Graphilla.com :: Преглед на тема - o6te 1 ORC

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

o6te 1 ORC

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
KAG

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 3:00 am    Заглавие: o6te 1 ORC Отговорете с цитат

zavur6ix i tozi dzver
malko istoria:
SUZDADEN ZA UBIVANE-ta koi ORC ne e suzdaden za tova

samo za no6tni bitki tova na bradata na ''prilepa'' e fener:)
a tova ne6too prika4eno za durveniata gore (onova bodlivoto)
e rastenie koeto ima fosforiscira6ti sposobnosti i e zaka4eno za da naso4va orc-a v tumnina.Tozi rog vuv diasno e ot prilepa
a pironite sa niakakva voodoo magia na shamana ot klana.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всичко страшно ме кефи: композиция, движение, детайли..... само.... орка не ме кефи - ама хич не ми се връзва с тая физиономия на дърта бабичка.....
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnoo e yako!Ama maceman e prav toya mnogo mnogo ne myaza na orc,na mene poveche mi prilicha na troll :)(oseshtam che yako si praskal FrozenThrone)

Best greatings,
Bein
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
KAG

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

IMA NE6TO VIARNO ZA TROLL-A I ZA FROZEN THRONE SU6TO

blagodaria za mneniata predvaritelno

a kato izmislica xaresva li vi,kompoziciata ne e malko natovarena v dolnia liav ugul.
i ne sam siguren za nivoto na detaila dali triabva da e tolkova razraboteno navsiakade i dali sas detail ne triabva da tursia po dobre materiite.da ne sedi po edin i sa6ti na4in razraboteno navsiakade.

ina4e mi se struva 4e uspiax da go napravia DARk
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

super e risunkata.pozdravlenia,mnogo hubav detail.po otnoshenie na ravnomernoto mu razrabotvane ti sam si otgovori-opitaj se da podskajesh za njakakuv centur na rabotata kojto da e po razraboten.osven tova mi se struva che prekaljavash s edin motiv-cepkata s shevove.haresva mi mnogo kontura ti.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 5:24 pm    Заглавие: Re: o6te 1 ORC Отговорете с цитат

KAG написа:
....samo za no6tni bitki tova na bradata na ''prilepa'' e fener:)

...ama to na prilepite feneri ne im trqbvat :)))))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe trolo-orka naistina ne6to e mnogo stranen i ne e li s baq golqma glava?
OT" 54ka, mi fenera qvno e za prvli4ane na vrajeskiq ogyn, az drugo obqsnenie ne mu namerih
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети