Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LUPEN
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 5:44 pm Заглавие: Problem s goleminata na PDF-i |
|
|
Имам проблеми с големината на PDF-и. Конжертирам ги от .cdr, .doc или .jpeg. Има ли начин да се намали размерът на готовия pdf? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 5:57 pm Заглавие: |
|
|
goleminata na pdf zavisi ot kompresiata koiato se prilaga pri generiraneto na pdf-a. A kompresiata e zavisima ot tova za kakvo shte go izpolzvash tozi pdf.
za kakvo shte go izpolzvash ?
|
 |
LUPEN
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Ами качвам ги в Интернет - www.agencymm.com Това са тарифи, които идват от цялата страна. Проблема е, че трябва да са с достатъчно добро качество, че да се разпечатват. А шефът ми не иска да ги архивираме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 6:31 pm Заглавие: |
|
|
ами ако повечето е вектор и текст не разбирам какъв е проблема. ако слагаш компресията да е zip е май най добре. и нестават големи. от corel-а ако можеш да принтиш към pdf или да го запазиш давай от там. не през дестилара! от Илюстратора аз го запазвам като акробат и стават много читави не големи ако няма големи изобрайения в него файл. гледам скоро са добавили и 6-та версия по фриитата. ходи си го дръпни. някъде 180 мегабайта е архива. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ana
|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2003 6:06 pm Заглавие: |
|
|
А аз искам друго да допълня - допопитам...
Добре де, имам веднъж създаден *.pdf с някаква големина и качество и се налага него самия да го смачкам, така че да стане просто по-малък. Обаче разполагам само с ACROBAT. Искам хубав .pdf да го направя лош.
Няма ли някакъв директен начин? Само с ACROBAT. Не да минавам през хиляди конвертирания и програми. Това го знам :))
Ана |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Ное 30, 2003 9:27 pm Заглавие: |
|
|
С Акробат най лесно е да го принтираш с нови настройи
отделно всяка един текс и картинка може да се обработят в Акробат _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|