Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 12:57 pm Заглавие: WEB site |
|
|
kolegi razrabotwam site na edna reklamna agencia. molia wseki koito ima wreme/jelanie da se dobere do http://fabio.data.bg/o2/4.swf w momenta e w process na razrabotka, taka che ne wsichko raboti. ochakwam poweche SUWETI (kato "naprawi towa, mahni onowa") i po malko MNENIA ("abe na teb koi ti kaza che stawash za neshto be pederas").
blagodaria predwaritelno na pyrwia tip hora, a za wtoria - ..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:39 pm Заглавие: |
|
|
махни това което си "направил" до тук и направи нещо с поне минимално количество мисъл. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:44 pm Заглавие: КСМ???!!!! |
|
|
Вие вече се шегувате!!!
Как може тва да е сайтът на О2???!!!!
Текстът - б. /Частна рекламна...?????????????????????????? /
Мигащо-светещо - б.
Менютата - б.
Фонтовете - б.
И да дойдем на вчерашния въпрос:
Не мога да повярвам, че О2 са го виждали тва и са го одобрили!
П. П.
Мехурчетата във водата са от въглероден двуокис, както отбеляза една позната.
Басси - край няма. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
доста ще трябва да си поиграеш във флаша..... а за графичен дизайн не мога да коментирам тука.... някакси не го намирам в тоя флаш. и наистина това за клиент ли е или за удоволствие? ако е за клиент от този ранг ти правя евала че си успял да му пробуташ това нещо! явно си добър менаджер:)! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:05 pm Заглавие: |
|
|
dobre ... a naiko neshto smisleno shte kaje li ( kato prakticheska preporuka, a ne samo da pliue?) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:06 pm Заглавие: |
|
|
i btw - stawa duma na reklamna agencia OXYGEN a za mobilnia operator o2, UMNICI ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:11 pm Заглавие: |
|
|
a NE za o2 .. izwiniawaite greshkata na gornia otgowor e moia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:14 pm Заглавие: |
|
|
dali pyk ne staa duma za razli4ni O-dweta :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:16 pm Заглавие: |
|
|
prakticheska preporukaza reklamna agencia i mobilen operator :)
podravni butonite left ... ili right ... ili center ... abe podravni gi edin spriamo drug.
prakticheska preporuka za mobilen operator ... zaebi flasha. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:18 pm Заглавие: |
|
|
И аз не виждам никакъв дизайн тук дето може да се коментира. Някой беше казал че трябва някаква база за да може да се направи конструктивна критика ...
Все пак:
Не виждам логиката в така подредените навигационни бутони. Ако следват формата на фона - интересно, ама трудно се разбира, повече изглеждат все едно изсипани случайно.
Тоя надпис ЗА НАС е безумно голям и неподходящ, особено италик. Сега виждам че е и по голям от името на фирмата.
За 'логото' на фирмата долу вдясно нищо няма да кажа.
А тия влизания на текста и там клатещете се и мигащи неща трябва да ги забравиш.
Ти би ли отишъл при фирма с такъв дизайн на сайта си да ти правят дизайн? Мисля че не.
Мисля че трябва отначало всичко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:21 pm Заглавие: |
|
|
e towa weche e neshto. mersi.
a inache - da, butonite sledwat izwiwkata na fona. shte naprawia niakwi promeni.
i se pak - ne beshe trudno nali ? nujno li e da si sereme na glawite kato mojem da si pomagame ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:21 pm Заглавие: |
|
|
.... не мога да не те цитирам :)))) просто сърце не ми дава:)))) :
edko написа: | ........ ia po dobre ne se zanimawai s neshta ot koito ne razbirash :).... |
_________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:23 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... не мога да не те цитирам :)))) просто сърце не ми дава:)))) :
edko написа: | ........ ia po dobre ne se zanimawai s neshta ot koito ne razbirash :).... |
|
silnata strana ne mi e web design, no w momenta se ucha - misleh che tuka ima niakoi koito moje da mi pomogne chrez suweti a ne chrez pliuwane. sichki mojem da pluem - pokajete che imate idei w glawite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:25 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | dobre ... a naiko neshto smisleno shte kaje li ( kato prakticheska preporuka, a ne samo da pliue?) |
по практичски съвет от това което съм ти написал горе не мога да ти дам...умнико.
тва дет си го направил до тук за никъв чеп не става.
независимо дали е за о2, оксиненамсиквоси или ЕТ "Цона Дочева - печени семки" - Ботунец.
зарежи и флаш и прочее картинкоправене и седни да мислиш.
преди това можеш да седнеш и да разгледаш нещо по темата "кво е тва нещо дизайна през 2003, яде ли се, пие ли се...на *** ли се слага?"...и евентуално след всичкото тва нещо (тук предполагам че цялото предписано четене, гледане и мислене е имало някакъв положителен ефект) може да се изпльоскаш тук и да си поискаш мнения и съвети по един нормален начин...че и да разбереш кво ти се казва. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:26 pm Заглавие: |
|
|
А защо на флаш ги правиш тия неща а не на HTML. Ако толкоз искаш Флаш вкарай едно малко интро обаче не и самия сайт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Hackum написа: | А защо на флаш ги правиш тия неща а не на HTML. Ако толкоз искаш Флаш вкарай едно малко интро обаче не и самия сайт. |
zaradi balonite hackum. btw - mersi za smislenite preporuki, iawno imalo i swestni hora tuka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Hackum написа: | А защо на флаш ги правиш тия неща а не на HTML. Ако толкоз искаш Флаш вкарай едно малко интро обаче не и самия сайт. |
ма що ли си мисля че тва му е последната грижа???? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:31 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | .....sichki mojem da pluem - pokajete che imate idei w glawite.... |
.... точно на теб не намирам смисъл да показвам че имам идеи в главата, а и не съм те плювал - просто те цитирах умнико :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:32 pm Заглавие: |
|
|
sekciata ZA NAS e ujasna - i na men ne mi hareswa.
izobshto towa e prichinata poradi koiato pusnat tema tuka - za da mi pomogne niakoi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:35 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | maceman написа: | .... не мога да не те цитирам :)))) просто сърце не ми дава:)))) :
|
silnata strana ne mi e web design, no w momenta se ucha - misleh che tuka ima niakoi koito moje da mi pomogne chrez suweti a ne chrez pliuwane. sichki mojem da pluem - pokajete che imate idei w glawite |
Те като те наплюят, ако не се удавиш може и да се научиш да плуваш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|