Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
raziel

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:11 pm Заглавие: Logo na firma za kolbasi |
|
|
Най горе на картинката е старото лого на Фирмата, която се занимава с производство на месо и колбаси.
Отдолу представям тези няколко вариянта.
Аз лично харесвам най-много 1
какво е вашето мнение ?
 _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:17 pm Заглавие: Kato se zamislish... |
|
|
...pone na men taka mi se vijda, nomer 3 sedi po zavarsheno zaradi serif4eto na bukvata "a" ina4e kato 4e li malko uvisva otdiasno. Taka gi vijdam neshtata :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:28 pm Заглавие: |
|
|
много "натурни" тия букви бе...... според мен не е нужно да наподобяват салами или кренвирши или там квото си искал да направиш.... щото на някои могат да им заприличат на ония балончетата дет продават пред НДК-то , а на други на презерватив.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:49 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | много "натурни" тия букви бе...... според мен не е нужно да наподобяват салами или кренвирши или там квото си искал да направиш.... щото на някои могат да им заприличат на ония балончетата дет продават пред НДК-то , а на други на презерватив.... |
едва ли ще видиш да се продават кило салами или кренирши на сергия пред НДК, или в аптека според мен... :-)) Все пак стоката е за в магазин за хранителни стоки и тогава асоциациите би следвало да са други _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 7:01 pm Заглавие: |
|
|
az da kaja che nishto ne vijdam imageto e schupeno... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 7:05 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | az da kaja che nishto ne vijdam imageto e schupeno... |
пробвайте с copy ==> paste
http://razordesign.freewebpage.org/Logo_dona.jpg _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 7:25 pm Заглавие: |
|
|
nikak ne e zle... 4toto nai-dobre mi stoi, samo koronkata malko samotna mi sedi taka kato niama obemche |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 8:38 pm Заглавие: |
|
|
prav e bat maceman... che porajdat i drugi asociacii ... spored men e dostatuchno samo edna ot bukvite da napodobiava kolbas.. neznam koia. obache... moje i izobshto da izbegnesh stiliziraneto na bukvite kato kolbasi koeto e po udachnia variant mai... probvai.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 9:05 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм за № 4. Безпокои ме друго - с това "Д" се възприема като написано на латиница и от там може да се прочете погрешно. И не знам дали няма при по-дребен размер тези детайли да се изгубят. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
grafik
|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Смятам че номер 4 е добре.Можеш да помислиш за някаква рамка която да затвори пространството но и така е добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 10:52 am Заглавие: |
|
|
be idealno kato za salamdjii... ne che ne moje i po originalno, ama kolbasarstvoto ne e mnogo tvorcheski buissnes:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 11:02 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ...ama kolbasarstvoto ne e mnogo tvorcheski buissnes:) |
СЕ ПАК 'раната прай бурбата нали ? :-))))))
а за 4 вариант - ми той кат стане дребен съвсем нема да се вижда според мен... а и кат говорим за стилизирани колбаси не идва ли тоя детайл малко в повече... ?
и ако ви идва странно да споря сам със себе си :-))) този вариант е плод на друг mind :-))) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|