Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 12:55 am Заглавие: tank-машина,боевой.... |
|
|
така си представям легендарната Т-34ка малко осъвременена.моля за снизходителност,не разбирам мн от бронетанкова техника ,но съм фен:)))...аре поствайте по тая тема >знам,че се намират маниаци във форума....хехе-(може и бойна машина пехотьi,БТР-ри,САУ-та и про4ие броневики..)
БЕЙ ФАШИСТАВ.....ЗА РОДИНУ...ЗА СТАЛИН!!!
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:08 am Заглавие: |
|
|
....прочие: май се пишеше >ФАШИСТОВ,извинявам се и за другите потенциални грешки...ми забравя се...;) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:10 am Заглавие: |
|
|
"Tri tankista, vipili po trista...." :) Interesen concept, samo svali malko prednija profil i chakai komentarite na Drone i Imperial Friedrich :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:10 am Заглавие: |
|
|
...i Za Stalina! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:23 am Заглавие: |
|
|
vijdam 4e naburzi4ko si go drasnal ta za tva se 4udeh dali da ti pi6a no..:) nqma q batalnostta v samiq koncept.. prekaleno eleganten i krehak izglejda... nqkak ne kato ot stomana a po skoro ot plastmasa izglejda da e napraven... ima ne6to ot tvoite samoleti v nego:) btw znam 4e moje da spekolirame s materiala 6tot koi znae moje i ot nailon da gi pravqt za vbude6te ;))) mnogo me e qd 4e nqmam ni6to za pokazvane:// ma nqmam vreme da mu se nevidi.. 6te6e mi se da premerime dula det se vika :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:14 am Заглавие: |
|
|
....vqrno e naburzi4ko...basi perspektivata deto sum izdjasul,kvi elipsi -kvo 4udo:)....mi pustoto vreme ... mi i nervi nema,sled 10-tina 4asa rabota po zadulzeniq.... btw> celta na koncepta e da provokira postove po temata,ve draskajte naburzo...i puskajte;)>to se e vidqlo ,4e nqma vreme za po- seriozni razrabotki... ve davajte da se gurmime skorostrelno;)>6te postna o6te skici.....pro4ee ne pretendiram za zadulbo4eni poznaniq po temata,vsqkakvi kritiki za koncepta priemam za osnovatelni....heheh _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 9:55 am Заглавие: |
|
|
Абе като концеп готино, ама как ще стреля това чудо
с тази маска не може да води права стрелба
То за в бъдеще всичките снаряди може да са управляеми де
но все пак..
Второ не може да води 360 градусова отбрана- купола няма как да се завърти
Видимоста, айде тя ще е на камери
Има прекалено много места за заклинване на снаряд
а тия въздухонаборници са мечта за всеки артилерист;-)
Калниците ще се зацапат на втория метър - горкому на танкиста дето ще ги чисти;-)
И като го оплюх като танк да кажа че като рисунка поне ми харесва;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:46 pm Заглавие: |
|
|
.... suglasen sum sus zabelezkite,taka e -ne e suobrazena ma6inkata za bojno polzvane:)btw...opitah se da vuplutq edno LAMBO DIABLO v stomanenata koza na tanka ,hehe,zatova sa takiva vuzduhopriemnicite;)....dove4era 6te postna edin po-gramoten tank...:))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:23 am Заглавие: |
|
|
hah ili 6e pisna na horata s tiq stari ne6ta deto puskam ili nqma ;))))
ami BAtMane se taka se polu4ava 4e hem nqmam ni6to novo hem puk sum pravil ne6to staro koeto moga da pokaja sega v tvoi temi :))))))
tva pul be6e moqta ideq za razvitiq na SSSRskiq tank IS3:))
btw sorry za rendera... togava ne bqh mnogo v 4as s rendera na Maya :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|