Graphilla.com :: Преглед на тема - some stuff...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

some stuff...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 3:53 pm    Заглавие: some stuff... Отговорете с цитат

Еми ето това, прясно сканирано, но за съжаление нямаше къде да му оправя брайтнеси и контрасти и да изрежа черните ивици, все пак Матрицата не разполага с особено голямо количество графичен софтуер. Довечера още 2-3 като ги направя:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NOX

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moje bi si vnushavam, no lqvata mu ryka (zritelsko dqsno) mi izglejda dosta kysa?
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

рисунката си е добра:) само малко стъпването на крака на сандъка ако оправиш ще заковеш арт-а. а и дале4ната ръка също наистина малко куца като анатомия но ина4е стила ме радва много. особено добре се е полу4ило като разнообразие на материали. там с ръцете и гащите му. абе добре си е:) пускаи още моля... да се радваме
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хехехе, начи с това се занимаваш а ???

много яко ман, мноо радва идейката

знам, че ще е доста трудно да правиш промени по пика но поне обърни внимание на начина по който е стъпил с левия си крак типажа ти. И лявата ръка нещо ти куца, но не е болка за умиране.
Има нещо в лицето му кoето ме притеснява, но не мога да разбера какво точно .... носа лилл.... абе незнам.

Абе кви ги дрънкам и аз, пика си е много добър ^_^
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnoo interesen e toa pich,stila me radva
jako.inache mi se struva che ima problem s levia krak
(deto e stupal na sanduka) - malko se razminavat krak
i botush. no inache - pozdravlenia:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети