Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 4:06 pm Заглавие: Malko pomosht :)))) |
|
|
Znachi, registriral sum domain, i shte syadam skoro da si prawya stranitsa. Iskam da si naprawya neshto kato logo, koeto da wuwri sus saita i sus imagite. Wupreki, che sledya logo foruma s golyam interes, nishtichko ama NISHTICHKO ne mi idwa na um kato ideya (iskam da se wurti okolo 3D i Drone -- turtei :)))) Iskam da wi pomolya za malko pomosht. Ne iskam nyakoy da mi naprawi logoto, prosto da mi podshushne nyakoya ideya, az wse shte skalupya neshto, koeto gore-dolu da stawa. Ako nyakoi ot Logo Gurutata ima 5 min da otdeli za mene, shte sum mu mnogo zadulzhen, i zhiwot i zdrawe dogodina shte se izdulzha s mnogo bira (i sichko, deto si wurwi s birata :))))
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Нуу Балабанович, идята с танка не ти ли допада вече?
Ако искаш ще надраскам нещо с танк, ама после да ми викаш че еди коя си част на танка не е правилно нарисувана :>> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 10:07 pm Заглавие: |
|
|
az ne pretendiram i GRAM 4e sum logo guru .... no 6to ne sloji6 edin stiliziran mernik, crosshair ili ne6to takova, ne e mnogo turteisko no teb sam te zapomnil s voennite ti izliqniq :P puk i na hackum ideqta e tam nqkude po voennata 4ast
sled malko moje da 6te probvam da vizualiziram kvo iskam da kaja :P _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 10:17 pm Заглавие: |
|
|
ima mnogo na4ini. ako neshto domain name e nqkoi s piniz moje da ima pove4e neshta koito da se izmislqt za logo, moq e "shockview" naprimer i tova dava dosta pove4ko v`zmojnosti da intrepretirash na tema logo. nai prostiq e da si izv`rtish nqkoi tyrtei na 3d i da go vmaknesh nqkaksi v domain name. tova e logo za web site vse pak. taka4e ne e nujno da e super stilizirano kato mnogoto loga za seriozni firmi. a i p`rvoto koeto se seshtam e tartei koito se e razpolojil udobno v medna kiliika = ba4kator sled rabota na fotioli sled work:) abe kvo li ne moje da se izmisli. edinstveno tova 4e mai ne e nujno spored men da ti e super iz4isteno i stilizirano. ako neshto mi xrumne drugo shte ti drasna... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 5:02 am Заглавие: |
|
|
tva sigurno sa nai zle stiliziranite turtei i mernik no da pokaja ideide vse pak:
 _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Ei, hilyadi blagodarnosti, pichowe, za ideite! Osobeno mnogo thanks na Dreamer, i dwete mnogo mnogo me kefyat!
Naso, ne iskam da ti gubya wremeto s gluposti, zatowa ne sum te tormozil po ICQ-to :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 12:43 pm Заглавие: |
|
|
potrai de, da ostane mako vreme...svobodno, nameri i ti bash po vreme na kolednata ofanziva ...:))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 1:19 pm Заглавие: |
|
|
да това с главата на търтея е добро като идея:) може да се получи доста добре. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Hai LoveHate Sama! Switching to standy mode :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|