Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 1:05 pm Заглавие: Пайнер Каки ™ |
|
|
Айде малко какички от Меката на попфолка, че много индустриални дизайни напоследък тука във форума неможе човек да изплакне окото. Пък и бива в печатния дизайн да се отчета че не съм пускал нищо досега.
Нещата са отпечатани вече, на Магда тва са картички, а останалите са календарчета, цветовете малко се промениха при jpeg-а ама ше ма извините.
 _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Gloria, gore v desno e popadenia misla, drugite imat tvarde mngo techno elementi za mia vkus. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Mdam... aD fane da se poqwi i izbie ribata...
mene mi hareswat si4kite, ma pa az si padam po too techno style za razlika ot nekoi zakosteneli :PP personi tuka :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Ретуш 6+
Обаче на и на мен не ми се вързва техно стила с чалгата
но децата може и да си падат по това
Аз лично си падам по певиците;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 3:12 pm Заглавие: |
|
|
az ako moga da otbeleja na predposlednata snimka (magda) mi se 4ini 4e bgnd se edno e malko fal6iw - 4ini mi se 4e swetlinata pada po razli4en na4in - moe i da si vyobrazqwam ne nam _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Raycho
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 3:21 pm Заглавие: |
|
|
ama viy may ne znaete che ot okolo godina-godina i neshto chalgadjiite sa se izhitrili i sa praqt na razbirachi kat kazvat che slushat ne samo pop-folk no i electro + malko cherno , za da ne izglejdat prekaleno brutalni ;))
tay che spored men mucho nqma za kakvo da se pritesnqva ot tehno elementite !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 3:50 pm Заглавие: |
|
|
mucho ne se pritesnqq ot elementite, a ot drugo, no kaktu i da e :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 4:11 pm Заглавие: |
|
|
abe i men twa techno mno mi drazni okoto, niakak si twa s gloria iz4istenko sedi i ne pre4i da sa widi snimkata.drugite nmnoo nadzuckani |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Твърде шаренийка ми идват.
Напълно подкрепям Хейт за избора. _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Чалгата върви натам накъдето ние самите я бутаме ... опитваме се да прокарваме малко по-съвремени дизайни и хем да спазваме донякъде условието да е шаренко. Най-изчистените неща трудно минават та треа и с тва да се съобразяваме.
Мучка светлината си е ок, братле .. илюзията за монтаж идва от допълнителния sharpening-а дето съм дал за jpeg-a. Така косата и контурите на тялото с по остри ръбове и малко неестествени. Иначе в оригинала е наред. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
uslowieto se go sinteziram mno prosto kogato imas snimnka na zena / obli forni / i iskas tia da mi go wdiga /zadanieto w koren/ ne biwa da mi pre4ish s hiliadi cwetni petna i malki rumbawi kwadrat4eta. Ako ima nesto rubesto triabwa da e na miasto , toest da pod4ertawa oblata sustnost na zinata. takoa samocelno modernizirane bega zdrawo ot targeta.:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|