Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
54ka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 4:22 pm Заглавие: |
|
|
ne mi haresva na mene, tolkova interesni neshta mogat da stanat s teia plodove i zelenchutzi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 5:35 pm Заглавие: |
|
|
mi zle e ... i tva deto sa varti otzade ma nikvo opravdanie nema shto e tam ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Daite po-podrobno de .... razbrah che ne kefi ama zashto, kakvo tochno i tn. ???
Snaker написа: | ... i tva deto sa varti otzade ma nikvo opravdanie nema shto e tam ... |
Horata iskat neshto da im se vrytka a pyk i da e leko i da ne chakat da se zarezjda....... zelka li da slozja... %^$@#^$% |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 6:10 pm Заглавие: |
|
|
po podrobno:
kato pochnesh ot zelenenia tzviat deto si polzval za bg color, posle kofti napraveni krugove sus zlenchutzite i praznite takiva i do bevelnoto logo(koeto moje bi si e takova) sichkia nenujen shadow deto si polzval tuka, na krug s bial otline slagash bial shadow??? samia design izlgejda meko kazano old. a tva deto se vrutka e vurha na sladoleda napravo, tva kvo da slojish da se vrutka shto tuka pitash? ti li pravish designa ili? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Tova veche si e izkazvane na mnenie !!! 10x
Do izvestna chast ima istina v napisanoto i shte se pipne !!!
BadmotherfuckeR написа: | ... tva kvo da slojish da se vrutka shto tuka pitash? ti li pravish designa ili? |
Az sum go plesnal tova... taka che ne pitam !!!
.............................. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 7:32 pm Заглавие: |
|
|
kato na4alo ne stoi dobre zaradi tova 4e tezi images se biqt s logoto. ako shte gi pravish v rounds po dobre da ne sa s`s syshtiq size kato logoto! osven tova logoto se gubi i zaradi samiq fon koito ti e mnogo aktiven!~!!! neopravdano! tva otzad s teq krygove ssyshto ne me grabva! ako shte pravish neshto otzad moje da polzvash dosta drugi items osven tezi krygove. color gamata ne e zle no po princip moje da se polzva nqkoi color ot logoto. tova e trik koito pomaga osobeno ako ne e 4itavo samoto logo. v smisal ne drazni tolkova. a toq green color moje da go polzvash po nqkoi element ili button ot designa. abe nai dobre sedni i si poigrai v nqkoq druga posoka. p`k ako ne se polu4i pak moje da se v`rnesh na tova... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|