Graphilla.com :: Преглед на тема - Logo Aradoro

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Logo Aradoro
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dimple

Местожителство: Rousse

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 5:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1, 2 i 3
kato, 4e li nai-mnogo 3
ama nali ush zlato ???
firefox

Местожителство: #b612

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

- #1 и #2 са си "класика", но това не е непременно лошо
- папагалчетата в "екранче" - само ако шивашката компания си има и ТВ канал ;)
- много ми допадна варианта с игла и конец, обаче понеже съм фен и на папагалчето ми хрумна, че можеш да поизгладиш конеца и да го направиш да се прелива в цветно перо от птицата (3 цвята макс, мисля си - червено, жълто и синьо - те май са си основни за този тип фтичета плюс бяло и черно)
TT2

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
TT2 написа:
Жълт, мда.
Мммм... много претрупани тия логота, акцентирай върху нещо, недей така. Идейка, идейка... ами съчетая тоя папагал с някакви машинни глупости, направи го от болтчета и от метал ли, де да знам. Ще се сетиш все нещо. Успех!

.... стана мешавица дееба....... жълтия картон е за merox=hesux (тънка ирония) по случай коментарите му, и всичко е офтопик на гърба на lls_studio, който си чака културно съвети от графилците.... са дано да е станало ясно....

Ммм... maceman, аз знам, че за merox е жълтото, може би трябваше да сложа @merox отпред, ама кой ти мисли... :P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Начи, са тоя папагал - много като от clipart изваден (голема мъка). Това с ципа е неква потрес. Варианта с иглата е най-свежарски. Ма не съм убеден че това е посоката. А има и други шрифтове. Виж с някъв да стои по-добре написано ARADORO. Бе боже ква хубава дума бе, рядко срещано. Направо ме фаща яд бе....НАПРАВО си плаче за нещо сочно. А както си го написал е некво мижаво и от немай къде. Повече тръпка....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2003 7:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Номер 3 и това с иглата не са лоши, ама обмисли идеята на firefox! Успех:-)))
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 18, 2003 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stiga be....iglata.... papagala si e OK, tva che izglejda clipart, i ako ne e takav napravo si mu e dostoinstvo.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 2:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

idea tuka ti davam da si razviesh... nishto che e vijdana i izpolzvana..
ot logoto tvoe doide...

lls_studio

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за идеятя, ще видя каква ще я свърша )
grafik

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята на Implant най - много ми хареса от показаните до тук, само че си мисля, че трябва да се опита в кирилизиран шрифт как ще стои.Вярно е че на латиница е добре но все пак къде е "патриотизма"?:-) а и мисля че май имаше някакво законче което задължаваше фирмите - логосите им да са на Български език???!
В идеята с копчето има много "хляб"...успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az ne sum chuval za takuv zakon. kakto e registrirano imeto na firmata (bilo na cyr ili lat.) taka se pravi logoto. specialno tuk logoto shte izglejda po sushtia nachin i na cyr. zashtoto osved edno P i D drugoto e sushtoto.
grafik

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Implant обещавам да ти постна цитат от броя на Държавен вестник но ще ми отнеме малко време.Изчакай няколко дни...
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

grafik eto ot patentno vedomstvo dokumentite za registracia na zapazena marka... ne se spomenava nishto po vaprosa kak da si izpisvash imeto:

http://www.bpo.bg/bg/blanki_marks_u.html

http://www.bpo.bg/bg/blanki/ObrTM1-2000.pdf
grafik

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Implant мерси за бързата справка и труда който си положил да ги издириш тия документи но както е казал един древен астроном...
"И все пак тя се върти" :-) ще видиш че има и още нещо което тук не фигурира.За патента може и да не го изискват задължително да е на кирилица но знам че след това ако решиш да сложиш примерно една табела над вратата на фирмата си почват да ти създават проблеми ако не присъства вариант и на Български...това го знам от мои познати,които ги задължиха да го направят.А е възможно и да е някъкъв местен трик на общините за събиране на приходи от глоби - но при всички случаи знам че такъв текст фигурира някъде в Държавен вестник и те се позовават на него...трудно ще е да го открия но ще се постарая
Върнете се в началото

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пичове, земете се У ръце! Тва дет го говорите е за ТАБЕЛИ на мегдана.
Не е за логота!!! Верно има такъв закон! Ма за ТАБЕЛИ по витрини и прочие. Демек не може да има надпис на латиница без да го има до него на кирилица. А вие ми разпражате за некви Държавни вестници и пр. Та така. Ма не че некой го спазва тоа закон ;) хахаха. Питайте RG@! Той ще ви разкаже! ...Аре със здраве!
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 2:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

logotipche.. ako biah singleplayer bih se vzel v race ma imam gadje tia se griji za tia raboti... ne me interesuva takuv zakon i za kvi tabeli stava vapros. govoria za zapazena marka koito predstavliava i logo kato grafichen element osven dumichka(i) bilo na bg ili eng. ili kfoto e tam. edinstvenoto neshto pri registraciata na marka e ako e izpisana na angliiski da ia ima kak tochno se izpisva na bg. ei tfa e.. za kfi tabeli mi govorite kuf bair, kvi race, nojki, i 5 leva..
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 2:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

btw mai shte se naloji da otkria specialna tema po toia vapros sus vsichki dokumentacii, uslovia, ceni i tn.. za otkrivaneto, registriraneto i zashtitata na dadena marka..

mnogo podgizna taia tema s nenujni obiasnenia ne mislite li? m?
ako imate niakakvi konkretni predlojenia kum choveka, toi tursi saveti kak logoto mu da zaprilicha na logo..pomagaite ko ne prosto chetete i tolkoz.. da ne zapochvam sus kraino subludavane na usloviata za prebivavane i posting v logoforuma... blagodaria vi predvaritelno za razbiraneto.

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 2:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Глейса братоЧка. Кви ножки кви 5 лева. Аз ви ПОМИРЯВАМ ти ми скачаш. НЕ става въпрос за регистрация на лого, а за табели на МЕГДАНА!!!!! Аре стиаа тоя подофицерски хумор!!! :))
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 3:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az tuka bitka nevijdam da se vodi .. ti za oficeri mi govorish i world peace??? oshte edin bezmislen post i she tria mneniata ( i za moite se otnasia)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети