Graphilla.com :: Преглед на тема - Predstaviane

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predstaviane

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bluelemon

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:05 pm    Заглавие: Predstaviane Отговорете с цитат

Reshih i az da se predstavia 4e tia mnogo slojna sistemata ama v dira verno mnogo gluposti se pishat tuka gledam dosta po napred sa neshtata. Mi tva e poslednoto deto sam pravil izvan rabotno vreme. Menu za edin loby bar na hotel v Plovdiv. Otstrani se reje bialoto do sinia kontur. Lice i grab sa 2 stranici. Malko sa se skapali ot kompresiata neshtata i cvetovete kato gi konvertnah kam RGB ama to tva e iasno de :) Snimkite sam gi pravil az. I tva e. :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

умрем братче за тоя неразгадаем шрифт... па 99% от менютата са с него... нещо като "менюджийски" фонт тва :)

бтв - за снимките - треаше да снимаш на подложка близка до фона на дизайна - щот сия имаш гадни бели чаши :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
borkin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

title ne mi haresva opredeleno - tozi orel da ne e logoto na hotela?
gornia i dolnia text sa golemichki i machkat orela, a triugulnicite s nishto ne doprinasiat. mai, mai redesign.
a i da ne si izbode nikoi prustite po shtancata:)
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Фонта верно е трудно читаем
за снимките - ами то това лесно се оправя
начини много - дори просто боядисване помага
bluelemon

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi kvo da vi kaja to i ne zaviseshe samo ot men ama te tva si haresaha. Orela verno e logoto ama ne sam go mislil az :) Btw ve4e e pusnato. Pe4atano e na printer i verno imashe krajok po rakodelie riazaha go na raka stava vapros za 20 menuta. :) baia riazane padna i posle se laminira. Za shrifta zna4i A4 e menuto tuka ne se 4ete i zaradi kompresiata ina4e e 12 punka mislia e dostata4no golem, no mersi za kritikata drugia pat shte postna neshto predi da go pusna :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми що показвате неща за които не сте убедени че са добри пък после се оправдавате?
Цитат:
Mi kvo da vi kaja to i ne zaviseshe samo ot men ama te tva si haresaha.

А иначе в момента не мога да го видя....ма като съдя по реакциите...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bluelemon

МнениеПуснато на: Сря Дек 03, 2003 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
::лого::тип::Ми що показвате неща за които не сте убедени че са добри пък после се оправдавате?

Ne se opravdavam vse pak vseki si ima li4no vijdane. Az darja na neshtata koito sam pravil makar i niakoi da ne mi haresvat tolkova no se raboti za klienta ne za sebe si. Kakto i da e de. Sorry ne sam iskal da prozvu4i kato opravdanie.
Върнете се в началото
FallenAngel

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 11:57 am    Заглавие: Iako e, lemone Отговорете с цитат

Ferno si pravi, comersiala na purvo miasto, riadkost sa poruchkite, deto mojesh da napravish izcialo sam.

Obache ferno gadnia orel razvalia peizaja... :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети