Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Gandalf
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 7:13 pm Заглавие: Movie poster help... |
|
|
В момента правя един сайт с един мой познат но по него има много работа а хостинга и домеина е купен. За съжаление докато го завършим (най-вече заради събиране на информацията) имаме много работа. Искам докато го завършим на индекса да стои филмов постер сякаш сайта е филм. За сега не съм си начертал точна представа както ще представлява но със сигурност ще има името на сайта като заглавие на "филма" и ще пише THIS WINTER или COMING SOON ... основния ми проблем в момента е шрифта на надписите в долния край на постера. Опитах с импакт със увеличена дължина на символите но не ми харесва как седи и не се чете добре.
Ето нащо примерно което намерих в интернет http://www.garyolsen.com/GoClarke/PhotoShop/movieposters/COURTNEYMOVIE.jpg ... Мерси предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 10:14 pm Заглавие: |
|
|
ама шрифт ли търсиш или аз съм тъп(2рото тъп съм)
какво точно желаеш като помощ? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gandalf
|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2003 10:27 am Заглавие: ... |
|
|
niki michailov написа: | ама шрифт ли търсиш или аз съм тъп(2рото тъп съм)
какво точно желаеш като помощ? |
-----
gandalf написа: | основния ми проблем в момента е шрифта на надписите в долния край на постера. Опитах с импакт със увеличена дължина на символите но не ми харесва как седи и не се чете добре. |
Namerih ve4e ama kato gledam pak shte se 4ete trudno na razmer na postera ot tipa 400x550 - popup koito da se pobira pri 800x600 razdelitelna |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|