Graphilla.com :: Преглед на тема - WEB site

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WEB site
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
edko

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mersi spacer :)))) to se e widialo che poison is the cure ... nachi she tyrpia ;))
(mai niamam izbor? ;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami da. Mozhe bi shteshe dazhe da si spestish nerwite i chast ot plyueneto, ako beshe podhodil taka. Osobeno kato se ima predwid, che (wse oshte) nyama zadulzhitelna Graphilla powinnost.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
diver

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edKo, tuka maj plujat pove4e ot kolko da davat akyl. Predstavi si kvo stava ako stane6 "bogopomazan" i otide6 na gornite etaji.
Ot men: probvaj ne6to po-semplo i leko - balonite neka si ostanat, ama backgrpound_a da se promeni - men me kefat, ama neka textovete sa edin cvjat, butonite po-malki, textovete v teh - toje po-malki. Probvaj pyk 6te vidim kvo 6te stane.
Specialno za RG: Kaji na tvojta poznata 4e kisloroda izliza po sy6tia na4in ot vodata, kakto i vyglerodnia dvuokis - garantiram ti go. Ako tja moje da poznae vyv vodata kakyv gaz izliza 6te ja priznaja za genii
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А така едко, цъкай така детайлчета, намалявай текстове и мърдай бутоните, накрая дизайнът сам ще изплува, в него няма такова нещо като глобална концепция и идея :))
Слушай diver, точно така се прави дизайн, даже и пари ще му вземеш... Е, после ще е гаден и ще те плюят, ма кво от това, нали ти си знаеш, че е як пък и са ти платили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
diver

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 3:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth, pak ne vijdam s kvo mu pomagate na 4oveka.
Daj nekva idea de, nali si master na graphilata
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Идея - да чете какво му се пише. Да седне да погледа какво значи дизайн в днешно време, какво правят хората по света, да види подобни фирми какви дизайни имат и т.н. и т.н. И да мисли. Да зареже тия глупости дето е правил до сега, само защото флаша ги може. И да мисли още :)
Някак си все без мислене искате да минете деа...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizh Diver, po moe wpechatlenie Graphillata ne e myasto kadeto shte te zawedat za ruchichka do prawilniya design i krainiya produkt. Tuka mogat da ti dadat nyakolko saweta horata, koito shte go naprawyat otdelyaiki nyakolko minuti ot wremeto si na rabota. Sawetite mogat da naprawyat edin 95% design na 100%. Purwite 95% sa si rabota na choweka, koito postwa. Ako gi nyama, poluchawa obshtite saweti, koito dosta hora dosega weche dadoha.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edko написа:

silnata strana ne mi e web design, no w momenta se ucha - misleh che tuka ima niakoi koito moje da mi pomogne chrez suweti a ne chrez pliuwane. sichki mojem da pluem - pokajete che imate idei w glawite

то това е първата крачка бе човек:)) ако нещо нестава как да те поощри човек??? силната страна на флаш е че не е нужно да правиш стандартен дизайн и разположение на елементите. затова ти се казва седни поработи още над задачата. пък ако искаш да добият хората пълна представа за нещата дето правиш тогава прати поне още нещо... наи се сещаш че от това нещо което си постнал и не е на ниво трябва да очакваш точно това което ти отговарят тука хората.
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

S tova gotino logo Edi... mogat mnogo neshta da se izmislqt... aide utre shte pisha oshte :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети