Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
scrape

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:28 am Заглавие: RE s edna stara pesen... |
|
|
breh golqma muka s toq net...ma po-vurnah se,ne s neshto novo ama slojih mu malko cvqt ta da si kajete mnenieto kak e
P.S. slagam go toq pi4 v nova tema da ima malko razgranichenie m/u jeni muje che i bez tva po fizionomiq se burkat :P _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:53 am Заглавие: |
|
|
... leviq krak ili e v nqkakva dosta liubopitna perspektiva ili e strada ot slonska bolest... :) s edna duma nqkak baq golemi4ak ide da e..mai..:) no za smetka na tova puk ra4i4kata s koqto darji durveniq ured ( bata ) mai si q napravil po malka i nejna otkolkoto bi otivala na toq pi4.. pone na men taka mi izglejda moje i da izdrebnqvam... ina4e me kefqt cvetovete :)))) ama az se taq na..a..nata gama si haresvam :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:58 am Заглавие: |
|
|
bash po taq ...ana gama i az si padam :).. krakut naistina e opit za prespektiva da...ma vij rukata ich ne sum q vidql....Ferno mnogo e malka...she sa opravq 10x _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 5:45 am Заглавие: |
|
|
ei tuka oshte edin 4eshit i pak nqkuv opit za perspektiva
P.S.edno malko poqsnenie ...lqvata mu ruka(nashe dqsno)ne sum q pravil po golqma vupreki che bi trqbvalo zaradi perspektivata..no iskah pistoleta da e po napred...moje bi trqbvashe da go vdigna malko.. _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:35 pm Заглавие: |
|
|
както винаги много приятни работи, особено колоринга
за переспективата ( май се казваше рекурс ) няма какво да ти говоря ( за първата рисунка ) то всичо ти беше казано. Ако скриеш от колената нагоре с ръка рисунката всичко си е ОК но като я гледаш цялата е .... абе има нещо нередно
охооо и сайтче си показал.. ма то нещо много wip го дава ;)
леле много се кефя на работите ти
ае поздрави ман _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|