Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 5:13 am Заглавие: ne6to kato opit za corvette:))) |
|
|
....ne sum ubeden,4e toq corvette go biva za ne6to>moze bi edinstvenoto mu dostojnstvo e,4e e praven v illustrator mn burzo...(namqtani sa gradientite)>99%illustrator i 1%photoshop;)....btw>priemam vsqkakvi suveti:)))
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 12:05 pm Заглавие: |
|
|
ako dvigateljat mu e otpred mi se struva 4e prednicata e mnogo niska za da pobere moshtnoto 4udovishte.
Ako stane po nisak tavana i se izdalji kato cjalo shte mi dopadne pove4e (li4no na men)
izvivkata na vratata zaradi rakohvatkata ne mi stoi ubeditelno(pak li4no namen)
Uspeh dano ti e ot polza tva _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 11:14 pm Заглавие: |
|
|
10x voltaj ,za preporukite...suglasen sum izcqlo s tqh:))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 10:03 pm Заглавие: |
|
|
...eto malko korekcii...no ne sum dovolen ot posokata>ne vurvi na nikude....i zarqzvam corveta :)))все с начале...хехе(btw,kude e e-to s 2 to4ki otgore na klaviaturata???)
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
kolata e dobra kato risunka, no se sumniawam niakoi da podkara takawa grozotia po ulicite :)))) i btw neznam kak reshi che e CORVETTE, kato ima zadnica na neshto kato ALFA i prednica na neshto kato NISSAN ? (za sredata ne komentirame). kakto i da e takawa kola edwa li shte syshtestwuwa po red prichini.
no ako dyrjish da poluchish konkreten suwet - ia po dobre ne se zanimawai s neshta ot koito ne razbirash :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:02 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | ia po dobre ne se zanimawai s neshta ot koito ne razbirash :) |
и как го реши това
а в твоя си пост не искаш такива коментари, нали??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:21 pm Заглавие: |
|
|
moga da ti napisha pone 40K zashto towa ne moje da stane na kola, ili pone na takawa koiato da ima prodajbi. ako ne si zabeliazal az ne obijdam nikoi - prosto suwetwam, zashtoto se interesuwam ot towa specialno mnogo! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:34 pm Заглавие: |
|
|
EDKO
кажи добър ден
И тука е прието първо показваш после обсъждаш
от колегиалност и да се знае колко ти тежи думата _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:35 pm Заглавие: |
|
|
не обичам да се правя на наставник, но ти явно не четеш
batMAN написа: | ...eto malko korekcii...no ne sum dovolen ot posokata>ne vurvi na nikude....i zarqzvam corveta :)))все с начале...хехе
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:09 pm Заглавие: |
|
|
izvinenia na ValBo... ne sum naprail oshte predstawiane, wiarno e. prosto izkazwam mnenie koeto NIKOGA ne sum twyrdial che e profesionalno.
neobhodimo li e da sum gotwach za da moga da kaja che iadeneto ne e wkusno? prosto si izkazwam shibanoto lichno i nikomuneangajirashto mnenie |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 1:56 am Заглавие: |
|
|
karu4kata verno ne q biva ;),no ima corvette v proporciite i nqkoi traktovki na detajlite>nissana go nqma v prenicata,(az karam nissan)za alfata>moze...heheh....ve ne moze vsi4ki da razbirame hehe... _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Spored men eto taka triabwa da izglejda edin suvremenen Corvette:
(....ama niama kak da widite shtoto data.bg ne dawa upload :(((
shte ia kacha po kusno, zasega ostawa samo texta :)))
klasicheska amerikanska prednica, superklasicheski corvettski nos i
kalnici...malko zadnicata ne me kefi ;)))
btw: ako iskate (t.e. ako ima jelaeshti) mojem da naprawim otdelna tema
samo za design na avtomobili - men mi e mania oshte ot maluk ;)
i da kaja oshte: NE ISKAM DA SE ZAIAJDAM S BATMAN, PROSTO PREDSTAWIAM MNENIE PO WYPROSA! _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
edko, li4no na men tvoq variant hi4 ne mi dopada.. nqkak na4upena mu e liniqta nqma elegantnost vuv formite.. nedopraven sedi.. imam 4uvstvoto 4e ne si go mislil cqlostno a samo kak da zglobi6 ne6to v profil, deto da mqza malko na corvette... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 4:34 pm Заглавие: |
|
|
ne sum go mislil mnogo. viarno e. po skoro neshto prima-vista. W momenta napredwam w 3D, zatowa e samo profil. Oswen towa ne wijdam kakwo te pritesniawa wyw forimite - sredna linia e malko netipichno kriwa, inache sum se stremial da se pridyrjam kum klasicheskia corvettski profil :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 10:35 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | ne sum go mislil mnogo. viarno e. po skoro neshto prima-vista. W momenta napredwam w 3D, zatowa e samo profil. Oswen towa ne wijdam kakwo te pritesniawa wyw forimite - sredna linia e malko netipichno kriwa, inache sum se stremial da se pridyrjam kum klasicheskia corvettski profil :) |
....здрасти пич...и аз го направих ала( prima-vista),сиреч не е мислен мноо,но забелязвам известни пропуски и по твоята интерпретация на корвета>поработи по пластичната трактовка на повърхнините ..кривите не са мноо хармонични една спрямо друга,помисли как да използваш светлосянката по предназначение,пропорциите са като на детско автомобилче...и аз не се заяждам с теб;)поствай по карната тема ...с удоволствие ще се включвам...имам и по-добри работи хехе....прочее,срещал съм се наживо със Джорджето Джуджаро - ITALDESIGN:)
P.S. ще чакам да постваш по автомобилната тема....щото е мноо слабо застъпена в GRAPHILLA:))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:08 pm Заглавие: |
|
|
za ITALDESIGN - bravo. za drugoto - w momenta rabotia w 2D i imam problemi sys swetlosenkite. shte si goworim kato izucha 3d maxa :PpP
a awtomobilnata tema ako iskash mojem da ia postnem da widim dali shte sybere priwurjenici. daje ne e zadyljitelno da e CAR DESIGN, moje da e izcialo za industrialen design - ot koli do chasownici i mebeli ;) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 3:05 pm Заглавие: |
|
|
....mi davaj...ako postne6 ne6to ka4estveno >mn hora 6te se zaka4at za temata...:)))btw>ima mn pristrasteni kum promi6leniq dizajn,no pove4eto rabotqt i nqmat mn vreme za foruma...i az sum mn natovaren....no po no6tite...naburzo;) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|