:29 pm Заглавие: |
|
|
да ще пробвам, така , но кофтито е, че работата става по телефона и ми казаха, че са харесали някакъв папагал с разперено крило и отдолу пише АRADORO. За нещастие не съм го виждал как изглежда, но посредникът обади, че е кофти. Та затова съм се насочил към папагал и дейността на фирмата. Аз също не мога да направя асоциация - ЗЛАТЕН ПАПАГАЛ <-> РАБОТНИ ОБЛЕКЛА; (папагала е шарен, работните облекла едноцветни в повечето случаи, а ако ще е златен папагала, то мисля ще ме ограничи във цветовете на работните облекла - в смисъл, че не знам как ще стои на синя манта - златен или жълт конец, или на оранжев гащиризон същия конец ); Ако имате идея как да ги свържа, ще се радвам да поработя още върху това.
Ще постна утре папагал -> надпис, защото е във офиса и не ми са налични проектите в момента. _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 7:47 pm Заглавие: |
|
|
we love techno too:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeRox
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 8:16 pm Заглавие: |
|
|
@morgoth
не схванах тънкия ти замисъл
но за сравнение определено варианта на ллс_студио е доста по-добре..
ако става въпрос за "виц", то определено има в "грпхлла", той е в самия текст.
но в папагала още не го виждам _________________ владея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 8:47 pm Заглавие: |
|
|
MeRox написа: | @morgoth
не схванах тънкия ти замисъл
|
tynkiq zamisyl e mnogo prost i po skoro e debel namek:
JYLT KARTON
i v konkretniq slu4ai az nqma da vikam "uuuuuuuuuu" na sydiqta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Жълт, мда.
Мммм... много претрупани тия логота, акцентирай върху нещо, недей така. Идейка, идейка... ами съчетая тоя папагал с някакви машинни глупости, направи го от болтчета и от метал ли, де да знам. Ще се сетиш все нещо. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:51 am Заглавие: |
|
|
TT2 написа: | Жълт, мда.
Мммм... много претрупани тия логота, акцентирай върху нещо, недей така. Идейка, идейка... ами съчетая тоя папагал с някакви машинни глупости, направи го от болтчета и от метал ли, де да знам. Ще се сетиш все нещо. Успех! |
.... стана мешавица дееба....... жълтия картон е за merox=hesux (тънка ирония) по случай коментарите му, и всичко е офтопик на гърба на lls_studio, който си чака културно съвети от графилците.... са дано да е станало ясно.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите ) . . . ето няколко изчистени варианта.
Опитвам и в друга насока без папагал, но май с дзипа пак претрупах.
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|