Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне за фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне за фотография

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lls_studio

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 6:30 am    Заглавие: Представяне за фотография Отговорете с цитат

Здравейте,
искам да се пробвам във форума за фотография. Съжалявам, но хоста на хит.бг е блокиран до 7-ми декември, а фрее-хост.ком не мога да ъплоадна нищо ((((. Принуден съм да ползвам фтп-то на photo.kuturak.net - за което благодаря ........ та аз се забавлявам с фотография от 1 седмица и го правя за удоволствие, а и понеже си купих апарат (най-обикновено менте) искам да ми дадете мнение за това което съм заснел за една нощ със подръчни материалир т.е. колкото можах да намеря крушки и допълнителни светлини разни като полилеи и др. такива. ... благодаря предварително за вниманието )

- за първата снимка снимка няма какво да кажа повече - - -

- за втората също - - - изсъхнало цвете

- третата - матово стъклено ауто, с което ходя на работа

- и четвъртата снимка кутия уиски

... а тези снимки са снимани без никаква допълнителна светлина, и въпреки това мисля, че станаха интересни )))

- миналата седмица имаше мъгла, та снимах една две снимики , но понеже видях вчера, че има постове във форума фотография за мъгли ето една и от мен

благодаря за фтп-то photo.kuturak.net
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome ot men
3,5,6,7 sa mnogo priqtni :)
pls razqsni 6 kakvo e :))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз само да кажа да внимаваш с центрирането на обектите, че гледам има наченки на това "хлътване"
уелкъм
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lls_studio

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 8:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... пикс Ами на 6-тата снимка светещите точки са краищата на оптични влакна.
Същите влакна се въртят и на петата снимка, но са светнати с друг цвят.
... мим 10х за съвета, мжду другото само да отметна апарата ми струва 125 лева.
Sami

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 8:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Я дай повече инфо за апарата.
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 9:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SAMI, super sa, na fotogrefite prosto im idvat prekaleno kinadziiski
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 02, 2003 10:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lls_studio pove4e me interesuva da si namerq takiva opti4ni vlakna :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lls_studio

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

апарата е супер смешен tcm == dc 2 ==, 4.1 Mpixel, максимална резолюция 2272 x 1704 / 72 dpi, само jpg. формат снима със супер малко настройки, но като че ли си заслужава парите за качеството. ето и как изглежда . . .
ftp://photo@photo.kuturak.net/lls_studio/tcm.jpg

piks относно оптичните влакна, моите са купувани преди около 30 години от ... ( и аз не знам от къде - не съм бил роден ;) в комплект с нещо като нощна лампа. Представляват сноп тънки пластмасови пръчици, които провеждат светлината по някакъв начин на другият им край. Служат за козметични пощипвания в интериора. Казвали са ми, че ги има и тук по магазините, но аз лично не съм ги виждал (не, че съм влизал в магазини за осветителни тела ... както и да е ..;) Другаде намират приложение и в баровия интериор, слагат ги по таваните обикновено и се получава нещо като нощно небе (хе хе абе като звезди на тавана или по-скоро малки миждукащи точици), което чрез въртящи се цветни фолиа намиращи се в другият им край (фолиата са скрити в тавана) придобива различен ефект. Виждал съм различни дебелини оптични влакна. Дебелите не се чупят толкова лесно!
За да се ориентираш малко или много тези са доста тънки и крехки, чупят се като солети )))) Дано съм те ориентирал горе-долу.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети