Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 3:53 pm Заглавие: some stuff... |
|
|
Еми ето това, прясно сканирано, но за съжаление нямаше къде да му оправя брайтнеси и контрасти и да изрежа черните ивици, все пак Матрицата не разполага с особено голямо количество графичен софтуер. Довечера още 2-3 като ги направя:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 4:05 pm Заглавие: |
|
|
moje bi si vnushavam, no lqvata mu ryka (zritelsko dqsno) mi izglejda dosta kysa? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 6:09 pm Заглавие: |
|
|
рисунката си е добра:) само малко стъпването на крака на сандъка ако оправиш ще заковеш арт-а. а и дале4ната ръка също наистина малко куца като анатомия но ина4е стила ме радва много. особено добре се е полу4ило като разнообразие на материали. там с ръцете и гащите му. абе добре си е:) пускаи още моля... да се радваме _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 1:14 am Заглавие: |
|
|
хехехе, начи с това се занимаваш а ???
много яко ман, мноо радва идейката
знам, че ще е доста трудно да правиш промени по пика но поне обърни внимание на начина по който е стъпил с левия си крак типажа ти. И лявата ръка нещо ти куца, но не е болка за умиране.
Има нещо в лицето му кoето ме притеснява, но не мога да разбера какво точно .... носа лилл.... абе незнам.
Абе кви ги дрънкам и аз, пика си е много добър ^_^ _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 4:14 pm Заглавие: |
|
|
mnoo interesen e toa pich,stila me radva
jako.inache mi se struva che ima problem s levia krak
(deto e stupal na sanduka) - malko se razminavat krak