Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2002 6:57 pm Заглавие: pak po kolednata tema... |
|
|
PrawIh go, struwAh go, rendwAh go, i wze che mi stana edno takowa kolednoooo.... ta oshte malko she se izdraifam otgore mu. :)
E twa e WIPa:
PS, znam che chorapkite sa kato botushki, ama ideqta beshe che uz sa pylni - ne se poluchi :))) I dr. takiwa.....
Are chakam mneniq :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2002 7:38 pm Заглавие: Bravo be |
|
|
Shto pak shte draifash ?
stava si
malko po risuvatelno ako go dokarash i shte stava za karti4ka po temata :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2002 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Az i na predishnoto se izkefih i sa mi haresva :)))
ama si napravil tapetite siniiii ;pppppppppppppppppppp !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2002 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Ima si i atmospherata, topli mi serceto, suzdava radost na malo i staro!
I tova e naj-vazhnoto!
A inache,ako ponamalish luminiscentiata na nastolnata lampa i podaratsite i definirash poda oshte malko...cenata na kartinata shte se udvoi pone trojno ,-)
Mnogo mi e svidna taja kartinka! Bravissimo! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 12:10 am Заглавие: |
|
|
super e choveche, ima si atmosfera.Moze bi malko po-mrusni texturki leko zahabeni trea:)
no si e iako |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 12:27 am Заглавие: |
|
|
Da ne povtarqm drugite , no mi haresva dosta. Nai-me kefi kaminata - pochti useshtash mekata toplina koqto se izluchva ot neq. Tochno taka si predstqvqm edna kamina , zidana s takiva zaobleni kamuni v osnovata..
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 12:54 am Заглавие: |
|
|
доста е уютно, като цяло :)
само малко ме притеснява тая масичка...
така както е сложена ще може да седне само
бабата, но ще и е тясно... а и лампата
ще и свети в очите...
а вътрешната страна на камината трябва да
бъде доста по-опушена, дето вика chrom
зацапай текстурките ;) може да ти се размине
драйфането ;D а може и да пуснеш един два
въглена пред огнището да тлеят... ама ти си
знаеш де... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 1:18 am Заглавие: |
|
|
а и още нещо за камината...
малко бих стеснил комина, на
около 40-50 см над ръбчето...
такава една рязка чупка
ще раздвижи композицията,
и ще спести тухли (камъни)
а пък на самото ръбче
(рафтче, поличка, не му знам
името) родата са си подредили
разни вазички със сухи цветя,
и някакви фигурки издялкани
от кора на иглостно дърво...
(те децата като отидат там през
лятото и осакатяват цялата гора)
спокойно, няма да се запалят
там не пече изобщо....
а пък ако намериш място и за
някой друг трофей от активните
години на дядото... цена няма
да има произведението :))
ако ти се занимава де... то си е
играчка...
много ме кефи как е натрупало
сняг по джама...
с какъв софт работиш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 2:08 am Заглавие: Ами, коментирам... |
|
|
Хвалебствия:
Добра композиция, добри модели, чисто и подредено. Топло, светло, приятно.
Критика:
Имаш нужда от малко "реализъм". По-добри текстури за паркета на пода, тапетите, дървесината. Както казва chrom, повече мръсотия. Осветлението от друга страна, също не е реалистично. Лявата страна на камината, ако се замислиш, трябва да тъне в черна сянка. Лампата осветява прекалено много стените около себе си... Мисля си, че и тя, и огъня ще хвърлят много по-разсеяни сенки около себе си, Soft shadows... Специално за огъня, можеш да сложиш 2-3 източника, които да дадат по-раздвижени сенки на стаята.
Keep up the good work! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 11:53 am Заглавие: |
|
|
LMNT, choweche, nadqwah se da polucha specqlno twoeto mnenie i se radwam, che go dade. 10x. Tiq neshta deto gi posochi sa taka. Shte gi fixna.
Dyna, mersi za prepotykite. Ti kat hudizhnik gi chatkash tiq raboti. :))
Blagodarq i na ostanalite. Nixon, Chrom, North.... gogo, ico :)))
Sa, imam i az da kazha nqkolko neshta otnosno kartinkata, ama she me proshtawate shtoto w momenta neshto mi e super zle i ne mi se pishe :(((
Za draifaneto se posheguwah wchera, ama sega mai nqma da e na shega. Neshto sa mi iztrypnali krakata, rycete, che i fizionomiqta chak. Ako ozhiweq do ponedelnik she se obqsnqwam :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Kaminkata mnogo me iskefi , ako si ia prasna u nas na stenata dali shte mi topli ? :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanimir
Регистриран на: 14 Дек 2002 Мнения: 5 Местожителство: Sofia, Sliven
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Otkym modelling e dobre. Obache ot tazi scena mogat da se izkarat dosta po-dobri renderings spored men. Kaminata e super, no kato cialo kartinkata mi izglejda malko izkustveno. Teksturite ne mi haresvat... prekaleno sa obiknoveni <kato izkliuchim kaminata estestveno>, a i otkym osvetiavane moje da se jelae oshte. Prozorecyt e niakak si neestestven... A staiata e mnogo... chervena... i tymna. Spored men vsichko tova moje da se opravi ako izpolzvash Brazil ili VRay ili niakoi drug podoben rendering...
Vypreki vsichko tova kartinkata e mnogo dobra... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Дек 20, 2002 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Jako:)Poda fix-ni,ako ima niakakva textura to e mnogo zamazana...oshte crits - kartinite po stenite - narisuvai si neshto tvoe,ne izbolzvai gotovi neshta che za men lichno tova ti spoilva celiq image:)Niama znachenie kolko shte e semplo tva deto shte go slojish tam,mnogo shte podobri viziqta:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Съб Дек 21, 2002 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Super iako ........... ama naistina ne e losho malko da zamursish teksturite che malko sterilno e ... edin dom ne e kato bolnica. Da i az si mislih za poda .... vzemi sloji neshto niakoia chergichka pred kaminata.. da ne e prosto tekstura ..... i mojebi oshte mako drebulii v staiata .. kartini drugi drebni predmeti ot bita i shte stane ok. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Дек 21, 2002 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Mda.... S wsicko kazano dotuk sym syglasen. Nai weche s towa che ot tazi scena mogat i po-dobri renderi da se izkarat. No! W tazi wryzka, a i wyw wryzka sys "zacapwaneto" na texturite samo shte kazha, che ideqta nikoga ne e bila da se postigne super realizym. Na mene dazhe mi se iska, ako mozhe da go naprawq dosta poweche cartoon-style. W smisyl, dori s oshte poweche plain colors. Neshto ne mi se wizhda dobra ideq da pratish na razni horica, koledna kartichka na koqto ima izobrazena staq sys zacapani i protriti tapeti i pr.
Eto edna moq stara kartinka, kydeto sym se uprazhnqwal w proslowutoto "zacapwane" Nqma ideq, kompoziciq ili poslanie, no si beshe edno prekrasno uprazhnenie.
kartinkata
-----
Jovi, za kartinite si praw. Te i na mene sa mi kato tryn w ochite :) A otnosno poda, za nego naprawih bump textura koqto da simulira parket, no se okaza dosta low-res i neshto ne skolasah da q prenaprawq. No tiq raboti shte se fixwat malko po malko :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Дек 22, 2002 12:54 am Заглавие: |
|
|
Kolednata kartinka e adski gotina, inache niama kakvo drugo da dobsaviam, samo shte povtoria drugite, ama taka kato gledam kartinkata naistina mi stava dosto koledno i toplo edno, a kolkoto do drugata kartinka (zacapanata), napravo e ubiec, mnogo e dobra, samo nqkak si se nabiva na ochi izdraskanata stena kydeto e ramkata na prozoreca, nqkak si mnogo grubo izgleja , neestestveno, inache vsichko si e OK |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|