Graphilla.com :: Преглед на тема - "Излагане" на web design

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Излагане" на web design
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 9:08 pm    Заглавие: "Излагане" на web design Отговорете с цитат

Или с други думи - "Първи стъпки". Излагане идва от изложба - да не си помислите нещо друго :))). Не исках да е представяне, защото целта ми не е приемане във форума за web design. Надявам се да получа конструктивна критика, която да ми помогне да подобря нещата.

v.1. Ne be odobren, zatova e i malko nedovar6en. Deystvah pri minimalna izhodna informaciya. Logoto e absolyutno uslovno, kakto i photosite.

v.2. Redesign

v.3. Vse po-blizo do istinata.

niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na 1 mu tejat cwetowete
na 2 regular cosmetic cleanrt i drugite redowe sa prekaleno golemi , poradi koeto bqloto mi idwa w powe4e(fpna pod tqh mi zaema edna treta ot ekrana)na 3 cwetowete sa twurde ednakwi ,poradi koeto menuto mi potuwa nqkak si....i 3 mqza powe4e za flaer
Mislq 4e polu-tonowe na cwetowe koito si izpolzwat sa edno priewtno reshenie
fade-ni go towa razdelenie otkum cwetowe i formi
pak se wru6tam na edno - qrkozlenoto e nechetimo i drzni i4ite( nad menuto)
karetinkite mi sedqt nai dobre podredeni na 3 dokato na 2 ne si sujitelstwat dobre...moje mi ako na 2 bqha shest-po dwe koloni...

sled kato se pogrujih da te oburkam s izbroqwane na po4ti sluchaini 4isla ti pojelawam uspeh:)
nali se se6ta6 - fibonacci sequence......
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 9:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Za 1 sam abs saglasna, prinos ima i save for web-pravih nyakavi experimenti.
Za 2 - sa6to, mnogo byalo i golemi bukvi, 6toto nyama drug content!
Ostanaloto malko trudno go shvanah, ama 10x.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 и 2 не стават ама хич. може да направиш нещо от 3. само сменяш цветовете да не са тея резидавите. може да качиш 4-те килийки с картинките под основното меню но тогава ги понамали малко че да не се големеят при 800/600 резолюция. махаш тоя цвят под излятия текст. слагаш просто бяло, може да го оставиш под текста които е по голям. махаш тая джвъчка под бутона хоме. помисли да обогатиш леко картинката с тоя дето чисти джамове горе в дясно. но само малко. може да добавиш главното меню отдолу но със ситен шрифт и цвят които ти е в гамата на сите. помисли ако е на по голяма резолюция как ще е разположен. има един наи прост трик който обогатява визията. просто взимаш основния цвят в които ти е гамата на страницата, в случая обаче тоя не се вързва с идеята за чистотата и му намяткжаш няколко близки като светлосила цветове и просто използваш тях в проекта. 3 вариант затова ти е наи добре понеже не ти е ненуйно шарен като другите.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 10:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Izvinjavaite, az pak da se nabutam deto ne mi e rabotata, ama "Wath" ne se li pishe "What"? :) Tova veche vtori put mi se sluchva, bassi dejavu-to :))))))
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2003 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)) дежа кво:))) малееее. то само това да беше косура на тези дизайни... и ти се хвана за дреболиите. даваи помогни с нещо на човека де:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne nam, az ot web ne razbiram, ili pone dotolkova kolkoto da si pravja sempli stranichki. :) Tochno tova e, obicham semploto, malko cvetove, i po-vuzmojnost pastelni, ostanaloto e lichno vijdane ili tova na klienta :)) Ne moga da pomogna, ama kato stana vupros za "Wath", predi edna sedmica njakoi sushto pokazvashe web-design i imashe sushtata greshka... ta ne se sdurjah :) Izvinjavaite:)
NOX

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Rezida?????
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
Rezida?????

ами такова се вижда набозено тюркоазено!??? какво не разбра?
Sami

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 - blagodarya za uto4nenieto - ne znam kade sma zyapala. Pak i angliiskiya ne mi e silna strana /za razlika ot ruskiya:)
DR2 - ryazak, no iz4erpatelen. 10x.
Sami

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 4:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Още един вариант. Надявам се да е към по-добро

Забравила съм второто what да оправя. Ама това да е проблема.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

доста по-добре от предишните. давай нататък. следващите ако вървят така ще станат:) това печели с доста по изчистен дизайн. може да пробваш да вкараш още малко цветни полета в тази гама но по-светли като светлосила. дарзай така като гледам ще се получи.
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sami написа:
Още един вариант. Надявам се да е към по-добро

Забравила съм второто what да оправя. Ама това да е проблема.

wiz sia... nachi po princip imash ime koeto e "CLEAN"
naci misla che i designa trea da e CLEAN

imam predwid che tia debeeeeli linii ne mi nosat clean useshtane - tejat mi imajki predwid kolko mnoo white space imash - shtot nema s kwo da go zapalnish

az ti preporachwam da polzwash po - pastelni cvetowe, golemi obemi da zapalnish s tqh - primerno okolo snimkite - poizchisti i snimkite shtot sq seka si e za sebe si i mnogo cvqt stawa tam, ta - nabutaj gi tia snimki w golemi cvetni poleta, porazdviji malko neshtata - slozi linii - ama po "clean" tanichki - obosobi navigaciq, koqto da izglezda kato takawa... i si gotowa..

edinstwenoto koet sia mi hareswa e gore chupkata na liniata..

btw.. podobre export kam GIF w tia slucai - shtot pone kontrasta na bukwite shte ti e podobar i nema da izglezda taka zamazano i mrasno ot kompresiata na jjpgto...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Я да видим дали така е по-добре или ги развалих нещата?
http://eli.free-host.com/clean9.gif
kittin

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2

rezEda zeleno

novo sinio
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kittin написа:
DR2

rezEda zeleno

novo sinio

abe kakvo se xva6tate za dumite. i kakvo kak da obqsnq nqkoi cvqt s ednma duma? tva da ne e ti e... a babami kazvashe za rezidavoto. i to ne e zeleno a smeseno kato v nego ima zeleno!!!! tva deto ti si pusnala e tr.zeleno ne rezidavo! kakto i da e. misalta mi beshe 4e toq cvqt ne stava za design nosesht ideqta za 4istotata. i ne mi vadi pantone colors otnovo pls!
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ili tam otkadeto si gi vzela teq lepenki! basi u4il s`m v xudojestweno u4ilishte vse pak!!!! da ne govorq za nha 4e taka i ne s`m se diplomiral no ot cvetove vse neshto razbiram
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе беличко ми стоеше по CLEAN :)ППППП
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kittin

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi vij togava cveta na rastenieto.pone da vi biaha kazali, che se pishe rezEda v hudojestvenoto uchilishte :)
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako spre6 da se zaqjda6 6te mi ostane vreme da si popravq tam kakvoto imam v prawopisa vmersto da ti otgowarqm i se zanimavam s t`pite ti zabelejki otnosno li4nostnite mi ka4estwa. za koito ti ama xi4 nishto ne znaesh i da ti kaja qvno nqma da uznaesh ... are 4ao ot mene. apropo: pone dai nqkakvo mnenie za designa vmesto da govorish na men.

az mojeshe private da ti pratq tova no poneje ti po4na p`rwa eto i az taka ....
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети