Graphilla.com :: Преглед на тема - представяне... видео спот на Стилмет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

представяне... видео спот на Стилмет

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 4:43 pm    Заглавие: представяне... видео спот на Стилмет Отговорете с цитат

ето и от мен едно изпълнение. 15секундно интро за мултимедийно CD - презентация. на Affter Effects6 е правено. има и малко 3Д но много елементарно. предимно пост. давайте мнения и препоръки. това ми е 2 спот и има доста какво да се желае като пипане но.... а ина4е съм го правил от до сам. звиците не са добре но пък се наложи да си ги правя сам. а от това не рабирам.

файла е exe на Bink но е архив понеже имах проблем при uploada.

http://www.shockview.com/temp/steelmet/Steelmet_spot.rar

по принцип не се занимавам професионално с видео. предимно за удоволствие.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Man na pruv pogled mi haresva ,prijatno e
imam samo edna preporaka:
Saund effectite nakraja kogato se ozpisva imeto na Steelmet i tam neshto ose slu4va sas logoto sa si napravo izlishni ostavi si tozi fade out na main sounda i tova da e
Uspeh
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не работата е там че това е вече готово в смисъл че мултимедията е готова и е предадена. сега може за кеф да си го разцъквам. е когато имам време де. нали споменах че го правя за кеф. по принцип в мултимедията трябваше да е анимация на фласш но реших да е това. благодаря за коментара:) аз даже не съм "слухар" :) музиката само я слушам:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stanslavov

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много е приятно (звуците не ги чух щото нямам аудио)....колко анимации са насложени ?

on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не разбирам как колко? има само няколко малки цикала в фона. а иначе е правено от фотошопски файл и малко обеми. друго няма. не кой знае какво като изпълнение и сложност. даже ефектите не са много. и малко маски има... ако за анимации имаш предвид за тези обеми кубове и елипси това са пак има няма 3-4 и то прости форми врътнати в макса. с тоя спот не искам пък и не мога да покажа умения в 3д-то
me

Местожителство: Air

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

s Photoshop li si pravil background-a

i bi li mi prepory4al tutorial za ne6to podobno?

10x
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

значи правно е на Афтер Ефектс 6-та. във фона има малко парчета от друго видео но много просто. само блърове и ефекти. другте елементи са в фотошопския файл който всъщност ми е композита. и слагам моушън на леерите. туториали за афтер ефектс незнам от де да си намериш аз ползвам само хелпа на програмата. из интернет може да намериш май доста като туториали. само трябва да поровиш или да питаш някой от фоума тук дето повече разбира от мен. само мога да ти препоръчам ако ще се пробваш да не е на Affter Effects a Digital Fusion 4 and up или Descreet Combustion 3.
Joro*

МнениеПуснато на: Нед Ное 30, 2003 9:30 pm    Заглавие: Re: представяне... видео спот на Стилмет Отговорете с цитат

DR2 написа:
ето и от мен едно изпълнение.

az ne razbrah ot posta ti dali towa e predstawjane
s cel prawa w 3D|Compositing foruma ili prosto taka ?

DR2 написа:
само мога да ти препоръчам ако ще се пробваш да не е на Affter Effects a Digital Fusion 4 and up или Descreet Combustion 3

zasto?
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2003 12:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Жоро мисля че не съм дорасъл за 3Д:) няма нужда да ми давате права:) само за коментари го постнах тоя спот. а относно защо DF4 i Combustion ами просто това е мое мнение. ако мислиш че не съм прав казвай.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2003 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а и още относно Affter Effects ами бачкал съм спота там по простата причина че с него го спретнах за доста по кратко време а и render-a му май е дотста бърз на 6-та версия.
Joro*

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2003 12:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
@Жоро мисля че не съм дорасъл за 3Д:) няма нужда да ми давате права:)

forumyt e i za compositing taka che welcome :)

DR2 написа:
а относно защо DF4 i Combustion ами просто това е мое мнение. ако мислиш че не съм прав казвай.

prosto mi e lubopitno zasto twoeto mnenie e takowa ...
predpolagam imash njakakwi syobrajenia koito biha bili
powod za interesna diskusia
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Дек 01, 2003 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Joro* написа:

forumyt e i za compositing taka che welcome :)
prosto mi e lubopitno zasto twoeto mnenie e takowa ...
predpolagam imash njakakwi syobrajenia koito biha bili
powod za interesna diskusia

10x:) а за софтуера, бачкам и на DF ама все още не съм го усвоил както трябва но поне първите впечатления са ми следните: когато се усвои добре има функции (flows, loaders и пр.) които са така направени че улесняват значително работата. използва плъгините на Affter Effects. на Affter Effects преимуществото му пък е това че ако някой е работил на Премиер или пък на Флаш ще им е много по бизък като интерфейс. но в крайна сметка мисля че като цяло е по-добре човек да почне да се учи отначало на по добър софтуер. може и да бъркам но такива впечатления имам от тези програми. а за Combustion ами само като плюс дето има вграден Illusion това е достатъчно да го предпочитам пред Affter Effects. е него най-малко съм го ползвал ама това е защото все още не мога да се отърся от навиците от други програми. със сигурност някъде бъркам но засега имам такива впечатления.
stanslavov

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2003 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

samo da te pitam...imam edno swf s kakyv softuer da go eksportiram kato exe ?? znam che moje kato PROJECT ama s drug...nesto kato tvoeto exe da stane??

on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети